darmadagin oldum nefes alamiyorum

Sinir oluyorum yaa erkeğin aldatması normalmiş tavırlarına
bence boşan hatta cocugunu falanda gösterme gebersin köpek
cocuklarini dusunseydi boyle rezillik yapmazdi zaten
bir kere ipler kopupta ayrilik sureci baslayinca hersey netlesince hangi yuzle cocuklarinin yuzune bakabilicekki
goremiycek gostermiycemde

bu kanitlari mutlaka istiyorum benim icin onemli
evet aldattigi kesin her hareketiyle belli oluyor
erkekler kendini kolay ele veriyor
bu durumu ailesi ve bir iki yakin arkadasla paylastim
ama esim gidip onlarin yaninda yine yeminler etmis hatta aglamis karim bosyere evde huzursuzluk cikariyor aldattigimi saniyor ben oyle serfsizmiyimki demis
ya birde hem yapiyor hem ort bas etmeye calisiyor
bende bu yuzden hersey meydana ciksin kanitlansin istiyorum beni suclayacak koz kalmasin elinde
yakalanmaktan korkuyor cunki
kadin da evli olunca cevresi onun icin duyulunca hic iyi seyler dusunmuycek

merhaba meliSSanil sana çok geçmiş olsun.seni çok ıyı anlıyorum ben 6 yıl evliyim ve bu kısa zaman içinde çok sorun yaşadık 4 sene çoçuğumuz olmadı tedavi derken ben stres den dolayı olmalı herhalde çok kondurmaz olmuştum çok aksiydım neyse ki çok şükür bebeğimiz olmuş o daha 1,5 yaşindayken bir tane daha doğmuş şimdi 4 aylık.Allaha şükür.çoçuklar hayatımızı çok değiştirmişler huzur yok tv bile izlemıyoruz.ben çalışıyorum akşamları eve gelir gelmez yemek çoçuk vs.derken uykusuz geceler de ekleyince ilişkilerimiz hiç iyi değil.Adam da seni sevmiyorum çoçuklar için eve geliyorum hata eve gelesim hiç yok deyip duruyor.artık 2 aydir ayrı odalarda yatıyoruz.anlatmam cok zor henüz aldatılmadım ama sevilmıyorum saygı kalmadı üzüme bile bakmıyor diyebilirim.neden sana bunları anlatıyorum çünkü aldatsa beni ben iyine boşanmam BOŞANAMAM şuan kredi ile ev aldık 4 sene kaldı ödemeye.ailem yürt dışında ben TURKİYEDEYİM yalnızım çoçuklarım küçük .yasalara göre boşanma esnasında mallar ıkıye bölünuyor. eee 5 senedir çalışıp ödemeye çalıyoruz bir evi ıkıye bolsek ben ne alırım .çöçuklarımla kiralarda mı sürüneyim haa?? şuan ki aklım diyor ki benim başıma gelse ben herhalde ona aynısını yapıp gibi göstereceğim kendımı (yalandan) ama o da tabiii boşanmaya giderse yine ben kaybetmiş olacagım.yani arkadaşım zor çok zor .ama boşanmak benim için imkansız.eşim sevmıyorum seni istemıyorum sildım deyip duruyor.eve gelince ne merhaba nede öpücük hiiiç.bir yardım istesem kaçiyor.Evlilik bitmiş görunuyor ama boşanmam madii sorunlar yaşamak istemıyorum şimdiye kadaar çalışıp o evi ödemek için çabaladım niye sonradan kiralarda kalmak için mı?aldatığını duyarsam bende aldatmış gibi gösterecegim (büyük konuşmayayim )şimdiki aklım tabiii

aklım almıyor sana bukdr duskun bı adam nasıl boyle olur hemde bı zecı yuzndenmı. ya bunun zencısı beyazı yokda hanı gorsellık desen oda yok dıyosun kadında bence tamamen cınsel tatmınlık yasıyor bu kadında ve kocasıda bu ısın ıcınde olabilr ben esının beynın yıkandıgınınn ve kesınlıkle cok yanlıs bı yolda olgdnu dusnyorm mutlaka farketmesı lazım hatasını bı sekılde rezil olup surunmesı lazım cnku bukdr cocuguna sana yapılan buyuk bı saygısızlık bu.

