Dayak yedim.

Tesekkur ederim.
Sanirim olmasi gereken bu artik.
Ulasacagi tüm yollari kapattim.
Tasiniyorum.

Çok haklisin. Çok..
Beddua etmek istemiyorum.
Ama Allahtan bulsun.
Diyecek hicbir şey bulamiyorum.

Ya cok zor kizlar dun de benle gorusmek icin 3 saat yol gelmis olmaz dedim gitmedim eve de almadim ama hala etkisindeyim aglamakliyim Allahim sabir ver ya. Ceylin hic kolay olmicak kuzum onu soyleyebilirim cunku boyle her muhattap oldugunda unutman zorlasiyor o yuzden gercekten muhattap olma ben olmak zorunda kaliyorum ama sen kes mutlaka irtibati ya her muhattap oldugunda berbat oluyor berbat (

Canim lutfen kendine saygin olsun lutfennn.seni sinirle ittirmemis ya da kolunuz tutmamis ki bildiggin erkek adam dover gibi dovmus.bundan sonra istedigi olmadiginda yapicagi ilk sey bu olucak.benim taa lisedeyken geldi basima boyle bisey olay benim bicaklanmama kadar vardi.yapma lutfen saglikli dusun

Sakın, sakın ha! İndirmeyin şu yelkenleri. Yine de senin bileceğin iş ama, karısını döven adam aciz adamdır, cahildir ve herşey beklenir öylelerinden

Off..
Pişman mi just ?
Birşey diyor mu ?
Dava acildi mi sizin ?

Merak etme, kötü karma diye bir şey var.
Yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Sen beddua etmesen bile ettiğini bulacaktır.
Tanrı korusun seni artık tüm çirkefliklerden canım, dua et.

Amin canim benim..
Çok tesekkur ederim.
Allah razi olsun..

Sakın, sakın ha! İndirmeyin şu yelkenleri. Yine de senin bileceğin iş ama, karısını döven adam aciz adamdır, cahildir ve herşey beklenir öylelerinden

Degil mi nasilsa mutlu olmayacagim onunla ayni seyler yineleyecek biliyorum o halde neden boyle icim yaniyor ayagima kadar geldi reddettim

Off..
Pişman mi just ?
Birşey diyor mu ?
Dava acildi mi sizin ?

Ne pismanligi canim ya
Aksine beni sucluyor o hale sen getirdin beni diyor kafaya bak
Benim onla barismak icin biseyler yapman gerekiyomus
Sen saniyo musun ki bunlardan adam olur

Yuh artik nasil bir zihniyet sok gecirdim cok gecmis olsun canim benim

Allah korusun.
O adam mi bicakladi sizi ?
Eskiden okurdum Kkda başka bir yerde.
Ne bileyim asla diyordum basima gelmez.
Ama öyle garip bir durum ki.
Allah kimseye yasatmasin.
Daha yeni yeni kendime geliyorum yemin ederim.

Verilmiş sadakanız varmış -ki kocası veya sevgilisi tarafından öldürülen kadınlardan haberiniz vardır umarım.
Gerçekten bitirdiyseniz bir daha onun evine gitmemeniz gerekirdi, şahsen benim kafamda acaba? lar oluşurdu.
Tehlikeli birine benziyor ve dengesi de bozuk. Gerçekten değer verseydi şiddete asla yeltenmezdi... Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Hepsi mi ayni olur bilmiyorum ki.
İyi ki dovdun beni deyip ellerinden opelim en iyisi..
İyi ki acmamissin kapiyi just.
Ayni durum da ben olsam ne yapardim bilinmez.

Nedenini ben söyleyeyim. O kadar basit bir şey ki, inan sandığın kadar büyük bir sebebi yok. ALIŞKANLIKLAR
İşte cevap bu, sigara bağımlılığı gibi. Basit bir madde ama bırakırken neler çekiyor insanlar di mi?
Kendi paranla aldığın, senin yönettiğin bir şey seni nasıl esir alıyor da kurtulması cehennem oluyor.
E bıraktıktan sonra da bünyeye belli yansımaları, etkileri oluyor.
Yani o erkek bozuntusunu nimetten sayma, fasülye misali

Allah korusun.
O adam mi bicakladi sizi ?
Eskiden okurdum Kkda başka bir yerde.
Ne bileyim asla diyordum basima gelmez.
Ama öyle garip bir durum ki.
Allah kimseye yasatmasin.
Daha yeni yeni kendime geliyorum yemin ederim.

Evet canim ustelik benimde aklima gelmezdi hic anca baskalarindan duyardim.oda oyle biri hic ama hic degildi kaybetme korkusundan bapicagini sasirdi.uni. servisimin onunumu kesmedi okulumumu basmadi.affettikce yapilan hatanin dozu artiyo kacirmaya bile kalkti beni zaten duydumki bendne 2 yil sonra baskasini kacirip evlenmis.ben o zamanlar kucuktum cahildim annem
Babam yeni ayrilmisti bide ben uzmiyim diye anneme soyleyememistim keske erkenden soyleseymisim 1 gunde kurtuldu annem ondan.kendinizi koruyun kimse bizden daha kiymetli degil

ceylinnn
yuh diyorum okurken nasıl sinirlendim anlatamam
hayvan herif dövünce geri döneceğini mi sandı
yada madem dönmeyecek bari döveyim de hırsımı alayım diye mi düşündü
7 yıl ya 7 yıl hiç mi saygısı yok öküzün
ay çok şeyler yazmak istiyorum

Beni bu hale sen getirdin ! bu cümle ne kadar duyduğum bir cümle .en kolay savunma cümlesi

Yuh artik nasil bir zihniyet sok gecirdim cok gecmis olsun canim benim

Tesekkur ederim csnim Allah razi olsun.
Kimseye yasatmasin inşallah.

Dun giderken bitmiş değildi.
Bitmiş olsa gitmezdim zaten..
Kafamda hala soru işaretleri vardi.
Evlenince geçer diyordum fln.
Sağolsun güzel destek oldu bu düşüncelerine
Tesekkur ederim.

hayvan herif....
seviyosan sevdiğin kıza el kaldırılır mı? tamam arada bir alevlenirsin de o ne öyle erkek kavgasında gibi...
sakin ol rahatla şekerimm.. ama bi tarafımda acaba gerçekten sevip de 7 yılın kötü taraflarını düşünüp mü dövdü diyo...
ama gerçekten biri iistemez ise bi ilişki OLMAAAZZZZ ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…