- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Sebep ne olursa olsun hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez kaldı ki burda akıl vermek benim haddim de değil çünkü ben evli bir insan değilim hatta belki sizin kızınız yaşındayım fakat buna benzer bir durum yaşadığım için yorum yapmak istedim annem ile babam birbirlerini severek evlenen çiftlerden babam annemin gözlerinin içine bakar üzerine titrer bu halen böyledir fakat babamın anneme tam anlamıyla güven verememesinden dolayı annem babama karşı bazı konularda hep mesafelidir benim annemle babamda zamanında ayrılık dönemi yaşadılar fakat annem tekrar birleşti halbuki annem okumuş ve ekonomik özgürlüğü elinde olan, maddi durumu iyi olan ve varlıklı bir ailenin kızı olmasına rağmen tekrar birleşti üstelik aldatıldığını bildiği halde birleşti, sebebine gelince "Seviyorum ve kızım var onu babasız bırakamam" demişti şimdi ne olursa olsun o konu çoktan kapandı üzerinden yıllar geçti denilse bile en ufak bir olayda o konu tekrar açılır ve annem bazen birleştiği için pişmanlığını dile getirir ben bugün 23 yaşımda olmama rağmen bazen "Keşke annemle babam boşansaydı ya da keşke boşansalar" derim etrafımdaki kişilerde beni yadırgar hatta saçma bulurlar ama benim demek istediğim böyle bir aile ortamında olmaktansa boşanmaları her iki taraf içinde en sağlıklısı o yüzden sizde çok çok iyi düşünün ve sakın çocuklarınız için o adamı affetmeyin.
canim benim
kadinla konusmadimmi sanki
aradim 4 cocuklu bir adamdan ne bekliyorsun dedim
sende evlisin amacin e dedim
madem askiniz cok buyuk o zaman once sen bosan bende esimi birakirim askinizi rahatca yasayin dedim
ama yok esimle agiz birligi etmisler inkar etti oda
hersey birkac mesajdan ibaretmis
peki oyleyse esim neden aylardir bana sirtini donup uyuyor
hani herseyi yazamiyorum ama evli bir bayan anlar esindeki degisikligi
Tabiki anlariz kocamizin tavrindan degistigini o zaman esinede o adi kadinada goz dagi ver kocasina soylemekle tahdit et
ah canim benim
benim buyuk kizim 19 yasina girdi ama babasina cok duskun ayrilmami istemiyor
diger kizim 17 yasinda ama bana surekli anne bu adami bosa deyip duruyor onlarda herseyin farkinda
babalarindaki degisikligi anliyorlar
kucuk kizim 4 yasinda oda baba delisi bir kac gu gormese hasta olucak cinsten
bende annen gibi bu olayi unutamam biliyorum
belki ilk basta canim aciycak ama zamanla alisicam belki acim hafifliycek
onu bir sokup atabilsem kalbimden beynimden gerisi kolay olucak
canim kadinin kocasina soyledim zaten sadece guldu hic onemsemedi bunlar normal seyler dedi
kadin ve esi fransiz yabancilar yani
hem yeminlerle inkar edip hem de evden gitmekle tehdit etmeler..
bunlar korkaklık işareti canım,
sanıyo ki sen de aman gitme die ona yalvarcan, evliliğini kurtarmak için sineye çekicen kabulenip oturcan..
dediğim gibi, normalse benim hayatımı işgal etme, git ne halt edersen et beni de bırak dicen gülüm, çare yok..
tutumun sert ve kararlı olursa önce çok öfkelenir, bi süre sonra da geri adım atmaya başlar..
ama sen kararlı olmalısın,
yemin ettikçe karşımda küçülme her şeyi biliyorum diceksin.
normal şeyler dedikçe, o senin ahlaksızlığın, bana göre normal değil, böle bi adamsan hayatımdan çık diceksin.
evden gitcem dedikçe cehennemin dibine kadar diceksin, senin kaliten o kadar...
dik durcaksın, geri adım atmıcaksın çünkü sen haklısın..
canim esim bu durumu anlamama cok ofkeleniyor
onun yeminlerine aslinda inanmadigimin farkinda
evden gitmek istemeside ben herseyden supheleniyormusum onu rahat birakmiyormusum
bu yuzden gitmekle tehdit ediyor
ama cevresinde bu yaptigi duyulursa zerre kadar sayginligi kalmiycak onuda biliyor
ben once kafamda bitirmeliyim onu
elimde saglam deliller olmalki inkarda edemesin
kizim eylulde universiteye basliycak
bebegimde biraz buyumus olur bende toparlanmis olurum
sonrasinda mahkemeye basvurucam
Hayır boşanmayacağım sürünsün diyorsunuz da o şekilde nasıl sürünecek ben onu anlamadım.
