• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalarım dalarım ne yapsam dalarım aahh

Sırf işle alakalı değil ki :) kalabalık bir ortamda oturuyoruz masada birileri konuşuyor bense karşı taraftaki kızla diğer masadaki çocuğu eşleştirip kendi kafamda senaryo yaratıyorum :D
Kii ailemle de yakın arkadaşlımla ya da eşimle bile olsam illa ki dağılıyor :) :)
oooo sizden ne film saneryoları çıkar desenize :))))))))))))))

Bence öyle en azından, ortada ciddi bi B12'sizlik söz konusu olabilir, zira konu takibi denen olayı sağlayan ham maddelerden kendisi.
Ayrıyeten, moralim bozuk, ceryan kesik, sular akmıyor, çöpler de birikti arka bahçeye.

Zaytung dergilerin birinde vardı, güzel kız hastalıkları: B12 eksikliği ve düşük tansiyon diye :)
Şarkıyı da açayım dinleyeyim ya :(

Dış faktörlere de bağlı bir durum tabii ki, vurgusuz konuşanlar, lafı gereksiz uzatanlar vs insan bir yerden sonra dinleyemiyor ama dediğiniz gibi hep mi karşı tarafta suç var yani. Bu bir sorun, evet.

Konsantre sorunum var, düşünüyorum da taa liseden beri hatta hep vardı. Çoğunlukla gerçek performansımın altında kaldığımı düşünüyorum bu sebeple.

İşimi sevmiyor değilim ama bu üzerinde çalıştığım proje evet biraz sıkıcı. Bahsettiğim toplantıda bir beyin fırtınası durumu yoktu aslında danışman firma konuyla ilgili üzerine düşen sorumlulukları ve çözüm yollarını anlatacaktı, statik bir şey. Öyle dalıp gittiğimi de fark etmişlerdir elbette ama genel olarak multitasking çalıştığım için yadırganmamıştır, bir taraftan da dinlediğim varsayılmıştır diye düşünüyorum.
Benim de sevmediğim şeyler var iş yerinde mesela envanter sayımları yapılır düzenli periyotlar halinde ve ondan çıkan bazı hesaplamalar. Ben de o esnada saate dalarım genelde zamanın geçmemesinden kaynaklı.

Ancak en dikkat ettiğim şeylerden biri benim görüşmelerimde konu hakkında hamiyet kurmaya çalışırım.

Gelen pazarlamacı niteliğinde kişiler benden bilgili olmalı sattığı sarf malzeme hakkında. Yoksa sıkıcıya bağlıyor. Ama genelde konu sıkıcı dahi olsa aralara girerek hakim olduğunu göstermek lazım.

Hafife almamak gerek !! Etler ile aran nasıl hayvansal gıdalar tüketir misin ? Biraz bol bol balık yemelisin B12 eksikliğinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum.

Sırf işle alakalı değil ki :) kalabalık bir ortamda oturuyoruz masada birileri konuşuyor bense karşı taraftaki kızla diğer masadaki çocuğu eşleştirip kendi kafamda senaryo yaratıyorum :D
Kii ailemle de yakın arkadaşlımla ya da eşimle bile olsam illa ki dağılıyor :) :)

Evet işle ilgili değil sadece, ben de sürekli bir şeyler düşünüyorum gerçek ya da senaryo ama sonuç olarak konuşmaları dinleyemiyorum :)

Ay gülmeden edemeyeceğim, KK’nın en popüler tavsiyelerinden biri B12 vitamini takviyesi ya da seviyesi ölçtürmesi tavsiyesi.

Yorgunluk, konsantre gibi konuların olmazsa olmazı.

Tesla bunu liseden beri yaşadığını söylüyor. Liseden beri B12 vitamini eksikliği çekiyor olsaydı başka hastalıkları da olması lazımdı şimdiye kadar.

Bu kişilikten de kaynaklanabilir. Ben çok başarılı insanlar tanıyorum ama dikkat eksikliğinden dolayı olmaz denilen hatalar yapıyorlar.

Tabi yine de baktırmalı herkes kan değerlerine.

