darmadagin oldum nefes alamiyorum

oh iyi olmuş eşinize, keşke burada da dayak olayında adamlar böyle soluğu hapiste alsa
umarım çocuklarınızla mutlu olursunuz, değmeyen için acı çekmeyin siz de lütfen.

dedektif bişey yakalayamdı demişsiniz, belki telefon kayıtlarının ve mesajlarının çıkarılmasını talep edebilşrsiniz. mahkemeyi yanıltmaktan, yalan ifade vermekten de patlar umarım. mallarınıza falan mümkünse onun üstüneyse tedbir koydurun bence, birdenbire şoka girmeyin sonra.

Çok üzüldüm sizin adınıza
Böyle karaktersiz koca hiçbir evladı haketmiyor.
ortada dört tane pırlanta gibi çocuk var.o çocuğu siz yalnızmı yapmuşınız acaba.
Bu babalar neden anneler kadar çocuklarına sahip çıkamıyorlar veya neden anneler kadar evlatlarını sevemiyorlar.
Çok nadirdir anne kadar evladını düşünen baba.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.kesinlikle herşeyini almadan ayrılmayın,karaktersiz adamdan

Son düzenleme:
kesik kesik yaziyorum kusura bakmayin lutfen inanin toparlayamiyorum nerden yazsam bilemiyorum
en kotusude esim ve sevgilisi cocuklarimin elimden alinmasi icin ugrasmalari oldu
beni aldatmasini anlayabilirim belki nefsine yenildi yada asik oldu yada her neyse
ama nasil olur bu kadar alcalabilir bir insan
detaylara girmiyorum
yurtdisinda aile kavgalarinda devlet cocuklari alabiliyor
ve bu iki insan sifatli reziller cocuklarimin alinmasi icin basvuru yapmislar
gozyaslarimdan yazamiyorum
mahkeme gunune kadar neler yasadim neler yanliz Allah bilir
o rezil adam cocuklarim benden alinsin diye sacma sapan konustu orda
maksadi canimi yakmakti cunki ben sikayet edince hapse girdi ya
oda benim canimi cocuklarimla yakmak istedi
ama cok sukur rabbime mahkemeden evime sevincle girdim oda hakimden koca bir azar isitti
kariniz gayet akli basinda naptigini bilen biri dedi ama sizin icin ayni seyi diyemem onlar sizin cocuklariniz dedi
yani planlari suya dustu
ben bu adamdan kurtulduguma sukretmem lazim
tastamam kor olmus akli gitmis o kadin mahvetmis insanliktan cikarmis kocami
simdi sadece o ikisine beddua ediyorum Allah indan bulsunlar diye
ve bosanma dosyami hazirladim avukata verdim durusma gununu bekliyorum

oh iyi olmuş eşinize, keşke burada da dayak olayında adamlar böyle soluğu hapiste alsa
umarım çocuklarınızla mutlu olursunuz, değmeyen için acı çekmeyin siz de lütfen.
canim elimde olmadan malesef aci cekiyorum keske bunun bir ilaci olsa
artik zamanla azalicak insallah
dayak sadece dayak degildiki elim kirildi 2 ay kadar alcida kaldi yeni acildi elim hala elimi kullanmakta zorlaniyorum tedavim devam ediyor

evet canim tel kayitlarini avukatla konustum talep edilicek
mallar ise ortak suan cezaevinde birsey yapamaz zaten yapsada bir ceza daha yer

Bence kendinize önce güvenin derim. Bir geliriniz varsa aldatıldığınızdan da eminseniz açıkca konuşun derim.Herşeyi göze alarak konuşun. Boşanmak bir sürü sorunu da beraberinde getirecektir ama, bu şekilde de sizi hak etmeyen birisiyle, hemde arkadaşının eşi ile birlikte olan şahsiyetsiz birisiyle yaşamaktan daha iyidir bence. Zor bir karar, ne diyim.. Allah kolaylıklar versin kardeşim...

rhno4 sanirim mesajlarimi tam okumadin cunki onunla konusmayi cok denedim
ne zaman konusmaya calissam ya ofkeden kudurdu ya cikip evden gitti ya hic agzini acmadi en son konusma denemesindede dayak

çocuklarının annesine bunu reva gören adam için gözünüzün yaşına yazık, ama acı çekmemek zor, söylemek kolay biliyorum. zaman herşeyin ilacı, inşallah sizin için uçar gider zaman.

