- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.429
- 798
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
canim elimde olmadan malesef aci cekiyorum keske bunun bir ilaci olsaoh iyi olmuş eşinize, keşke burada da dayak olayında adamlar böyle soluğu hapiste alsa
umarım çocuklarınızla mutlu olursunuz, değmeyen için acı çekmeyin siz de lütfen.
dedektif bişey yakalayamdı demişsiniz, belki telefon kayıtlarının ve mesajlarının çıkarılmasını talep edebilşrsiniz. mahkemeyi yanıltmaktan, yalan ifade vermekten de patlar umarım. mallarınıza falan mümkünse onun üstüneyse tedbir koydurun bence, birdenbire şoka girmeyin sonra.
Bence kendinize önce güvenin derim. Bir geliriniz varsa aldatıldığınızdan da eminseniz açıkca konuşun derim.Herşeyi göze alarak konuşun. Boşanmak bir sürü sorunu da beraberinde getirecektir ama, bu şekilde de sizi hak etmeyen birisiyle, hemde arkadaşının eşi ile birlikte olan şahsiyetsiz birisiyle yaşamaktan daha iyidir bence. Zor bir karar, ne diyim.. Allah kolaylıklar versin kardeşim...
çocuklarının annesine bunu reva gören adam için gözünüzün yaşına yazık, ama acı çekmemek zor, söylemek kolay biliyorum. zaman herşeyin ilacı, inşallah sizin için uçar gider zaman.canim elimde olmadan malesef aci cekiyorum keske bunun bir ilaci olsa
artik zamanla azalicak insallah
dayak sadece dayak degildiki elim kirildi 2 ay kadar alcida kaldi yeni acildi elim hala elimi kullanmakta zorlaniyorum tedavim devam ediyor
evet canim tel kayitlarini avukatla konustum talep edilicek
mallar ise ortak suan cezaevinde birsey yapamaz zaten yapsada bir ceza daha yer
destinyyy canim cok icten yazmissin defalarca okudum inankiarkadasim oncelikle bebegin hayirli olsun Allah saglikla sihhatle huzurla buyutmeti nasip etsin insallahh.. anneli babali
buyutsun dicem ama diyemedim.... :-(((... yorumlari okumadim sadece senin yazdigini okudum inan senin icin
uzuldum Allah yardimcin olsun... cocuklarina ayri uzuldum ama esine gelince bu erkeklerin hepsi ayni....
benim esimle yasadiklarimi bi bilsen inanamazsin... ama senin yasadiginin aynisini esimin abisi yapti...
cok iyi bilirimm... esimin abisi karisini asiri sewerdi 19 yillik ewliler cok bagliydilar esimin babasi disinda.hic bi sorunlari yoktu
onu da.onemsemezlerdi... onlarinda.uc oglu iki kizi war adam gittikce yengemden uzaklasti yengem suphelenmeye basladi
ama ispatlayamiyodu... su dunyada her erkek aldstir ama o adam aldatmaz derdi herkes ama en buyuk skandal
o adamdan cikti... yengem sordugunda surekli yeminler ediyodu senden baskasi yok falan ne yeminler...
esimin ailesi yengemin kuzeninden suphelenirlerdi bizim oglana kuyruk salliyo derlerdi ama ispatlayamazlardi...
bi ara ben baya bi suphelendim esime dedim abinle yengemin kuzeni.birlite olabilir dedim... esimde zaten suphelendigi icin
arastirmaya basladik... baya bi bekledik ugrastik... ama sonunda.gercek ortaya.cikti...
yengemi aldatmaz dedigimiz dunyanin en mukemmel erkegi dedigimiz yeminler eden adam meger yengemi
yengemin kuzeniyle dort yildir aldatiyomus esim bunu ispatladi ve yengeme.anlatti yengemle konustugumuz
zaman boyle bisey olursa.aldatilirsam.aninda bosanirim derdi ama.nasil.bosansin bes cocuk war biri daha iki yasina girmedi..
