- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence bir daha asla görüşme bu adama belli olmaz bir adam vurdumu o adamdan hayır gelmez inşallah kurtulursun saplantı haline getirmez seni
Onu da yapmaz diyecektim tam Vazgeçtim..
İnşallah arkadasim tesekkur ederim.
Aman iyi kiza yuklenin dusene bir tekme de siz vurun yok niye onu yaptin niye soyle ettin cok mu onemli yapmis olmus iste o an ne dusundugunu bilemeyiz dertli insani boyle ezmeye calisani da ilk defa kkda goruyorum baskalarinin acilarina boyle tepki vermek cok cirkin.
Aman iyi kiza yuklenin dusene bir tekme de siz vurun yok niye onu yaptin niye soyle ettin cok mu onemli yapmis olmus iste o an ne dusundugunu bilemeyiz dertli insani boyle ezmeye calisani da ilk defa kkda goruyorum baskalarinin acilarina boyle tepki vermek cok cirkin.
Ceylin ne demek insallah barismam kizim hatirlasana sana edilen kotu seyleri nefretini ayakta tutsana boyle yumusamaya baslama kinini aktif tut
Sağol canim benim.
Ne diyeyim bilmiyorum .
Birseylerle ugrasip kafami dagitmam lazim sanirim
Boyle sadece kafamda kuruyorum çünkü.
Barismak istemiyorum.
Ama sadece merak etsin istiyorum beni.
Surun dediği gibi yapacagim sanirim.
Onun için düşündüğüm tek şey bu.
Pişman olsun it gibi.
Ya Ceylin söylemeyim diyorum ama pişman olsa nolacak ki?
Hayır sürünüyorum, ölüyorum dese bu senin için ne ifade edecek?
Hayır yani yaptığını değiştirecek mi, tokatların sende açtığı oyukları kapatacak mı?
Şu an yaşadığın acıyı göstermek istiyorsun ona, gözüne baka baka ağlasan da haykırsan da o bir bok anlamayacak, anla artık şunu ya!
Seni çok sevseydi evire çevire dövmezdi. Bir anlık sinirle, refleksle adam seni itmemiş, adam bayağı planlamış. Sağlı sollu dalmış ya, söyletme işte
İçim ferahlayacak sanirim öyle olsa.
Ben uzuluyorsam o da uzulsun istiyorum.
Ne biletin iste...
Çok haklisin.
Sağol canim benim.
Ne diyeyim bilmiyorum .
Birseylerle ugrasip kafami dagitmam lazim sanirim
Boyle sadece kafamda kuruyorum çünkü.
Barismak istemiyorum.
Ama sadece merak etsin istiyorum beni.
Surun dediği gibi yapacagim sanirim.
Onun için düşündüğüm tek şey bu.
Pişman olsun it gibi.
bence de ya. Zaten olan olmuş, ah vah, neden niye demenin sırası mı sanki?
Dayak yeniş işte, nokta!
Bundan sonra yine o adama dönerse konuşursunuz ama şimdi sırası değil hakkaten de.
Etmesin olmasin bosver olsa kotu etkilr acir affedersin belki ama ben de cok kizarim bu sefer sana cunku yazik ediyorsun kendine bi dingil icin kadina siddet eden biri zaten dingildir benim gozumde
Aman ne zevk aliyorlarsa iste. Zaten kotu hisseden birine daha da kotu hissettiricem diye..
Bir daha barisirsa ben de kizarim ama uzulecegi icin
Ama tatlım şöyle de bir gerçek var. Burada gördüğüm şiddet konularının, bir çoğu demiyorum bak hepsinde hepsi affetti.
Bir de böyle bir şey var. Dayağı yiyip yine aynı herife sarılıyorlar maalesef
Ya cok zor biliyorum ben de siddet gordum ve daha dun hungur hungur agladim kendime de kiziyorum boyle bi adam icin diye ama insan uzuluyor iste ozluyor cunku iyi gunleri hatirliyor..
Çok zoruma gitti.
Öyle aptalim ki ben..
Seni anlıyorum. Sevgilim beni başkası için terkettiğinde ben de böyle hissettim. -Yanılmıyorsam sen de yorum yapmıştın konuma.-
Acımı görsün istiyordum, yarattığı eserine baksın, aynı benimki gibi onun da içi parçalansın istiyordum. Bunu hayal ederek, sadistçe mutlu bile oluyordum.
Ama bu asla olmayacak Ceylin, bende olmadı mesela. Bunu sadece sen umuyorsun, o bunu algılayamaz. Çünkü o 7 yıllık sevgilisine dayak atmış bir adam!
Çünkü o insani duygulardan hayli uzak, vicdansız bir adam!
Böyle birinden insanca davranışlar göstermesini bekleyemezsin.
Beklersen de çok beklersin, boşa beklersin
O yüzden artık şu gerçekleşmeyecek beklentilerinden kurtul. Artık yeter oyalandığın. Çok süründün artık ayağa kalk ya hu!
Etmesin olmasin bosver olsa kotu etkilr acir affedersin belki ama ben de cok kizarim bu sefer sana cunku yazik ediyorsun kendine bi dingil icin kadina siddet eden biri zaten dingildir benim gozumde
Aman ne zevk aliyorlarsa iste. Zaten kotu hisseden birine daha da kotu hissettiricem diye..
Bir daha barisirsa ben de kizarim ama uzulecegi icin
Bende mi bir sorun var acaba diye düşünüyorum şu anda.
Çok çok iyi bir dostum var-dı. Hep iyiydik, onu hep diğerlerinden ayırırdım. Minnettardım, her zorluğumda yanımdaydı.
Geçenlerde bir şey oldu, ben biraz tripliydim. Önce yumuşatmaya çalıştı, baktı olmuyor aynı Ceylinin sevgilisi gibi çirkinleşmeye başladı.
Dayak değil ama küfür diyelim.
Onca yıllık dostum gözümde saniyeler içinde erir mi? Eridi bitti, kendisinden tiksindim. sadece hayatımdan çıkmasını, bir daha görmemeyi diledim.
Ve inan aklıma hiç iyi günlerimiz gelmedi. Çünkü bazen tek bir yanlış, bütün doğruları götürür. Ve bunun dönüşü, özrü olamaz.
Hiç ama hiç özlemiyorum, artık karşılaşmak, görmek, en ufak bir merhaba bile demek istemiyorum.
Kaldı ki bu dost, eş veya sevgili değil.
Tesekkur ederim yqptim iste bir hata..Yaaa hadi bulusacaksin da niye evine gidiyorsun, ayrildi bitti dedigin birine, niye bu kadar guveniyorsun? O zaten pisligin teki, hakli hic bur durumu yokta, senin barismayi dusunmediginin birinin, ayagina kadar gidip, kapali kapilar ardinda bulusman niye? O sinirle daha da kotu seyler yapabilirdi ....
Uzuldum gercekten, gecmis olsun. Belki bunda da bir hayr vardir, simdi kafanda tamamen bitirmen de kolaylasir.
.
Keşke güçlü biri olsam diyorum.
Azicik mantigimla hareket edebilsem.
Ne bileyim ya..
Just un dediği gibi güzelggünler geliyor aklima.
Bildiğin 7 senem boşa bitti.
İçine etti bu adam o kadar yilimin.
Hep ben anlayisli oldum.
Hep ben alttan aldim.
Her turlu fedakarligi ben yaptim.
O hep bozdu.
Ne zaman mutlu olsam batirdi herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?