Dalga mı geçiyor benimle !

Eğer hafta sonu kapıma dayanırsa diyeceğim artık

Kadın laftan anlamıyor ki herkese bıraktı bebeğini son çare ben kaldım diye herhalde bana sardı

El kadar bebeği komşuya bırakıp kına düğğn nedir ya?Nasıl bir gamsızlıktır.Çok bunalırsın da bir beş on dk kendi annene filan rica eder bi çay içmeye hava almaya çıkarsın zaman zaman anlarım belki ama keyfi bilmem kimin kınası düğünü için, hem bebeği hem komşuyu helak etmek nedir , nasıl bir akıldır anlayamıyorum kişinin ilk yapışıda değil sanırım herkesi bıktırmış.

Ne saygısı ya, saygı yaştan dolayı kazanılan bir ödül sanki... O da saygı duyulacak bir insan gibi davransaymış. Uzun uzun derdini anlatmaya çalışmışsın, çok bile yapmışsın, ben olsam sadece hayır, vaktim yok der dan diye kapardım yüzüne kapıyı, görürdü saygıyı. O yüzden hiç sallama, moralini bozma. Bir daha gelirse de arkadaşların dediği gibi şikayet edeceğim seni de.

Gelirse bir daha, sosyal hizmetleri ararım diye tehdit edin. Bu ne sorumsuzluk, Gece üçlere kadar emzikli bebek bırakılır mı? Anne sütü bıraktı mı peki, bebeği bırakırken?

Konu sahibi yanlış anlamayın da bu kadar çocuk istismarının olduğu zamanda nasıl güvenip bırakıyor, emmesini memeyi geçtim. Millet en yakınına bile güvenemiyor.

zaten fazlasıyla sakın ve sabırlı davranmıssınız
ben olsam sosyal hızmetlerı arayıp anlatayım en ıyısı bu bebege onlar baksın sızde bol bol kına dugun gezersınız rahat rahat derdım

en azından babamda azar ısıttıgıme degerdı

bence bıdahakıne boyle yapın ve ondan once aılenızı arayıp bana bagırdı ! deyın

bunlar bundan anlar cunku

Önce saygıyı hak edecek karakterde olmak lazım, olgunluk pek yaşa bakmıyor. Hele bu üste çıkmak için kullanılınca hoş olmuyor.
Bebeğe üzüldüm...

babanda sıkıntı yok. adam yüz göz olma boşuna demek istemiş aslında.

kadın da keşke dalga geçiyor olsa. çünkü gerçek hali hiç hoş değil. size bırakamayınca kimin kucağına atacak acaba bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…