Siz hiç üzülmeyin ALLAH büyüktür.
Şimdi o kadınla rahat olacağını sansın o sıfatsız adam.
Bir o... uğruna şerefsizce yuvasını dağıtan ve bunca kötülüğü yapan adam asla mutlu olmayacak.
O iki pislik asla iflah olmayacak emin olun.
Zira ALLAH öyle büyük ki burunlarından fitil fitil gelecek ve siz de şahit olacaksınız onların durumlarına emin olun.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

destinyyy canim cok icten yazmissin defalarca okudum inanki
hic bir kadin bunu kabullenemez bende kabullenemedim zaten
bana hem yapip hem yeminler etmesi inkari agir geldi
yalanlaiyla tum guvenimi yikti
madem evliligimizi bitirmeyi istedi keske durust olsaydi herseyi anlatsaydi ve boyle bitseydi hic degilse ona birazcik saygim kalirdi
bundan sonra benim icin geriye donup bakmak yok artik
o hayatimdan cikti bitti insallah bu icimdeki aci ofke kirginlik nefret ne varsa hepside biter

insallah canim amin diyorum
annemde hep bunlari soyluyor bana
insallah mtlu olamasin hergunu pismanlikla gecsin diliyorum

canımm ya çok üzüldümm ama inan ki hayatta çocuklarının yanında olmasından daha güzel bişey yok hiç üzülme evlatlarına sığın rabim yar ve yardımcınız olsun

Canım bu yaşadıkların bana öyle tanıdık ki
Aynısını babam defalarca yaptı , aldatti inkar etti sanki biz yalan söylüyormusuz gibi, biz konusunca üstümüze yürüdü , annemi dövdü filan
Tamamen suc bastırmak içinmiş büyüdükce daha iyi anlıyorum , 17 yasında unv sınavına hazırlanıyordum , hic düşünmedi bu cocukların psikolojisi nasıl etkilenir diye . Cok sukur iyi bir meslek sahibiyim , o da sağda solda övünüyor sanki kendi köstek olmamış gibi..
Kör olmus aklı basından gitmiş gibiydi ama ben ona kızmıyorum biliyor musun , ben bizi bunlara maruz bırakan anneme kızıyorum
32 yaşındayım , o zamanki kadar bariz olmasada hala ufak çaplı aldatmaları oldugu halde babamdan ayrılmayan , hadi ayrılmadın onu da geçtim onu hala bastaci eden , ütüsünü temizliğini eksik etmeyen , maaşının tümünü kocasına veren ve en ufak bir anlaşmazlıkta babamin tarafini tutan anneme kızıyorum
Yani demem o ki sen zaten dogru kararı vermissin , lütfen cocukların icin en dogrusu neyse onu yap
Bosver kocayı filan , içindeki kırgınlık öfke üzüntü sevgi hepsi zamanla geçecek merak etme, herseyden önce evlatların , en önemlisi onlar
İnsanlar hep anne olunca annemi anladım diyor ya, bende tam tersi oldu , annemin kocasını bizden önde tutmasına anlam veremiyorum
Allah yardımcın olsun, onlar da aldıkları bu kadar ah üstüne mutlu olamazlar Allah sorar hesabını