Zaytung dergilerin birinde vardı, güzel kız hastalıkları: B12 eksikliği ve düşük tansiyon diye :)
Şarkıyı da açayım dinleyeyim ya :KK43:
Asdasf olablüğ, ama "zayıf kız hastalığı" bence onlar daha çok. Gözümün önünde belirdi karakteristikleri direkt.
Vitaminsizler dediğimden beri ben de onu dinliyom ya. Kar da yağıyo zaten dışarısı beyaz falan.

Benim annem çok konuşur ama öyle böyle değil...
hani söyleyecekleri bittiğinde bile aynı şeyleri konuşur da konuşur...bu yüzden olsa gerek hem dinlemeyi hem başka birşeyleri düşünmeyi beceriyorum...

Bende ayniyim cnm sikinti yok kafa yorgunlugundan oluyo sanirsam

Benim de sevmediğim şeyler var iş yerinde mesela envanter sayımları yapılır düzenli periyotlar halinde ve ondan çıkan bazı hesaplamalar. Ben de o esnada saate dalarım genelde zamanın geçmemesinden kaynaklı.

Ancak en dikkat ettiğim şeylerden biri benim görüşmelerimde konu hakkında hamiyet kurmaya çalışırım.

Gelen pazarlamacı niteliğinde kişiler benden bilgili olmalı sattığı sarf malzeme hakkında. Yoksa sıkıcıya bağlıyor. Ama genelde konu sıkıcı dahi olsa aralara girerek hakim olduğunu göstermek lazım.

Haklısın, konuyla ilgisiz görünürsen toplantıda kimseden yeterli desteği ve hizmeti alamazsın. Ben de farkındayım genelde böyle olsa da çaktırmıyorum ama son seferde patladım :) Aslında bundan önceki işimde ben bir nevi danışmanın pozisyonundaydım ve isterleri dinlememezlik yapamıyordum. Biraz işi yapan ya da kontrol eden tarafta olmayla da alakalı galiba.

Dış faktörlere de bağlı bir durum tabii ki, vurgusuz konuşanlar, lafı gereksiz uzatanlar vs insan bir yerden sonra dinleyemiyor ama dediğiniz gibi hep mi karşı tarafta suç var yani. Bu bir sorun, evet.
Tabii ki dış faktörler de çok önemli ama dikkat eksikliği durumu süreklilik arz ediyorsa , dış faktörler tek sebep olmaktan çıkıyor bence .

Son düzenleme:
Ay gülmeden edemeyeceğim, KK’nın en popüler tavsiyelerinden biri B12 vitamini takviyesi ya da seviyesi ölçtürmesi tavsiyesi.

Yorgunluk, konsantre gibi konuların olmazsa olmazı.

Tesla bunu liseden beri yaşadığını söylüyor. Liseden beri B12 vitamini eksikliği çekiyor olsaydı başka hastalıkları da olması lazımdı şimdiye kadar.

Bu kişilikten de kaynaklanabilir. Ben çok başarılı insanlar tanıyorum ama dikkat eksikliğinden dolayı olmaz denilen hatalar yapıyorlar.

Tabi yine de baktırmalı herkes kan değerlerine.
Bildiğim kadarıyla zaten aşırı b12 eksikliği mide bulantısı , baygınlık vb. sıkıntılar da yaşatır .

Tabii ki dış faktörler de çok önemli ama süreklilik arz ediyorsa dış faktörler tek sebep olmaktan çıkıyor bence .
Bence bahsettiğiniz dış faktörlerin pasif olması her zaman avantaj sağlar bu tür durumlarda.

Kendini ifade sorunu olan ya da konuşma yetisi olmayan insan asla narsist olamaz. Bir toplantıda 1 mod varken kendini mod zanneden biri olmasın zaten.

Anlatım tarzınıza bayıldım. Bence hayal gücünüz baya sınırsız ondan dolayi da sıkıcı is muhabbetlerini dinlemektense başka şeyleri hayal ediyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla zaten aşırı b12 eksikliği mide bulantısı , baygınlık vb. sıkıntılar da yaşatır .
Kesinlikle.. ve her şeyin fazlası zarar. Genelde vejeteryanlarda görülen bir durum. En çok kırmızı ette vardır. Yemiyorsa olabilir tabi.

Back
X