- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bence de annemler izin vermiyor diyip topu onlara at.
Sosyal hizmetlere sikayet mi etseniz acaba
sırf yaşı büyük diye saygı duymak bana hep abuk gelmiştir
bir kere saygı duymak , hakkını savunmamak susmak her şeye boyun eğmek demek değildir
O da onun terbiyesizliği.Annenle babana sakince anlat olanları.Yalan yanlış anlatmışsa babanın sana öyle söylemesi normal.Dedim zaten aileme saygısızlık yapıyorum diye şikayet etmiş beni
Ya hahahahahhBöyle insanlar her yerde gemilerini yürütüyor. Olan hiç bir suçu olmayana oluyor. Çok geçmiş olsun. Bebeğe üzüldüm ben..
Kadın kesinlikle hasta! Hayır bebeği de götür aptal kadın el kadar emen bebe annesiz nasıl dursun ah yavrum ya.
Şikayet ederim seni deseydin keşke.
Deli mi ne? Bakmaya gönlü olmayan birine inatla bebek bırakmaya çalışmak nasıl bi kafa? Gitmeyiversin düğüne. Sanki bana çok mühim bişey. Hiç takılmayın bi daha isteyemez böylece muhatap olmayın.
Oy kıyamam kuzuya ben nasıl içi rahat edip de emanet edebiliyorlar yahu? Çok fırsat vermeyin siz de bu komşunuza.Gitmeyiversin düğüne ..Ya akrabası bile olmayan biri için bebek ememiyor günlerdir meme diye helak oldu
Başka kimse kabul etmiyorsa ya da herkese bırakıp durduysa şansını sizinle zorluyordur.Kapıma dayanırsa polisi arayacağım diyeceğim gitsin başkasına baktırsın beni saf mı gördü anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?