darmadagin oldum nefes alamiyorum

ah canim benim
benim buyuk kizim 19 yasina girdi ama babasina cok duskun ayrilmami istemiyor
diger kizim 17 yasinda ama bana surekli anne bu adami bosa deyip duruyor onlarda herseyin farkinda
babalarindaki degisikligi anliyorlar
kucuk kizim 4 yasinda oda baba delisi bir kac gu gormese hasta olucak cinsten
bende annen gibi bu olayi unutamam biliyorum
belki ilk basta canim aciycak ama zamanla alisicam belki acim hafifliycek
onu bir sokup atabilsem kalbimden beynimden gerisi kolay olucak

Son düzenleme:

Tabiki anlariz kocamizin tavrindan degistigini o zaman esinede o adi kadinada goz dagi ver kocasina soylemekle tahdit et

Tabiki anlariz kocamizin tavrindan degistigini o zaman esinede o adi kadinada goz dagi ver kocasina soylemekle tahdit et

canim kadinin kocasina soyledim zaten sadece guldu hic onemsemedi bunlar normal seyler dedi
kadin ve esi fransiz yabancilar yani

desteginiz icin sagolun kizlar
paylastikca sanki rahatliyorum
sizlerinde fikrini almak iyi geliyor

Hayır boşanmayacağım sürünsün diyorsunuz da o şekilde nasıl sürünecek ben onu anlamadım.
Mesajları yakalamışsınız.
Size aylardır soğuk davranıyor.
Çocuklarla ilgilenmiyor.
En önemlisi siz hissediyorsunuz. Buna eminsiniz ama ne yapacağınız ortada zaten. Tuttuğunuz kişi fotoğraf çeksin. Sizde bir daha mesaj yakalarsanız telefon dökümanlarını çıkarttırın. İlk arkadaşın dediği gibi boşanıp donuna kadar alın. Onu hak ediyor o adam.
Lohusasın sen bide ya. Onun bebeğini doğurdun! Sinirlendim.

Bende babama çok düşkünüm hatta babamı annemden daha çok sevdiğimi düşünürdüm çünkü babam hep yurtdışındaydı ama ne zaman üniversiteyi kazandım şehir dışına çıktım o zaman annemin benim için ne kadar derin anlam taşıdığını ve benim için ne kadar özel olduğunu anladım. Beni annem büyüttü desem yeridir annem hem annem oldu hemde babam, çocukken hep "Şimdi babam olsaydı böyle olmazdı" diye düşünürdüm çünkü babam bana hiç bağırmadı, kızmadı, dövmedi ama annem hep kızan-bağıran yeri geldiği zamanda tokat atan taraf oldu bu halen böyledir. Babam hiçbir zaman kendini baba gibi görmedi baba sorumluluğunu alamadı ya da almadı içimdeki manevi boşluğu hep maddi olarak doldurmaya çalıştı ama nereye kadar.. Biz babamla hiçbir zaman baba-kız gibi olamadık abi-kardeş ya da arkadaş gibi olduk evet babayla arkadaş olabilmek, onun benim her zaman arkamda olduğunu ne olursa olsun bana her konuda destek verdiğini bilmek çok güzel bir duygu.. Bugün babam artık hep bizimle ve geçmiş zamanlarda en mutlu günümde ya da en zor anımda benim yanımda olmadığı için geçmişte veremediği babalık duygusunu vermeye bana tam anlamıyla babalık yapmaya çalışıyor fakat malesef bu artık mümkün değil.

hem yeminlerle inkar edip hem de evden gitmekle tehdit etmeler..
bunlar korkaklık işareti canım,
sanıyo ki sen de aman gitme die ona yalvarcan, evliliğini kurtarmak için sineye çekicen kabulenip oturcan..

dediğim gibi, normalse benim hayatımı işgal etme, git ne halt edersen et beni de bırak dicen gülüm, çare yok..
tutumun sert ve kararlı olursa önce çok öfkelenir, bi süre sonra da geri adım atmaya başlar..

ama sen kararlı olmalısın,
yemin ettikçe karşımda küçülme her şeyi biliyorum diceksin.
normal şeyler dedikçe, o senin ahlaksızlığın, bana göre normal değil, böle bi adamsan hayatımdan çık diceksin.
evden gitcem dedikçe cehennemin dibine kadar diceksin, senin kaliten o kadar...

