- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi Duka Tesla
Tesla sende böyle bir durum olmasına şaşırdım ama durumun henüz, konuyu okuyup alakasız yorum yapan insanlar kadar vahim değil.. ama haftada 2 balık yemek fena fikir değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımkını hep b12 ye bagladılar..konu sahıbı senin balıkla aran nasıl?
Ben hayatta yemem
Tesla sende böyle bir durum olmasına şaşırdım ama durumun henüz, konuyu okuyup alakasız yorum yapan insanlar kadar vahim değil.. ama haftada 2 balık yemek fena fikir değil![]()
yok bence çok anlamlı ve manalı olur..en azından daldığımız ,kafamızda canlandırdığımız şeyleri rahatlıklar söyleriz..heyecanlı ve komik olur :))))))))))))))))))))))))))Yok yok yalnız değilsin. Gizli bir örgüt kurup ara ara toplanıp dertleşsek diyeceğim ama kimse kimseyi dinlemeyeceği için anlamsız olur :)
Büyük bir ihtimalle kafan dolu ve işe konsantre olamıyorsun.Ufak bir tatil iyi gelir.Çok pis dalarım hem de!
Arkadaş kafayı yiyeceğim bu durumdan. Hangi durumdan hemen açıklayayım, ben birini dinlerken anlattığı şey de uzunsa özellikle sadece konunun başını dinleyebiliyorum. Hadi şanslı günümdeysem sonunu da yakalayabiliyorum. Ama mümkünatı yok arada neler geçiyor, ne detayler veriliyor öyle kendimi verip can-ı gönülden dinleyemiyorum. Konsantrem ilk 3 cümleyle sınırlı. Okurken ya da konferans, seminer, program, video izlerken böyle bir şey olmuyor sadece gündelik hayatta yüz yüze iletişimde yaşıyorum bu sorunu.
Geçen gün bir toplantıdaydım. Muhasebe ile alakalı bir proje var ve danışmanlık aldığımız bir firmadan iki kişi geldi. Ben güya toplantının moderatörüyüm. Adamlara ve iş birimlerimize hoşgeldiniz dedim, toplanmamızın amacını kısaca açıkladım, danışman firmadan beklentilerimizi sıraladım ve sözü onlara pasladım. Adam teşekkür ederiz diye cümleye girdi ve bende film orada koptu...
... Adamın göbeği büyüktü ve gömlek düğmesi gerilmişti. Şimdi o düğme oradan kopsa, bir şekilde fırlasa ve tam karşısında oturan kadının alnına çarpsa haha komik olur. Bakayım oo kadının alnı da açık valla cuk oturur. Gerçi benim de alnım açık ama ben menzilde değilim. Bu düğme bu kadının kafasına yapışır. Adam hık mık özür dilese, bu kadın biraz da eli maşalı bir tip bu adamı paralar bence. O yee man, o yee! Aa ayrıca şimdi fark ediyorum ki eli....
-Sizin için de uygunsa Tesla Hanım, böyle yapalım? ile kafamdaki düşünce bulutu dağıldı bir anda. İşte o an beni fotoğraflama şansımız olsaydı "boş boş bakma" deyiminin görsel karşılığı olarak deyimler ve atasözleri kitaplarında yerimi alırdım. İlkokul çocukları "biz böyle bakmayalım, aptal gibi durmayalım"diye ibret hikayeleri çıkarırdı benden. "Hıı, hımm evet, uygundur" dedim, o şekilde not aldı insanlar. Kimsenin yüzünde "yok artık Lebron James!" ifadesi olmamasıydı belki bana bu evet deme cüretini veren. Üzerinden kaç gün geçti hala tam olarak neye uygunluk verdiğimi bilmiyorum, bakalım.
Ay yine uzatmış iki cümlelik mevzuyu, eli kopasıca demeyin diye başka örnekler vermiyorum ama bir değil, iki değil, üç değil a dostlar. Bu abuk subuk şeylere abuk subuk yerlerde dalma huyum yüzünden aldığım kaçıncı risk, kaçırdığım kaçıncı şey bilemiyorum. Hakikaten bilemiyorum yani farkında hiç olmadıklarım da var belki.
