Dalga mı geçiyor benimle !

Bu ne yüzsüzlüktür böyle.Ne kadar rahat insanlar var.Ben o kınaya da duğunede gitmem çocuğuma da ona buna baktırmam. Benim çocuğumdan önemli hiçbişe olamaz .

Allah korusun çocuğuna en ufak bir şey olsa senin peşini birakmaz süründurur
Hiç demez ben kadına zorla bıraktım diye
Ben kocaman 6 yasindaki çocuklarla bile cok geriliyordum düşer kafasını çarpar hastalanir
Değil emen bir bebek
Bari bebeği sütten kessin de çocuk ac kalmaktan kurtulsun

Baban aklı başında olgun birine benziyor. O kadın olayı saptırıp anlatsa yani sen haklıyken haksız duruma düşmüş olsan baban bu şekilde konuşmazdı. Bana sana hak vermiş ama tepkini bu şekilde göstermeni doğru bulmamış. Ki bence de doğru değil.
Para teklif etti diye sinirlerinin ayağa kalkması falan abartılı. Sonuçta bu işi parayla yapan bir sürü insan var. Ahlaksız bir teklifte bulunmamış. Fevri tepkiler bunlar.

ne kadar cahil bir kadın ya. iyi yapmışsınız kabul etmeyerek.. ben sezeryan oldum 10 gün sonra tatanoz aşısı vurulmam gerekiyordu . sağlık ocağı yakın olmasına rağmen kızımı da götürdüm. kaynanama bile bırakmadım. benim evlâdım ben neredeysem oda orda..

Birisi şikayet et sosyal hizmetlere demiş kesinlikle evet şikayet et bilmediği insanlara çocuğu emanet ediyor kötü niyetli birine bıraksa aman Allahım ya nasıl insanlar varrr ..

Küçükken 16 yaşlarındayken aynısı bana da olmuştu karsı komşum 4 yaşındaki çocuğunu hergün bize bırakıyordu evde de tektim kardeşinle oynasın diye çocukta çok yaramaz ve küfür eden bi çocuktu . Sinir oluyordum .

Bakmak zorunda değilsiniz . Gelse bile açmayın kapıyı ne yapacak kapıyı mı kıracak ?

Ne kadar insanlar var, anlamıyorum. Küçücük bir bebek nasıl bu kadar saat sırf eğlence için başkasına bırakılır ki.
Sizin için de büyük sorumluluk. Çocuğa bir şey olsa al başına belayı. Suçlu olursunuz. Bence böyle sorumluluk altına girmeyin, mecburiyet dışında.

Bu kadının eşi yok mu nasıl bebeğini bırakıp şehir dışına gidiyorlar da kocası hpş görüyor. Hiç.mi akrabaları yok saçma yani.emeb bebeği hiç.tecrübesi olmayan birine bir annenin bırakması alsın götürsün ısrarı da anlayamadım artık daha bırakmaz herhalde
bi önceki gittikleri düğün erkeklere özel bekarlığa vedamıymış neymiş ama kadın kocişini yalnız bırakamazmış onunla gitmiş kocişini kaparlar korkusuyla. karı koca bebeği düşünen yok

Bebek için çok üzüldüm.

Ben bakamam demek yerine , bu kadar sorumsuzca davranilmaya hakkın yok üstelik böyle kirli bir dünyada. Seni şikayet edeceğim deyip biraz ayar verseydiniz.

Çocuklarımla gidemeyeceğim hiç bir keyfi yere gitmem. Eksik kalsın.

Back
X