Dalga mı geçiyor benimle !

Zavallı bebecik anneye bak komşuya bırakmak nedir ya bu devirde. siz çok haklısınız bence doğru olanı yapmışsınız

Bu kadının eşi yok mu nasıl bebeğini bırakıp şehir dışına gidiyorlar da kocası hpş görüyor. Hiç.mi akrabaları yok saçma yani.emeb bebeği hiç.tecrübesi olmayan birine bir annenin bırakması alsın götürsün ısrarı da anlayamadım artık daha bırakmaz herhalde

Dugune dernege giderken yaninda goturemiyormu pardon o ne bicim anne. Madem bakamayackti neden dogurdu ki zaten siz emmek istiyor cok agladi demenize regmen yuregi parcalanmasi kahrolmasi lazimken nasil hala israr edebiliyor. O bebegi hak etmiyor. Onca bebek sahibi olmak icin cabalayan insan var ama o insan bebeginin sesi kisalana kadar aglamasina nasil goz yumuyor . az bile etmissiniz ben daha agir konusurdum

Kapıma dayanırsa polisi arayacağım diyeceğim gitsin başkasına baktırsın beni saf mı gördü anlamadım ki
Bu arada yanlis anlamayin ama el kadar bebek bu sonucta aglarken katılır kalır nefesi kesilir ..kusar yutar bisey olur sonra is sizin basiniza kalir Allah korusunda sizi suclarlar sonra bebegime zarar verdi diye. Ya cocuk ve bebekler soz konusu olunca elim ayagim titriyor sinirden bakamayackti madem niye dogurdu Allahm yarabbm

Aileniz siz gerginlik yaşamayasınız diye böyle konuşmuş bence.Sizi haksız görseler suçlama yaparlardı sadece huzursuzluk çıkmaması adına 'ailem müsade etmiyor' demenizi isteyip sizi korumaya almışlar.Siz de mesafeli olursanız hem ailenizi memnun edersiniz hem de boşu boşuna sinirleriniz bozulmaz

Bu arada merak ettim sizin yasiniz kac acaba?

Kadın normal değil ki tatlı dille konuşasın. Bence çok da iyi yapmışsın insan bebeğini hele ki gönülsüz birine hiç bırakmaz nasıl bi umursamazlık kadındaki. Hayır çocuğa bişey olsa yine siz suçlusunuz yani . Böyle bi sorumluluk almak istememeniz çok normal.

Aynen ya bebeğe bir şey olsa

bu kadının yüzsüzlüğü beni benden alıyor.

Soyleyeeklerimin sizinle alakası yok ama nasıl güvenip bırakabiliyor??? Benim komsum da benden sürekli bebeğimi isterdi sevecekmis... böyle insanları anlamıyorum. En basiti düşse kafasını carpsa kim nasıl hesabını verecek ? Diğer dehşet verici olaylara girmiyorum bile!

Bu ne biçim kadın ya az bile demişsin amma terbiyesiz sorumsuz bir kadınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…