dik durcaksın, geri adım atmıcaksın çünkü sen haklısın..

canim kadinin kocasina soyledim zaten sadece guldu hic onemsemedi bunlar normal seyler dedi
kadin ve esi fransiz yabancilar yani

yanlış içerikli birşey söylemek istemem ama bu yabancılardaki anlayış nasıl bir anlayıştır ya nasıl bir midedir ki kabullenip hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam edebiliyorlar şaşılacak şey doğrusu .

canım ya yazını okyunca benıme yuregıme bı tas oturdu sankı. cok zor bı durum Allah yasatmasın
cocuklarn var oncelıkle bu zor bı duurm.. ama kendnı duusnmelısın hersey ortada ona sordgun her soruda ınkar edcek asla kabul etmcek. ama gorunen hersey ortada neden onun agzından duymayı beklıyosunkı duysan suanda ne degscek. acın haffleyıp daha rahatmı onu terkedıceksn belkıde oyle..
en kısa zamanda bıtmelı bu ılıskı AMA sonrasnda esının sana doncegnden adım gıbı emınım onu surundurmek sadce onu tekrtmekle yapablrsn cnm

canim esim bu durumu anlamama cok ofkeleniyor
onun yeminlerine aslinda inanmadigimin farkinda
evden gitmek istemeside ben herseyden supheleniyormusum onu rahat birakmiyormusum
bu yuzden gitmekle tehdit ediyor
ama cevresinde bu yaptigi duyulursa zerre kadar sayginligi kalmiycak onuda biliyor
ben once kafamda bitirmeliyim onu
elimde saglam deliller olmalki inkarda edemesin
kizim eylulde universiteye basliycak
bebegimde biraz buyumus olur bende toparlanmis olurum
sonrasinda mahkemeye basvurucam

tabıkı ofkelencek bazen benm esımde yalan soyledıgı zaman ıkı kat fazla snrlenyo ozaman kesın anlyorm yalan soyledgnı yaptklarının bıde anlaslmasndan hoslanmıyolar
yalnız sennkı bıraz farklı bı durum ask yasadıgı kadın cok cıkrn dyosun acaba gercekden bıkac msjdan ıbaret olablrmı dıye dusundm suanda

yüreğim sıkıştı gözlerim doldu Allah yar ve yardımcınız olsun..Ama böyle bir adamın(?) yanına yaptıkları kalmasın.İlerde ayrılmadığınız için daha çok pişman olursunuz.İnek ot yemekten ,köpek .. yemekten vazgeçmez..

bende bilmiyorum canim ya
ama kadin cok rahat kaybedecegi birsey yok
onun istedigi esim serbest kalirsa daha rahat gorusebilirler
esim de onu gozlemledigimin farkinda
oyle her istedigini yapamiyor kapana kisilmis gibi heran sobeleyebilirim
buda esim icin zor tabiki bir yandan ailesini kaybetmek istemiyor ama yedigi halt meydanda
bosansam ikisininde ekmegine yag surucekmisim gibi hissediyorum kendimi
mesajlarin dokumanlarini avukata verdim zaten
mal konusundada sanirim yari yariya paylasilir

Böyle biradamla evli kalmayı içiniz nasıl alıyor?Eylüle kadar nasıl sabredeceksiniz.Ben bir saniye bile aynı evde duramazdım.Eğer aileniz arkanızda ise hiç düşünmeyin hemen boşanma davası açın.Kurtulun bu rezil heriften.Ayrıca sizin boşanmamanız onun için ödüldür.Evde yemeğini yapan,ütüsünü yapan eşi var neden bu rahatlığı bıraksın ki.İstediği zaman da o kadına gidiyordur.Onun yanından döndükten sonrada evine geliyordur.Nasıl kabul edebilirsiniz bu durumu her şeyi öğrenmişken.Yapmayın bu kötülüğü kendinize.

