Dar zamanıları hiç bitmeyen eşimin ailesi

Öyle canım işte aileleri kıyamıyorlar işte suç isteyen tarafta malesef o tarafa engel olamayınca eşlerimize engel olmaya çalışıyoruz otur güzelce yüz yüze konuş elbet anlar seni hiç değil çocuğumuz olucak ona para biriktirelim de

Azalmaz canım,havale eft kaç dk lık iş,uzaklık buna çözüm değil yani

İnşallah canım

Aaaaaaaa benn !!!!! Bi ara tüm bunları kendim yazdım sandım yaa. .

Tüm erkek ailesi mağdurlarına selamlar. .

Abisi serbest meslek ama köyde de çalişiyor
O da hep arayıp borç istiyor
Biz bedelli yapcaz ama paramız yok borç alcaz dedik.
Babası hiç ses çıkarmadı
Abisi de istanbulda çalişiyordu dedi ben de sana bi miktar yardım etcem bulursam.
Daha gidiş o gidiş
Bi hafta sonra aramış ne yaptın diyor
Anlamıyorum yani onlar nie hiç eşim için birilerinden borç alamıyor
İkisinin de hayvanları var
Diyemezler miydi sanki dur bi tane sana verelim sat Sonra ödersin
Ama yok nedense hep dardalar hem de her ay
Eşim bunu normal karşılıyor
Paraları yok
İyi kazanmiyorlar vb dior
O da kendi kendini kandırıyoo

dogurduk, büyüttük, okuttu, evlendirdik....
Şimdi o da bize baksin....
sömürülecek bir evlat vakasi daha...
nedir bu evlatlardan istedikleri yeter be
Benimkiler de beni okuttu
Üstelik babam serbest meslek il dışına çıkıp inşaatlarda çalişiyor
3 kardeşim var ikisi okuyor
Ve kirada oturuyorlar
Ama yük olmayı bırak ellerinde olsa herşeyimize destek olacaklar
Bu halleri ile bile destekler
Anlamiyorum valla karşı tarafın ailesini
Benim ailem gibi olsaydı durumları naparlardı kim bilir..

V

Ve aleyykümm selamm :))))

Valla kardeş aynısı bende. . Daha dün eve geldim işten, ''kardeşim 8 bin TL kredi çekmemi istiyor.'' dedi. Dedim ''başımızda bin tane şey var, bi bu eksik. .'' ( Eşimin üzerine yüklü miktarda kredi var da, ailesi için çekti, ev aldılar.) Biz de yeni evliyiz ve borç harca batmışken hala bir yerlerden çıkıyorlar. Tabi eşim çekmedi. . İzin de vermezdim. .

Bak hele yaa ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaa
Bu yaz eşimin amcası yüklü.bi kredi çekecekti ve eşimden kefil olmasını istedi
Ben kıyameti kopardım
Git konuş o insanlarla ve yok de aksi takdirde gelme eve dedim.
Gidip yok demişti.Onlar bundan anlıyor

ahhh ahhh bi bitmediler
eşimin kardeşi de istiyo böyle, biz eksi hesaptan para çekip gönderiyoruz

ama bize para lazım olunca biz gidip arkadaşlarımızdan ya da bankadan kredi istiyoruz

bu darlık nedense hep erkek ailesinde var.bizdede durum aynıydı.şükür kurtulduk.

Aynen valla yaa. . Benim de ailem beni okuttu, büyüttü, tonla çeyiz verdiler de o çeyizlere çok şükür ki bizi kurtardı. Çünkü yoksa her türlü masrafı eşim kredi çekip yaptı. Annemin çeyizleri kurtardı bizi. Ailesi ise ellerini ceplerini sürmediler yok diye. Kaynana biz evledikten sonra arayıp kendi diktiği perdenin parasını istedi. . Şu an işe yeni başladım. Az kazanıyorum ama inşallah yeter bize de kurtuluruz darlıktan. Sonra yine bizden bi şeyler koparmaya bakarlar. Ama yok maalesef tükan kapalı

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı
Kurtuluruz bir an önce

Canim bankadan eft/havale yap derler. Ayri sehirlerde olmaniz durumu kurtarmaz bence.
Kendimden biliyorum cunkusu

Allahim ilk nisanladigimda ewlendigimde bi benm basimda sanirdim ayni demek ki ewlendirmesinler ogullarini bu kadar paralarina meraklilarsa bizimkiler bi de benle kus konusmuyolar ogullarini hic aramazlar benle evlendi die esim evlenirken bankaya 10000 koymus onlara sikinti cekmesinler die biz 60000 borc altinda iken gecen gorumcem aramis kendileri surekli gezmedeler ama elimiz dar yegenlerine biseyler alcam para yolla die ama 7000 lik ankastre set begenmis yanimda esine diyo o alinacak calistigim halde 3000 lik ankastreyi kabul ettiremedim adama ne gerek var die insanlardaki lukse bak ya hep ayni laf siz cift maassiniz bencift maasim ama benm babam bize geldiginde bi aylik market masrafi goruyo annem surekli biseyler alir

eşinin maaş kartını al, ödemeleri sen yap, eşie de harçlık ver tek çözümü bu... ama rahat gecınmek ıstıyorsan sende bır ıse gırıp çalış derim, çalışırkende ders çalışabılırsın, bır ogretmen maasıyla hem borc öde, hem ailenın bırcların ustlen hem ev gecındır zor yanı...
adamın yuku zaten cok fazla, aıle de bellıkı somurucu aıle modelı...
barı sende destek olursun hem borc harcta cabuk bıter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…