- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
cocuklarini dusunseydi boyle rezillik yapmazdi zatenSinir oluyorum yaa erkeğin aldatması normalmiş tavırlarına
bence boşan hatta cocugunu falanda gösterme gebersin köpek
Aldatılmış ve bu sebeple boşanmış bir kadın olarak benim size verebileceğim tek tavsiye uzatmayın.
Kadın hissediyor, mantık delil istiyor haklısınız. Ama durum uzadıkça sizin ruhunuz zannettiğinizden daha fazla yaralanıyor. Adam sizi aldatıyor, zerre kadar pişmanlık duymadan devam ediyor. Üstelik görüştüğü kadın arkadaşın karısı.
Dedektif size kanıtları getirdiğinde kapı dışarı edin onu, sonra da boşayın. Eğer ondan ayrılmak istemiyorsanız bile 6-8 ay burnunu sürtün, cocuklarından sizden uzak kalsın, kaybetme korkusu yüreğine dolsun.
bende bazan hersey sadece mesajdan ibaret olabilirmi diyorum
ama hani yazmaya utaniyorum ama
esim adet donemlerimi zor bekleyen biriydi hala bitmedimi diye hergun sorardi
ama aylardir neden yuzume bakmiyor
kac kez ic camasirlarini ters giymis farkettim eve geldiginde
bunu ona soyleyince sinirlendi hemen
bazan onu ariyorum napiyor nerde diye
kafedeyim diyor ama yalan sezsiz bir ortamda cevap veriyor bunu ona soyleyince deliriyor ofkeden
hangisini yazsamki canim ya ilk aklima bunlar geliyor gozlerime bakamiyor kaciriyor benden
kadinin zenci olmasi beni sasirtiyor ama eminim canim malesef beraberler
zaten yakinda kesinlesir
canim evet illa ondan duymak istiyorum
acikca soylesin inkar etmesin
neden israrla inkar ediyor anlamiyorum
acikca herseyi soylese belki kabullenmem daha kolay olucak
belkide nedenini merak ediyorum onda ne buldu diye
hic konusmamasi beni ofkelediriyor
demekki ona cok deger veriyor diye dusunuyorum iste
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
canim benim esim boyle gozu disarda olan esini aldatanlara cok kizardi insan coluk cocugunu birakip nasil kendi keyfine duser derdi ama buyuk konusmamam lazimmis simdi kendisi bu kinadigi durumu yasiyorBen erkeklerin, bu sanki çok normal birşeymiş gibi yaptıkları, rahat rahat davranmalarına hasta oluyorum. Benimki de bazen bana öyle şeyler söyler ki ağzım açık kalır, "çok normal bişeymiş, büyütülmeyecek birşeymiş" gibi konuşmalar eder. Konuşmalar öyle devam eder ki, sanki ben çok abartılacak birşey demişim... Mesela erkeklerin aldatması konusunda.
Çok üzüldüm, Allah size sabır versinbakalım dedektif size ne diyecek....
aklım almıyor sana bukdr duskun bı adam nasıl boyle olur hemde bı zecı yuzndenmı. ya bunun zencısı beyazı yokda hanı gorsellık desen oda yok dıyosun kadında bence tamamen cınsel tatmınlık yasıyor bu kadında ve kocasıda bu ısın ıcınde olabilr ben esının beynın yıkandıgınınn ve kesınlıkle cok yanlıs bı yolda olgdnu dusnyorm mutlaka farketmesı lazım hatasını bı sekılde rezil olup surunmesı lazım cnku bukdr cocuguna sana yapılan buyuk bı saygısızlık bu.
bosanma mevzusuna gelıncede delillerini topla cnm ama bu ıs fazla uzamaz. adam evıının rahatlgını ve cevre tepkısınden dolayı ınkar edyor yoksa sennde bıldgnı bılıyor.en azndan senı ve cocuklarnı kaybetme korkusunu yasamalı cnm Allah koılaylık versın dua edıcem senın ıcın güclü bı annesın herzaman ayakda ol ama nolur gururnu da ayaklar altna alma sonucları merak edıyorum
inkar etmek kanlarında var asla kabul etmezler ortaya çıkıncada bi saçma bahane bulurlar en klasık bu yola benı sen ittin offf allah akıl fikir versin helal varken harama uzanmak niye o kadına ne demeli evli bideeee senı anlıorm inan çok küçük düşmüş aşağılanmış gibi hissedıo ınsan kednni bn eşime hep derim benı salak saf yerıne koyma sakın dıe ama yinede koyduğunu sanıo allaha havale edıorm ben bu yetınemeyenleri....3 çocuk vermişsin yedirmiş içirmiş giydirmişsisin yazıkemekeleeereeee
canim benim esim boyle gozu disarda olan esini aldatanlara cok kizardi insan coluk cocugunu birakip nasil kendi keyfine duser derdi ama buyuk konusmamam lazimmis simdi kendisi bu kinadigi durumu yasiyor
bu konuyu konusmaya hic yanasmiyor ve hep diyorki bir insana selam versem iki konussam bile hemen yanlis aliyorsun diyor
bana kelime oyunu yapiyor onlarin konusmasi iki arkadas gibi degil
yazdigin mesajlar hic selam hal hatir sorma degilki dedim hep ask mesajlari yazmissin diyorum sinirleniyor isine gelmiyor
Evet insan yargılıyor bazen başkalarını... ama o hataya düşebiliyor. Önemli olan ders almak ve hatayı sürdürmemek. Geri kalan sizin insiyatifinizde, affetmişsiniz veya affedemezsiniz siz bilirsiniz ancak.