Oncelikle gecmis olsun canim bence daha fazla gururunu ayaklar altina alma ve bi an once esinden ayril yurt dışında yasadigini yazmissin nerede yasadigini bilmiyorum ama kadin haklari yurt disinda turkiyeye bakarak cok cok iyi affedersinde donuna kadar alırsın bosuna kendini daha fazla hirpalama Yeni dogum yapmissin acaba nerde o kadinami dokunuyo dicene en azindan hakketti ve beni kaybeti dersin bi aldatan ikinci ucuncu kez aldatir oyuzden daha fazla sans verme ve hayati ni cocuklarinla devam et hicbir kadin aldatilmayi hak etmiyor cunki kendimi düşünüyorum da bir dakika bile dusunmez kapi disari ederdim

meltowski canim tespitlerin cok dogru
oncede yazmistim disardan bakan daha objektif bakiyor herseyi daha net goruyor
ben aldatilma psikolojisiyle cok dogru dusunemedim cocuklarim ne hisseder cokta aklima gelmedi
ama 17 yasinda unvstede okuyan bir kizim var bana tam senin yazdiklarii soyledi bir kac gun once
bana kizdi anne ilk ogrendiginde hatta ilk suphelendiginde babami birakicaktin sen olayi kabul etmis gibi oldun dedi
yani o yastaki cocuk bile benden mantikli dusundu
bende tipki annenin yaptigi yanlisi yaptim aylardir
ama bitti buraya kadar en azindan ben elimden geleni yaptim diycem hemde fazlasiyla

masal cim bende simdi elimden geleni ardina koymuycam
gereksiz yere gurur yapip cekip gitmiycem cocuklarimin ve kendi hakkimin sonuna kadar arkasinda olucam
kime dokunursa dokunsun artik o ailesini kaybetti daha otesi varmi
tum tanidiklarinin icinde rezil bir duruma dustu
o ikisini Allah in yanilmaz gecikmez adaletine birakiyorum artik

canımm ya çok üzüldümm ama inan ki hayatta çocuklarının yanında olmasından daha güzel bişey yok hiç üzülme evlatlarına sığın rabim yar ve yardımcınız olsun
sagol canim dualarin icin
cocuklarim herseyden onemli tabiki
o adam yanimda olmasada mutluyum ama cocuklarim olmasaydi Allah korusun bu ihtimali dusunemiyorum bile

guzelim Allahim kolaylik versin sana cocuklarinla huzurlu saglikli ve mutlu yasa inan ayri olmayip sinesye ceksen olan sana olacak gulum
hakkinda hayirli olani kaderine yazsin Mevlam

Son düzenleme:
rhno4 sanirim mesajlarimi tam okumadin cunki onunla konusmayi cok denedim
ne zaman konusmaya calissam ya ofkeden kudurdu ya cikip evden gitti ya hic agzini acmadi en son konusma denemesindede dayak

Canım, eğer işin içine bir de dayak girdiyse, hem de bu kadar ağır.. Bence hiç uğraşma.. Terbiyesiz herif.. Hayat çok değerli kardeşim.. Bence boşanmak ve yeni bir hayat kurmak en iyisi..

canım arkadaşım benimmm senden haber almayalı uzun zaman olmuştu.şok içindeyim.bebeğin hayırlı uğurlu olsun erkek evlada kavuşmuşsun ama yuvan dağılmış.hayatın cilvesine bak yarın ne olacağız kimbilir...Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim.görüşelim...

Bnde ayni seyleri yasadim dort bucuk yil telini karistirsam bisey cikiyordu facei de maillerinde felan gecen carsamba buyuk kacga oldu ve beni dovdu gozlerimin burnumu. Morlugu henuz grcmis degil ve 21 yasinayim iki bebegim var yurt disinda ailemden uzakta yasiyorum ben b yuk kavga cikarttim ve o kizi buldum faceden yazacagimi yazdim kayivalidemler ne zamandir gitmedigimde supheleniyorlardi dun dediki gelmeyecekmisin yarin bnde gelemem anne yuzum gozum sis mor dedim anlattim herseyi o kiz bulundugumuz semtte kaynanama resmini gosterecem o bulacak anasini danasjni nerdeyse bosaniyorduk olmadi allah sabir vrrsin hepimize gururumuzu uc kurusluk elin evli erkekleriyle gezen uc kurusluk karilara kirdiriyoar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…