esim yengeme gercegi soyledigi halde abim seni kuzeninle aldatiyo dedigi halde ispatladigi halde yengem inanamadi...
esime.cikisti kuzenine esine toz.kondurmadi.. kabullenemedi ayrilmadilar amaa keske ayrilsaydilar..
eminim daha az aci cekerlerdi... simdi hala beraberler esim babasi ablasi herkes aldatan adamin pesinde ama
adam yine de yapacagini yapiyo ve kadin bunu bile bile susuyo ama cektigi acinin haddi hesabi yok...
dedektif tuttum ispatlicam yazmissin bence hic gerek yok arkadasim... bi kadinin bi erkekten suphelenmesi bile
en buyuk ispattir bence... yuwanin dagilmasini kimse istemez ama boyle biseyi affedebileceksen esinle hayatina dewam et..
ama eminim ki ayrilmak boyle bi ewllilikten cok daha hayirlidir.. derdi weren dermani da werirmis... senin derdinin
dermanini da werir insallahh... akil wermek kolaydir durumun cok zor ama adamin yaptigini kabullenme derim..
imkanin warsa adamdan uzaklas.bi kere affetsen adam duzelse bile yine aynisini yapiyolar arkadasim yaa...
ben bi kere aldatilmayi kabullendim sustum omrum ziyan oldu dunyada cehennemi yasadim..yengemde ayni
senin durumunu yasadi o da yasiyo ama olu gibi... sende bizim gibi olma arkadasim...
kendine bu kotulugu yapma derim....hakkinda hayirlisi olsun arkadasim...
♥gözyaşı♥;32809596 .!.:Siz hiç üzülmeyin ALLAH büyüktür.
Şimdi o kadınla rahat olacağını sansın o sıfatsız adam.
Bir o... uğruna şerefsizce yuvasını dağıtan ve bunca kötülüğü yapan adam asla mutlu olmayacak.
O iki pislik asla iflah olmayacak emin olun.
Zira ALLAH öyle büyük ki burunlarından fitil fitil gelecek ve siz de şahit olacaksınız onların durumlarına emin olun.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
durum boyleydi aynen
bazi seyleri yazamiyorum desifre olmamak icin
esime neden boyle davraniyorsun amacin ne konusalim dedim
konusacak ne varki dedi aramizda hic sorun yokmus sanki
bende boyle davranmaya devam ediceksen git artik dedim hersey bitsin dedim
cok ofkelendi bagirdi hakaretler kufurler.....
ve sonunda dayak yedim yazarken bile zorlaniyorum evet beni dovdu hala hazmedemiyorum
hem suclu hem guclu
ikinci defadir oldu bu
bende sikayet ettim onu ve simdi cezaevinde
iki aydir durum bu cocuklarimla cok rahat ve huzurluyum
mahkeme eve girmeme cezasi verdi bana yaklasamiycak
dedektif tuttum parasini odedim bir sonuc cikmadi ama mahkemede aciklamak zorunda kaldi
ama yine yalan soyleyerek
neymis esim sevgilisi olan o kadinin evine calismak maksatli gidiyormus ama karisi olan ben kiskanc bir bayan oldugum icin herseyi abartiyormusum fl...