Var mıdır böyle mütemadiyen derinlere dalan ve bunun bir hal çaresini bulan?
Ben de katılabilirim örgütünüze :) uzun uzun seyler dinleyemiyorum. Isin ironik kısmı ogretmenim, kendim konusurum ama bir seminer, ders filan dinleyemem, dalar giderim. Ama benim sorunum tek bir is yapamamak. Mesela tv filan da izlemek icin mutlaka yanina kitap filan almam gerek ancak oyle uykum gelmiyor :) garip oldu umarim anlatabilmisimdir durumumu...Yok yok yalnız değilsin. Gizli bir örgüt kurup ara ara toplanıp dertleşsek diyeceğim ama kimse kimseyi dinlemeyeceği için anlamsız olur :)
karşıdakinin vurgu ve tonlamadan bihaber olmasıyla alakalı bence. bazen bana da oluyor çünkü.
Kahretmesisn ki bende de var o
ve olduğum yere göre bazen toparlayamadığım oluyor
aklımda geçen şeyle alakalı saçma sapan cümle kuruyorum
ya da kuramıyorum cümleyi :) çaresi varsa bende alayım![]()
Sen de hoş geldin :) Çoğalıyor efendim, durduramıyoruz.Şöyle ötelenin bakayım, benim totom sığmaz o banka, acık daha kayın.
Tez canlıyım ben , karşımda ki sıkıcı ya da gereksiz uzatıyorlar dinleyemiyorum gibi bahanelere sığınıyorlar . Yani çözüm arayışında değil benim tanıdıklarım maalesef . Hep mı karşıdaki sorunlu ama neyse .Evet bak bu işte. Kitap ya da uzun yazı okumada bir sıkıntım yok, uzun yazmada da yok ama çok değişik bir konu değilse ilgimi verip dinleyemiyorum. Çözüm bulabilen var mı çevrenizde?
yok bence çok anlamlı ve manalı olur..en azından daldığımız ,kafamızda canlandırdığımız şeyleri rahatlıklar söyleriz..heyecanlı ve komik olur :))))))))))))))))))))))))))
Bence hemen şu anda burada bir grup kurulmalı ve adı da "vitaminsizler" olmalı, mhih.
Ben de katılabilirim örgütünüze :) uzun uzun seyler dinleyemiyorum. Isin ironik kısmı ogretmenim, kendim konusurum ama bir seminer, ders filan dinleyemem, dalar giderim. Ama benim sorunum tek bir is yapamamak. Mesela tv filan da izlemek icin mutlaka yanina kitap filan almam gerek ancak oyle uykum gelmiyor :) garip oldu umarim anlatabilmisimdir durumumu...
Bence öyle en azından, ortada ciddi bi B12'sizlik söz konusu olabilir, zira konu takibi denen olayı sağlayan ham maddelerden kendisi.Vitaminsizlik miymiş bu? Grup Vitamin vardı yaa rahmetli Gökhan geldi aklıma![]()
Tez canlıyım ben , karşımda ki sıkıcı ya da gereksiz uzatıyorlar dinleyemiyorum gibi bahanelere sığınıyorlar . Yani çözüm arayışında değil benim tanıdıklarım maalesef . Hep mı karşıdaki sorunlu ama neyse .
Sorunun bir kısmı belki benle alakalıdır diye özeleştiri yapıp , çözüm aramanız takdire şayan bir durum .
Nedense ben daha başka bir şey beklemiştim.
Her zaman bu sorun varsa eğer Tesla ki nedense senden bunu da beklemezdim, işini tam anlamıyla sevmediğin ya da konsantre sorunun olduğu düşüncesi geldi aklıma.
Mod olarak katıldığın bir toplantıda beyin fırtınasını yönetmen gerekirken sen adamların göbeğine falan dalıp gitmişsin.
Bu gözden kaçar mı bilmem ama kaçıran olsa bile kaçırmayan da vardır.