bende bazan hersey sadece mesajdan ibaret olabilirmi diyorum
ama hani yazmaya utaniyorum ama
esim adet donemlerimi zor bekleyen biriydi hala bitmedimi diye hergun sorardi
ama aylardir neden yuzume bakmiyor
kac kez ic camasirlarini ters giymis farkettim eve geldiginde
bunu ona soyleyince sinirlendi hemen
bazan onu ariyorum napiyor nerde diye
kafedeyim diyor ama yalan sezsiz bir ortamda cevap veriyor bunu ona soyleyince deliriyor ofkeden
hangisini yazsamki canim ya ilk aklima bunlar geliyor gozlerime bakamiyor kaciriyor benden
kadinin zenci olmasi beni sasirtiyor ama eminim canim malesef beraberler
zaten yakinda kesinlesir

canim evet illa ondan duymak istiyorum
acikca soylesin inkar etmesin
neden israrla inkar ediyor anlamiyorum
acikca herseyi soylese belki kabullenmem daha kolay olucak
belkide nedenini merak ediyorum onda ne buldu diye
hic konusmamasi beni ofkelediriyor
demekki ona cok deger veriyor diye dusunuyorum iste

sagol canim insallah yanina kalmaz oyle dua ediyorum bende

ailemin arkamda olmasi yada olmamasi hic sorun degilki canim
zate hepsi trde burda kimsem yok benim cocuklarimdan baska
ama yazdiklarinda haklisin bende ayni seyleri dusunuyorum
evindeki rahatligi o kadinin yaninda bulamiycak zaten
yanliz kendimi bosanmaya daha hazir hissetmeliyim ki kolay atlatayim

Sinir oluyorum yaa erkeğin aldatması normalmiş tavırlarına
bence boşan hatta cocugunu falanda gösterme gebersin köpek

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun.
Ben nacizane birkaç fikrimi paylaşmak istiyorum;
Diyorsunuzki inkar ediyor bu gayet normal çünkü ayrılmayı düşünmüyor duyulursa rezil olmak istemiyor
Kadının kocası umursamıyor diyorsunuz bence (günahını almak istemiyorum ama) bunlar bu işi hep beraberde yapabilirler ne demek istediğimi anlarsınız. Günümüzde maalesef çok yaygın, Allah affetsin
Bu işin sevgiyle falan ilgisi yok yaptığından zaten pişman olacak ama nefsinin henüz doymadığını düşünüyorum zamanı gelince yaptığından oda iğrenir, ama iş işten çoktan geçer.
Benim babam yaptığını telefona çekmişti ki kadında tanıdığımız ve evli ve biz onu gördüğümüz halde yok o ben değilim yok arkadaşalrım bana şaka yapmış falan diye zırvaladı. yani anlayacağınız inkar niye yaptığını kendine yakıştıramıyor ana o b..ku yemedende duramıyor.
İşin zor ama rabbim yardım etsin evlatlarına acısın sanada.
Allaha emanet olun.

Aldatılmış ve bu sebeple boşanmış bir kadın olarak benim size verebileceğim tek tavsiye uzatmayın.

Kadın hissediyor, mantık delil istiyor haklısınız. Ama durum uzadıkça sizin ruhunuz zannettiğinizden daha fazla yaralanıyor. Adam sizi aldatıyor, zerre kadar pişmanlık duymadan devam ediyor. Üstelik görüştüğü kadın arkadaşın karısı.

Dedektif size kanıtları getirdiğinde kapı dışarı edin onu, sonra da boşayın. Eğer ondan ayrılmak istemiyorsanız bile 6-8 ay burnunu sürtün, cocuklarından sizden uzak kalsın, kaybetme korkusu yüreğine dolsun.

sagol canim destegin icin fikirlerin icin
benide kadinin kocasinin rahat tavirlari dusundurdu zaten
ve ayni sizin gibi dusundum adam hosuna gider gibi guldu birde
bu kari koca burda bar gece kulubu isletiyormus duyduguma gore mekanlarinda es degistirme yapiliyormus zaten
sanirim bu yuzden adam cok rahatti demekki bu duruma aliskinlar
kadininda daha once cok sevgilisi olmus zaten
hani onlar gayri muslim hersey normal onlar icinde
benim esim nasil olara uyabiliyor aklimi kaciricam dusundukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…