Dayak yedim.

barismanin b'sini bile aklinizdan gecirmiyorsunuzdur umarim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aciz adam ,inanamiyorum ya adam bile demek istemiyorum ama.. Çok geçmiş olsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..

Ceylin ne yapiyorsun??? Annene babana bahset.Bu ne demek esin nisanlin vs hicbirseyin degil.Hayvan

Ah be ceylin ne desem bilemedim kendini iyice birakma biliyorum elbet de insanin zoruna gitmistir o da adamim diye dolansin ortalikta pislik

Kesinlikle her kelimesine katiliyorum. Adam bi tokatla da birakmiyor yani. Ustune arabasina nasil binmis konu sahibi aklim almiyor...

çok üzüldüm ceylin geçmiş olun nasıl bir adam ya nasıl el kaldırabilir bir kadına bide 7 yılın hatrı var bunun gibi öküzleri allah bildiği gibi yapsın

Caresizliginden yapmis.artik iliski bitmis ama ayrilmak cok zor.kabul edilmez davranislarina ragmen aksam olunca sabah kalkinca aklina o gelicek.cok ozledigin zamanlar olucak.seni anlayabiliyorum ama zaman herseyin ilaci.hakkinda hayirlisi olsun.

Öyle bir amacim yok artik barismak gibi.
İnşallah barismam diyorum çünkü salagim ben.
Ne yapmali bilmiyorum.
Cidden ağlama krizlerine giriyorum.
Zoruna gidiyor bu yaptigi...

Ekran görüntüsünü aliyorum bu yazinin
Canim benim cçok tesekkur ederim.
Çok..
Bende mutlu olur muyum acaba diyorum.
Rabbim size mutluluk versin.
Bana da huzur versin.

Güzellikle yanlarında tutamadıklarını zorla yanlarında tutmaya çalışıyorlar Bununla geçmiş olsun daha da ileriye gidebilirdi böylelerinden her şey beklenir. Çok büyük bir travma olmuştur senin için dilerim en kısa sürede atlatırsın.

9 senelik ilişkinin ardından evlendim sevgiliykende şimdide dayak yesem inşallah ayrılırım demem yaa bu neyin kafası 3.sayfa haberi olana kadar bekle o zaman te Allahım bunun adı aşk değil bunu sunun için söylüyorum bazı kadınlar bu tip ilişkileri tutkulu diye tanımlıyo beni o kadar Seviyo ki dövüyo kıskanıyo diye düşünüyorlar ama bunun adı hastalık egosu tavan insanların beni nasıl bırakır telaşı kontrolü kaybetmenin hezeyanı bi kendine gel

💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕

hazmedememiş o yüzden öküzlüğe vurmuş klasik erkek tavrı istenmeynce hemen çirkefleşiyorlar Allah ıslah etsin ve ama sen uzak dur ondan güzelim

ceylinim seni çok iyi anlayabiliyorum..insan bazen bazı şeylere karşı koyamaz bindin vs tamam yani bu o anki ruh durumunla olabilir ama sonrasına karar ver kesin olarak kangrenli dediğin gibi kes gitsin

Son düzenleme:

Öyle..
Çok tesekkur ederim canim..

En başında yapılması gereken en sonunda olunca maalesef kaçınılmaz son...
önceki konularını sakin bir kafayla okursan zaten anlarsın
affeder misin geri döner misin bilmem kendi hayatın

Yapmaz dediklerin yapar zaten hep aynı ...
Benim eski erkek arkadaşım da tehdit etmişti !
Güvenip gitmişsin ama keşke yapmasaydın canım
Erkek sonuçta
Kimsenin darp etme hakkı yok kimseyi
Allah ıslah etsin ve allahından bulsun.
Bence şikayet et

geçmiş olsun inşallah kendini kurtarabilirsin bu insandan. Çıkarken ayrılmanızı hazmedemeyen ve bunları yapan bir kişi eğer evli olsanız ve ayrılmaya kalksanız sizce ne yapardı???

Çok geçmiş olsun canım. Hayvan herif elleri kirilsin !bi daha kesinlikle görüşme ve ailenden ablan annen yakının kim varsa bilsin. Bana kalsa şikayetçi ol ama belki uzatmak muhattap olmak istemeyebilirsin

Geçmiş olsun Ceylin. Ne cümle kurmak istesem keskeyle başlıyor ama keskeler faydasiz bundan sonra dikkatli ol

Son düzenleme:
Öyle bir amacim yok artik barismak gibi.
İnşallah barismam diyorum çünkü salagim ben.
Ne yapmali bilmiyorum.
Cidden ağlama krizlerine giriyorum.
Zoruna gidiyor bu yaptigi...

Barışırsan valla kk hatunları olarak seni protesto ederiz, eylem yaparız.
Lütfen bu kötülüğü kendine yapma.
Adamın iyice gözü dönmüş, Allah'ım sen koru.
İnşallah bin kat iyileri seni bulsun ama bu adamdan uzak dur.

Ben yanlış hatırlamıyorsam bu şahıs sizi aldatmıştı sanırım? Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Bunu soyle duşunun. Bile bile ayna karşısına geçip yüzünüzü bıçakla keser mısınız? Yapar mısınız bunu? Eger bunu yapabilecek biriyseniz tamam barışın.

Ama yapamam neden yüzümde bir yarayla hayat boyu yaşayıp yüzümü güzelliğimi mahvedeyim? Diyebiliyorsanız kaçın. Kaçıp kurtulun. Devam ederseniz aynı iz yüzde (ki o da muamma) değilde kalpte kalacak emin olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olsam ayrıldığım kişinin evine gitmezdim ha çok mu konuşalım istiyor o zaman dışarda bi yerde konuşabiliriz tabi onun da böyle birşey yapmaya hakkı yok ama hiç öyle bi durumda bulunmadım Allah'ta göstermesin 2 tane geçiremedin mi sende en azından hayalarınaaa Sinir oluyorum böyle şeylere bide arabasına binmişsin Şikayet ett bencedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…