Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay başlığı okuyunca gülmemek için zor tuttum kendimi..
bence böyle davranan anneler kızlarının evinde huzur olsun
ufacık birşeyde basıp gelme olmasın babaevine.yani kızlar yüz bulmasın
diye böyle yapıyorlar...
damatlarının annemde ayrı bir yeri olsada benimkine zaafı başkadır.. yeri gelir hepinizden iyi şimdiye kadar ufak bile olsa bir hatasını kusurunu kırıcılığını görmedim der. annem biraz tatlı serttir çekinir damatları annemden fakat bir okadarda severler... ailem her fırsatta eşimden sözederken ne kadar şanslı olduğumu dile getirirler.. annemde babamda akşam olupta başlarını yastığına koyduklarında bizden yana ne kadar içlerinin rahat olduklarından bahsederler.. bunları duyduğumda gururlanıyorum gerçekten.. diyorum ki ben gerçekten eş seçimimde onlara layık olmuşum... Şükürler olsun.. amaaan sevilmemektense burun bükülmektense benden çok sevsinler eşimi ne çıkar.. ben daha çok gurur duyarım...
bizdede var o damat hastalığı.. ailemin eşimi bu kadar seviyo değer veriyo olması hoşuma gidiyo aslında çoğu zaman
gelincik hastalığıda olsaymış keşkem
benim annem ise 4 senedir beraber olduğum sevgilimle bir gün evlenirsem ona anne dememesini şimdiden tembihliyor bana. Neymiş o damat falan istemiyormuş :/ hele onu hiç istemiyormuş
keşke damatçık hastalığı olsaydı öff
Ben anneme bu huyu yüzünden acayip kızıyorum hatta kıskanıyorum annemi bu yüzden.
Senin kızın benim yaa benim tarafımda olmalısın diyorum , çaktırmadan eğilip kulağına onun anası hiç bana böyle davranmıyo sende ona davranma diyorum :)