bosanma mevzusuna gelıncede delillerini topla cnm ama bu ıs fazla uzamaz. adam evıının rahatlgını ve cevre tepkısınden dolayı ınkar edyor yoksa sennde bıldgnı bılıyor.en azndan senı ve cocuklarnı kaybetme korkusunu yasamalı cnm Allah koılaylık versın dua edıcem senın ıcın güclü bı annesın herzaman ayakda ol ama nolur gururnu da ayaklar altna alma sonucları merak edıyorum

Ben erkeklerin, bu sanki çok normal birşeymiş gibi yaptıkları, rahat rahat davranmalarına hasta oluyorum. Benimki de bazen bana öyle şeyler söyler ki ağzım açık kalır, "çok normal bişeymiş, büyütülmeyecek birşeymiş" gibi konuşmalar eder. Konuşmalar öyle devam eder ki, sanki ben çok abartılacak birşey demişim... Mesela erkeklerin aldatması konusunda.

Çok üzüldüm, Allah size sabır versin bakalım dedektif size ne diyecek....

inkar etmek kanlarında var asla kabul etmezler ortaya çıkıncada bi saçma bahane bulurlar en klasık bu yola benı sen ittin offf allah akıl fikir versin helal varken harama uzanmak niye o kadına ne demeli evli bideeee senı anlıorm inan çok küçük düşmüş aşağılanmış gibi hissedıo ınsan kednni bn eşime hep derim benı salak saf yerıne koyma sakın dıe ama yinede koyduğunu sanıo allaha havale edıorm ben bu yetınemeyenleri....3 çocuk vermişsin yedirmiş içirmiş giydirmişsisin yazıkemekeleeereeee

canim benim esim boyle gozu disarda olan esini aldatanlara cok kizardi insan coluk cocugunu birakip nasil kendi keyfine duser derdi ama buyuk konusmamam lazimmis simdi kendisi bu kinadigi durumu yasiyor
bu konuyu konusmaya hic yanasmiyor ve hep diyorki bir insana selam versem iki konussam bile hemen yanlis aliyorsun diyor
bana kelime oyunu yapiyor onlarin konusmasi iki arkadas gibi degil
yazdigin mesajlar hic selam hal hatir sorma degilki dedim hep ask mesajlari yazmissin diyorum sinirleniyor isine gelmiyor

evet canim once bana cocuklarina cok duskundu
bazan kuserdim ona gunlerce gonlumu almak icin ugrasirdi cocuklarina cok duskundu
kavga edince bir kac kez ona senden ayrilicam demistim sinirllen
sen olmasan cocuklarim olmasa nasil yasarim deyip pervane olurdu
oysa simdi cocuksa cocuk herkesin cocugu var buyurlerse onlara konusurum beni anlarlar diyor
yok bu adam benim kocam degil tamamen beyni yikanmis
delilleri topluycam dualarin icin sagol canim cok ihtiyacim var Allah seninde gonlundeki tum dualarini kabul etsin insallah
souclari yazicam mutlaka gorusmem carsambaya olucak

bende hersey meydana cikinca kendini nasil savunucak merak ediyorum
keske diyorum bu kadar inkar edecegine adam gibi karsima gecip evet hayatimda baska biri var diyebilse
burda bir cok arkadasim var esleri aldatan
ama hepside karisinin karsisina gecip baskasini seviyorum deyip aciklama yapiyor bazisi cekip evden gidiyor baziisi direk bosaniyor
bizimki ise inkarda
haram olan nefse daha cekici gelir esim ise manevi yonden cok zayif
hatta kac kez vallahi billahi diyerek Allah in ustune yemin ederek inkar etti

Evet insan yargılıyor bazen başkalarını... ama o hataya düşebiliyor. Önemli olan ders almak ve hatayı sürdürmemek. Geri kalan sizin insiyatifinizde, affetmişsiniz veya affedemezsiniz siz bilirsiniz ancak.