Mesajları yakalamışsınız.
Size aylardır soğuk davranıyor.
Çocuklarla ilgilenmiyor.
En önemlisi siz hissediyorsunuz. Buna eminsiniz ama ne yapacağınız ortada zaten. Tuttuğunuz kişi fotoğraf çeksin. Sizde bir daha mesaj yakalarsanız telefon dökümanlarını çıkarttırın. İlk arkadaşın dediği gibi boşanıp donuna kadar alın. Onu hak ediyor o adam.
Lohusasın sen bide ya. Onun bebeğini doğurdun! Sinirlendim.
bende bazan hersey sadece mesajdan ibaret olabilirmi diyorumtabıkı ofkelencek bazen benm esımde yalan soyledıgı zaman ıkı kat fazla snrlenyo ozaman kesın anlyorm yalan soyledgnı yaptklarının bıde anlaslmasndan hoslanmıyolar
yalnız sennkı bıraz farklı bı durum ask yasadıgı kadın cok cıkrn dyosun acaba gercekden bıkac msjdan ıbaret olablrmı dıye dusundm suanda
canım ya yazını okyunca benıme yuregıme bı tas oturdu sankı. cok zor bı durum Allah yasatmasın
cocuklarn var oncelıkle bu zor bı duurm.. ama kendnı duusnmelısın hersey ortada ona sordgun her soruda ınkar edcek asla kabul etmcek. ama gorunen hersey ortada neden onun agzından duymayı beklıyosunkı duysan suanda ne degscek. acın haffleyıp daha rahatmı onu terkedıceksn belkıde oyle..
en kısa zamanda bıtmelı bu ılıskı AMA sonrasnda esının sana doncegnden adım gıbı emınım onu surundurmek sadce onu tekrtmekle yapablrsn cnm
sagol canim insallah yanina kalmaz oyle dua ediyorum bendeyüreğim sıkıştı gözlerim doldu Allah yar ve yardımcınız olsun..Ama böyle bir adamın(?) yanına yaptıkları kalmasın.İlerde ayrılmadığınız için daha çok pişman olursunuz.İnek ot yemekten ,köpek .. yemekten vazgeçmez..
Böyle biradamla evli kalmayı içiniz nasıl alıyor?Eylüle kadar nasıl sabredeceksiniz.Ben bir saniye bile aynı evde duramazdım.Eğer aileniz arkanızda ise hiç düşünmeyin hemen boşanma davası açın.Kurtulun bu rezil heriften.Ayrıca sizin boşanmamanız onun için ödüldür.Evde yemeğini yapan,ütüsünü yapan eşi var neden bu rahatlığı bıraksın ki.İstediği zaman da o kadına gidiyordur.Onun yanından döndükten sonrada evine geliyordur.Nasıl kabul edebilirsiniz bu durumu her şeyi öğrenmişken.Yapmayın bu kötülüğü kendinize.
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun.
Ben nacizane birkaç fikrimi paylaşmak istiyorum;
Diyorsunuzki inkar ediyor bu gayet normal çünkü ayrılmayı düşünmüyor duyulursa rezil olmak istemiyor
Kadının kocası umursamıyor diyorsunuz bence (günahını almak istemiyorum ama) bunlar bu işi hep beraberde yapabilirler ne demek istediğimi anlarsınız. Günümüzde maalesef çok yaygın, Allah affetsin
Bu işin sevgiyle falan ilgisi yok yaptığından zaten pişman olacak ama nefsinin henüz doymadığını düşünüyorum zamanı gelince yaptığından oda iğrenir, ama iş işten çoktan geçer.
Benim babam yaptığını telefona çekmişti ki kadında tanıdığımız ve evli ve biz onu gördüğümüz halde yok o ben değilim yok arkadaşalrım bana şaka yapmış falan diye zırvaladı. yani anlayacağınız inkar niye yaptığını kendine yakıştıramıyor ana o b..ku yemedende duramıyor.
İşin zor ama rabbim yardım etsin evlatlarına acısın sanada.
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?