Yürekli bir şekilde de "evet aldattım" diyenini de görmedik hiç. Hep inkar. Fakat Allah onları görüyor, sanki biz birgün gelince bütün o aşk sahnelerini görmeyecek miyiz???? İnsanın vicdanı olmalı bir davranışta bulunurken. Beni şuan eşim görmüyor ama Allah görüyor demeli. O gün geldiğinde eşim de hep bunları görecek diye düşünmeli.
Benim eşim bana saçma sapan şeyler söylediğinde ve beni kızdırmaya çalıştığında hep ona diyorum ki, "Gizli birşey yaparsan hakkımı helal etmeyeceğim. Bunu bilerek istediğini vicdanın el veriyorsa yap. Allah seni görüyor, ben seni görmesem de olur"... bu küpe oluyordur umarım ona.
canim benim esim boyle gozu disarda olan esini aldatanlara cok kizardi insan coluk cocugunu birakip nasil kendi keyfine duser derdi ama buyuk konusmamam lazimmis simdi kendisi bu kinadigi durumu yasiyor
bu konuyu konusmaya hic yanasmiyor ve hep diyorki bir insana selam versem iki konussam bile hemen yanlis aliyorsun diyor
bana kelime oyunu yapiyor onlarin konusmasi iki arkadas gibi degil
yazdigin mesajlar hic selam hal hatir sorma degilki dedim hep ask mesajlari yazmissin diyorum sinirleniyor isine gelmiyor
evet canim once bana cocuklarina cok duskundu
bazan kuserdim ona gunlerce gonlumu almak icin ugrasirdi cocuklarina cok duskundu
kavga edince bir kac kez ona senden ayrilicam demistim sinirllen
sen olmasan cocuklarim olmasa nasil yasarim deyip pervane olurdu
oysa simdi cocuksa cocuk herkesin cocugu var buyurlerse onlara konusurum beni anlarlar diyor
yok bu adam benim kocam degil tamamen beyni yikanmis
delilleri topluycam dualarin icin sagol canim cok ihtiyacim var Allah seninde gonlundeki tum dualarini kabul etsin insallah
souclari yazicam mutlaka gorusmem carsambaya olucak
Allah kocanı ıslah etsin. Ama senden soğmuş olamaz mıı:26:
Rabbim kimsenin başına vermesin, sizin de Allah yardımcınız olsun.
Yazdıklarınızı okurken gerçekten içim parçalandı çok üzüldüm sizin için. Eşinizi de Allah ıslah etsin.
Ama bu durumu yok saymanın ve bu şekilde devam etmenin size hiç bir yararı olmaz aksine zararı olur yani bu şekilde bu evliliğe devam edemezsiniz diye düşünüyorum ben çünkü size karşı soğumuş eşiniz 1 senedir de bu şekildeymiş. Hamileyken sizi el üstünde tutması sizinle daha fazla ilgilenmesi gerekmez miydi hatta 3 kızdan sonra bir erkek evlat nasip etmiş mevlam size ve eşinize nasıl size sürekli sırtını çevirip uyur, bunun sizin loğusa olmanızla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum kesinlikle.
Eşinizi karşınıza alıp, ben boşanmak istiyorum kafamda bu kadar çok soru işareti varken ve sana olan güvenimi böylesine sarsmışken bu evliliği sağlıklı bir şekilde yürütemem demeniz gerektiğini düşünüyorum. Eğer pişman olursa sizi kaybetmeyi göze alamazsa zaten buna izin vermeyecektir size kendisini affettirmenin bir yolunu bulur ama asla bu duruma göz yummayın lütfen olur mu.
ah canim benim
benim buyuk kizim 19 yasina girdi ama babasina cok duskun ayrilmami istemiyor
diger kizim 17 yasinda ama bana surekli anne bu adami bosa deyip duruyor onlarda herseyin farkinda
babalarindaki degisikligi anliyorlar
kucuk kizim 4 yasinda oda baba delisi bir kac gu gormese hasta olucak cinsten
bende annen gibi bu olayi unutamam biliyorum
belki ilk basta canim aciycak ama zamanla alisicam belki acim hafifliycek
onu bir sokup atabilsem kalbimden beynimden gerisi kolay olucak
feyzacim ben hem sana hem gurbete ozelden defalarca yazdim ama sonuc alamadimMelisanil canim ben sana ulasamixorum bana özelden tel nonu yolla canim .ahhh canim ahhh suan hic bursey diyemiyorum
Merhaba melisaanıll yanii benim biricik arkadaşlarımdan olan gülnisa bu yazını okuyunca okadar üzüldümkii taaaa kalbimden hissettim acını,beni tanıdınmı bilmemm ama ben hani vardı ya adanalı eda, yada ne diyim eski nickim sıcak brownii ,sen bana demiştinn nizkinn çokk fena canımızı çektiriyorsun diye ondan sonra ben karabiber yaptımm
Süper annelerde ne dostluklar kurmuştukk ne günlerimiz olmuştu her ayı bir umutla geçirmiştikk birbirimiz için dualar etmiştik istediğimiz olsun diye,senin 4 ncü bebeğinii duyduğumda çok sevindimm ,ama eşininn sana yaptığıı haksızlık çok üzdüü beni,demekki hiç birşeyi haketmemiş eşinn,ona ağzımdan gelecekk bütün hakeretleri etmek isterdimm sen çocukları içinn ne fedakarlıklar yapmış bir annesin ,inann elimm daha fazla yazı yazmaya gitmiyorr çok üzüldümm gülnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?