Yürekli bir şekilde de "evet aldattım" diyenini de görmedik hiç. Hep inkar. Fakat Allah onları görüyor, sanki biz birgün gelince bütün o aşk sahnelerini görmeyecek miyiz???? İnsanın vicdanı olmalı bir davranışta bulunurken. Beni şuan eşim görmüyor ama Allah görüyor demeli. O gün geldiğinde eşim de hep bunları görecek diye düşünmeli.

Benim eşim bana saçma sapan şeyler söylediğinde ve beni kızdırmaya çalıştığında hep ona diyorum ki, "Gizli birşey yaparsan hakkımı helal etmeyeceğim. Bunu bilerek istediğini vicdanın el veriyorsa yap. Allah seni görüyor, ben seni görmesem de olur"... bu küpe oluyordur umarım ona.

sarahcim buda hatasini anliycak insallah pisman olucak ama o zaman yaninda ben ve cocuklarini bulamiycak
esimin bana vurdugu bu darbeyi insallah o kadinda esime vursun
ben defalarca esime dedim zaten ben gormesemde Allah seni goruyor ahiret var hersey ortaya dokulucek o zaman napicaksin dedim
ama adamin ahiret inanci yokki kim gidip gelmiski diyor
ben cehennnemde olurum sen cennete git diye alay ediyor
hani diyorum imani yoksa vicdanidami yok kalbi acaba rahatmidir merak ediyorum
bu yuva yikilinca o kadinla mutlu olabilicekmi
hic aklina yiktigi ben ve cocuklari gelmiycekmi
bu kadar kolaymi erkekler icin biranda bitirmek

Son düzenleme:

hayırlsı olsun cnm ınsallah dogru yola yonelır. yaptıgı hatanın farkına varır

Allah kocanı ıslah etsin. Ama senden soğmuş olamaz mıı:26:

olabilir canim neden olmasin
araya 3 cu bir sahis girerse sogur tabi
ama ilk bastan beri hep esimi uyardim
iki yildir taniyoruz bu aileyi
esim onlari tanidigindan beri oyle cok samimi olduki bu beni rahatsiz etmeye baslamisti
haftanin 3-4 gunu onlarla birlikte vakit geciriyordu
ben hep esimi uyardim araya mesafe koy biz onlar gibi olamayiz diye
cok rahat cok piskin ve argo insanlardi cok bayagilardi kari koca
hani uc gun hirsizla gezn hirsiz olur misali
esim bu batakliga bile bile koydu kendini

Rabbim kimsenin başına vermesin, sizin de Allah yardımcınız olsun.
Yazdıklarınızı okurken gerçekten içim parçalandı çok üzüldüm sizin için. Eşinizi de Allah ıslah etsin.
Ama bu durumu yok saymanın ve bu şekilde devam etmenin size hiç bir yararı olmaz aksine zararı olur yani bu şekilde bu evliliğe devam edemezsiniz diye düşünüyorum ben çünkü size karşı soğumuş eşiniz 1 senedir de bu şekildeymiş. Hamileyken sizi el üstünde tutması sizinle daha fazla ilgilenmesi gerekmez miydi hatta 3 kızdan sonra bir erkek evlat nasip etmiş mevlam size ve eşinize nasıl size sürekli sırtını çevirip uyur, bunun sizin loğusa olmanızla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum kesinlikle.
Eşinizi karşınıza alıp, ben boşanmak istiyorum kafamda bu kadar çok soru işareti varken ve sana olan güvenimi böylesine sarsmışken bu evliliği sağlıklı bir şekilde yürütemem demeniz gerektiğini düşünüyorum. Eğer pişman olursa sizi kaybetmeyi göze alamazsa zaten buna izin vermeyecektir size kendisini affettirmenin bir yolunu bulur ama asla bu duruma göz yummayın lütfen olur mu.