kesik kesik yaziyorum kusura bakmayin lutfen inanin toparlayamiyorum nerden yazsam bilemiyorum
en kotusude esim ve sevgilisi cocuklarimin elimden alinmasi icin ugrasmalari oldu
beni aldatmasini anlayabilirim belki nefsine yenildi yada asik oldu yada her neyse
ama nasil olur bu kadar alcalabilir bir insan
detaylara girmiyorum
yurtdisinda aile kavgalarinda devlet cocuklari alabiliyor
ve bu iki insan sifatli reziller cocuklarimin alinmasi icin basvuru yapmislar
gozyaslarimdan yazamiyorum
mahkeme gunune kadar neler yasadim neler yanliz Allah bilir
o rezil adam cocuklarim benden alinsin diye sacma sapan konustu orda
maksadi canimi yakmakti cunki ben sikayet edince hapse girdi ya
oda benim canimi cocuklarimla yakmak istedi
ama cok sukur rabbime mahkemeden evime sevincle girdim oda hakimden koca bir azar isitti
kariniz gayet akli basinda naptigini bilen biri dedi ama sizin icin ayni seyi diyemem onlar sizin cocuklariniz dedi
yani planlari suya dustu
ben bu adamdan kurtulduguma sukretmem lazim
tastamam kor olmus akli gitmis o kadin mahvetmis insanliktan cikarmis kocami
simdi sadece o ikisine beddua ediyorum Allah indan bulsunlar diye
ve bosanma dosyami hazirladim avukata verdim durusma gununu bekliyorum
Canım bu yaşadıkların bana öyle tanıdık ki
Aynısını babam defalarca yaptı , aldatti inkar etti sanki biz yalan söylüyormusuz gibi, biz konusunca üstümüze yürüdü , annemi dövdü filan
Tamamen suc bastırmak içinmiş büyüdükce daha iyi anlıyorum , 17 yasında unv sınavına hazırlanıyordum , hic düşünmedi bu cocukların psikolojisi nasıl etkilenir diye . Cok sukur iyi bir meslek sahibiyim , o da sağda solda övünüyor sanki kendi köstek olmamış gibi..
Kör olmus aklı basından gitmiş gibiydi ama ben ona kızmıyorum biliyor musun , ben bizi bunlara maruz bırakan anneme kızıyorum
32 yaşındayım , o zamanki kadar bariz olmasada hala ufak çaplı aldatmaları oldugu halde babamdan ayrılmayan , hadi ayrılmadın onu da geçtim onu hala bastaci eden , ütüsünü temizliğini eksik etmeyen , maaşının tümünü kocasına veren ve en ufak bir anlaşmazlıkta babamin tarafini tutan anneme kızıyorum
Yani demem o ki sen zaten dogru kararı vermissin , lütfen cocukların icin en dogrusu neyse onu yap
Bosver kocayı filan , içindeki kırgınlık öfke üzüntü sevgi hepsi zamanla geçecek merak etme, herseyden önce evlatların , en önemlisi onlar
İnsanlar hep anne olunca annemi anladım diyor ya, bende tam tersi oldu , annemin kocasını bizden önde tutmasına anlam veremiyorum
Allah yardımcın olsun, onlar da aldıkları bu kadar ah üstüne mutlu olamazlar Allah sorar hesabını
masal cim bende simdi elimden geleni ardina koymuycamOncelikle gecmis olsun canim bence daha fazla gururunu ayaklar altina alma ve bi an once esinden ayril yurt dışında yasadigini yazmissin nerede yasadigini bilmiyorum ama kadin haklari yurt disinda turkiyeye bakarak cok cok iyi affedersinde donuna kadar alırsın bosuna kendini daha fazla hirpalama Yeni dogum yapmissin acaba nerde o kadinami dokunuyo dicene en azindan hakketti ve beni kaybeti dersin bi aldatan ikinci ucuncu kez aldatir oyuzden daha fazla sans verme ve hayati ni cocuklarinla devam et hicbir kadin aldatilmayi hak etmiyor cunki kendimi düşünüyorum da bir dakika bile dusunmez kapi disari ederdim
sagol canim dualarin icincanımm ya çok üzüldümm ama inan ki hayatta çocuklarının yanında olmasından daha güzel bişey yok hiç üzülme evlatlarına sığın rabim yar ve yardımcınız olsun
rhno4 sanirim mesajlarimi tam okumadin cunki onunla konusmayi cok denedim
ne zaman konusmaya calissam ya ofkeden kudurdu ya cikip evden gitti ya hic agzini acmadi en son konusma denemesindede dayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?