Aaaynen öyle biliyorlar kocam yok demeyecek hep ilk bizim kapımızı çalıyorlar.Akbaba bunlar.
Canım artık maaşını çekiyor hepsini getirip bana veriyor kendine biraz harçlık alıyor. Ama onlar isteyince gelip söylüyo vereyim dio. Hayır diyorum ve başliyor tartışmamız :)Eşimin maaş matigi ve kredi kartı bende. Geçmişte benden habersiz 10 bin kredi çekince ele aldım her şeyi. Bence sen de el koymalisin duruma.
Öyle yapmaya çalişiyorum artık.araba almak istiyor ve o yüzden parasını biriktiyorum. Yakında dershaneye de kayıt olcamKimseye firsat verme sen buk esinin belini senin icin borc istesin milletten.
Anlamıyorum vallaCanım bak izin verme dicem kelin merhemi olsa kendi başına sürer eşim ailesinin kredisini ödüyor ve hala ailesi askerde olan kardeşine para yolluyo ve istiyolar bunu kendi evleri var kp bide boş daireleri var bizim için biz oturmuyoruz diye kiraya da vermiyolar
Yani yapma ne yap et sen engel ol sen harca altın al geleceğe yatırım kalamasın ona
Evet Canım kıyamıyor maalesefAyy kolay gelsin walla, siz darda oldugunuzu hissettirmediginiz surece daha cok cokerler.
Esin de kiyamiyor galiba, yumusak yaklasiyor.
Nasip olursa il dışı tercih yapcam inşallahSen atandığında gör asıl şenliği, son yılların klişesi: siz çift maaşsınız
Dicem valla yarın.yardim etmek ayri sey iyi niyeti kotuye kullanmak ayri sey. bunlar baya baya sizi kullaniyor! bastan oyle alistirmis esiniz aslinda yapacak cok birsey de yok sanirim. yok parasiyla borc bulup onlara gonderirse onlarda sizde hep para oldugunu dusunur ve ona gore bunu kullanirlar. hayir demeyi ogrenmesi lazim esinizin. gerekirse rest cekin bizim rizkimizi onlara gondermeni istemiyorum hakkimi helal etmem deyin. bilmiyorum ise yarar mi ama....
Valla canım aynen öyle ben anlayamıyorum benim babam kira da oturuyor ve abime kredi çekti kaç kere biz çekeriz o kız çekmek zorunda değil diye abim iflas etmişti o zamandaAnlamıyorum valla
Bazılarına bakıyorum çocuklarının durumu iyi olsa da yardım ediyorlar
Bizde tersi
Bir gün babasının abisinin hal hatır için aradiğini hiiç görmedim.
Sadece bi şeye ihtiyaçları olduğunda.
Geçen apandisit ameliyatı oldum özelde.
Eşime 600 vercen dedi hastane onların yanında
Vere vere 100 lira verdi ikisi toplam eşime
Eşim olsa gider tamamını verirdi
Allahım sabır versin bizeValla canım aynen öyle ben anlayamıyorum benim babam kira da oturuyor ve abime kredi çekti kaç kere biz çekeriz o kız çekmek zorunda değil diye abim iflas etmişti o zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?