guzel dileklerin icin sagol canim
durumu yok saydigimdan degil bir sure zaman kazanmak istedigimden
bunu avukatimda onermisti zaten
tabiki hamileligim boyunca ilgi bekledim ama tik yoktu Allah buyuk elbet oda dusucek birgun
onunla konusmayi kac kere denedim konusamiyoruz surekli inkar az ustelesem sinirlenip cikip gidiyor tum kapilari kapatiyor
suan onun pisman onucagini sanmiyorum ne zaman ayriliriz o zaman olucak diye hissediyorum
esimin hayatta en cok istedigi bir erkek evlatti
ama 3 cu kizimdan sonra bir daha cocuk yapmama karari almistim zaten ameliyat gecirdigim icin drum da baska bir hamilelik olmamasi gerek diye uyarmisti
ve ben korundugum halde hic istemeden beklenmedik bir zamanda hamile oldugumu ogrendim
bebek nerdeyse 3 aylik olmustu ogrendigimde
ama ben esimden oyle cokta bir sevinc alameti goremedim onceki adam olsaydi deli olurdu sevincten
simdi tabiki oglunu seviyor ama ne bileyim farkli iste

Her ayrılık aslında acının ve kararsızlıkların başlangıcı fakat her ne olursa olsun annelik fedakarlıktır katlanmalısın arkadaşım

Ayrıca bu konuda yalnız değilsin. Hangi kadın var aldatılmayan? annelerimiz de aldatıldı yeri geldi evli olmadığımız halde bizler de. emek verdin anlıyorum ama bu o kadına al ben sevemedim sen sev demek olur. arkadaşım düşün olur mu. lohusa iken karar verme. duygusal bir dönemdesin.

Aklıma geldikçe yazıyorum. Bu acıyı farklı farklı yaşadım. Sağlıkçıyım. LOhusalık döneminde olduğunu ve fevri kararlar alabileceğini hatırlatmak istiyorum Dönüp dolaşıp sana gelecektir çünkü sen karısısın.

Melisanil canim ben sana ulasamixorum bana özelden tel nonu yolla canim .ahhh canim ahhh suan hic bursey diyemiyorum

Merhaba melisaanıll yanii benim biricik arkadaşlarımdan olan gülnisa bu yazını okuyunca okadar üzüldümkii taaaa kalbimden hissettim acını,beni tanıdınmı bilmemm ama ben hani vardı ya adanalı eda, yada ne diyim eski nickim sıcak brownii ,sen bana demiştinn nizkinn çokk fena canımızı çektiriyorsun diye ondan sonra ben karabiber yaptımm
Süper annelerde ne dostluklar kurmuştukk ne günlerimiz olmuştu her ayı bir umutla geçirmiştikk birbirimiz için dualar etmiştik istediğimiz olsun diye,senin 4 ncü bebeğinii duyduğumda çok sevindimm ,ama eşininn sana yaptığıı haksızlık çok üzdüü beni,demekki hiç birşeyi haketmemiş eşinn,ona ağzımdan gelecekk bütün hakeretleri etmek isterdimm sen çocukları içinn ne fedakarlıklar yapmış bir annesin ,inann elimm daha fazla yazı yazmaya gitmiyorr çok üzüldümm gülnisa

Son düzenleme:
Melisanil canim ben sana ulasamixorum bana özelden tel nonu yolla canim .ahhh canim ahhh suan hic bursey diyemiyorum
feyzacim ben hem sana hem gurbete ozelden defalarca yazdim ama sonuc alamadim
birazdan yine yazicam telimi gonderirim canim gorusuruz insallah

canim benim edacim seni tanimammi ya tabiki tanidim once zaman yazistik nerdeyse 5 yili aski kk dayim hic kimseyi unutmadim helede super anneleri sizi burda gorunce oyle duygulandimki canim ya anlatamam
insan basina ne gelicegini bilmiyor canim yillar once bir oglum olsun diye ne cok ugrasmistim
esim mutlu olsun sevinsin diye
ama o haketmiyor bizi dilerim vicdani yer bitirir onu
sen ne durumdasin canim neler yapiyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…