Dar zamanıları hiç bitmeyen eşimin ailesi

Sizde yokken birde gidip onlar için başkalarından borç alması can sıkıcı

haklısın,size mi güvenip yapmış o kadar çocuk

Çalışmayı düşünüyodum canım ama sınava az kaldı. Dershaneye de başlayacağım çok sıkı ders çalışmam lazım o yüzden çalışamam :-(
Böyle devam ederse o karta bi şey olcak zaten :)

Sizde yokken birde gidip onlar için başkalarından borç alması can sıkıcı

haklısın,size mi güvenip yapmış o kadar çocuk
Geçen dayanamayıp söyledim.
Baban cimriyse evine karşı, biz niye cezasını çekelim die.
Sus pus oldu :)
O da bu Aralar bi şeylerin farkında gibi.
Bir iki yaş küçük kardeşi var benim gibi kpss hazırlanıyor.
Geçen diyo o atansa da kurtulsam şu benden para istemelerinden

erkekler nedense aılelerıne karsı pek söz söyleyemiyorlar, benimkide parasını savurmayı pek sever, bu zamana kadar hep onun borclarını odedık , hala da az bırsey borc var...
ama maşamı gösterdım kendısıne artık dıkkat edıyor, sımdı ev alma planımız da var..
peşin peşin anlaştık ben krediyi ödücem, kalan maaşım harçlığım olacak ve doğacak bebişin masraflarını üstlencem..
ondanda her ay faturalar için para alacagım 500 tl kadar.
birde pazar ve market alışverişini yapsın, geri kalan maaşıyla da ne isterse yapabilir

Valla ne iyi yapmışsınız öyle olmak lazım
Eşim araba istiyor
Dedim bu şekilde devam edersen araba yok sana
:)

Vermeyin arkadasim..gerekirse sert olun bu ne boyle..yillarca cebini ailelerine kapatmayan arkadaslarim var hala ev sahibi olamadilar.Elbette saglik ve ya cok zor durumda olurlar verilir ama heray duzenli odeme ne ya.

Karşı taraf hep doyumsuz.
Eşimle atandığı ilk yıl tanışmıştık 6 7 ay sonrasında nişan yaptık.Ailesi istemiyordu.
Annesi açık açık diyordu biz şu an evlenmesini düşünmüyorduk Hatta tam eşimin bizi açıklayacağı dönem traktör almışlardı çok pahalıya
Kadın bunu dedi düşünsene

Vermeyin arkadasim..gerekirse sert olun bu ne boyle..yillarca cebini ailelerine kapatmayan arkadaslarim var hala ev sahibi olamadilar.Elbette saglik ve ya cok zor durumda olurlar verilir ama heray duzenli odeme ne ya.
Bunların zor durumu hiç bitmiyor ki..
Eşime göre hep zor durumdalar

bunun tek caresı var borca gırmek cnm
3-5 demeyın bı borca sok kocanı
o zman sızden umudu keserler

Ben anlamadım ki her ay elinizde 100 lira kalıyor,
fakat eşiniz ne 100 'ler ne 500'ler dağıtıyor,
Nasıl iş bu ?

siz çalışmaya başlayınca daha rahat yaşayacaklar demektir bir de onları geçindirmek için uğraşacaksınız.

O
Ben anlamadım ki her ay elinizde 100 lira kalıyor,
fakat eşiniz ne 100 'ler ne 500'ler dağıtıyor,
Nasıl iş bu ?
Onlar için gidip başkalarından borç alıyor canım cebinde parası yoksa
Ama azalttı biraz bu sonlarda ben kıza kıza

Aynilar bizimkiler once ben soguklar dedigimde esim iletmis nasil kizmislar bi daha duymaym fln dedi kv sonra kendi dedi seni hic sewmedim sewmiycemde die

Aynilar bizimkiler once ben soguklar dedigimde esim iletmis nasil kizmislar bi daha duymaym fln dedi kv sonra kendi dedi seni hic sewmedim sewmiycemde die
Benim eşim de diyor onların huyu öyle soğuklar.beni bile işleri düşmedikçe aramazlar diyor :)

O

Onlar için gidip başkalarından borç alıyor canım cebinde parası yoksa
Ama azalttı biraz bu sonlarda ben kıza kıza

Ama tamam da neticede obür ay ödeyecek bu arkadaşlara, fakat ailesi devamlı istiyor yani nasıl parayı devamlı girdi çıktı yapıyor arkadaşa veriyor ailesine yetiştiriyor ne bilim anlamadım kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…