İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayımEvladin annesinin dayak yemesini ister mi peki? Bak benim babam da anneme siddet uygulardi, yuzunun mosmor hali herhalde hayatim boyu gozumun onunden gitmez. Cenesini kirmisti bir keresinde, yani cok cok fenaydi. Ben cok kucuktum bunlar oldugunda ama annemin babami neden terk etmedigini o zaman bile sorguluyordum. Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama emin ol o senin mutlu olmani cok ister, dayak yemeniyse asla istemez. Esinin pismanligini falan umursama sakin, okuzluk hamurunda var demek ki. Duzelmez o hayatta.
Tam hamile değilmisin yazacaktım ki sen yazmışsın, hemen kalk babanın evine, uzakta iseler bir arkadaşına git , ben senin yerinde olsam 1 dk durmam o evde.Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Bakin kolunuzu sikmasi bile bence kabul edilir bir sey degil, o da siddet. Yani aslinda esiniz hayvan oldugunun sinyallerini her zaman vermis, siz anlamamissiniz. Daha fazla cekmeyin onu; ait oldugu yere gonderin, dogasina.Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım
Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.yeter!! cocukları kullanıp durmayın artık!!
tam da boşanmayarak bu ortamda çocuk büyüterek , annesinin dayak yedigine , kadının ezildigine şahit olarak ,küfürler duyarak büyüyor çocuklar, KIYIYORSUNUZ işte!!!
yarın kızınız varsa dayak yediginde susacak, pusacak, oglunuz varsa kadına şiddet uygulayacak!!!
yazık ya!.
bosanamıyorum , bosanamam , bosanmam demiyorsunuz da cocuga kıyamıyorummuş!.
İnan bugün gidip darp raprı almak istiyorm kollarm mosmor. Bir bebegım var ikinciyede hamileyim onun şokunu atlatamadan birde bu şok. Çocuguma kıyamıyorum tüp bebek ilerde demez mi madem boşanacaktınız beni zorla neden yaptınız günahıma girdiniz
Allah aşkına neyin şoku. Durma o evde, lütfen ya. Ben anlamıyorum daha ne yapacak bu adamlar, öldürmesi mi lazım!Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım
Yazık ya bu kadar aciz kadın görmek istemiyorumİnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Yada babasının annesini öldürdüğünüDiyebilir elbette,
Ama annesinin dayak yediğini görmek duymak asla istemez.
Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.
Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım
Sonraki adim o zaten.Allah aşkına neyin şoku. Durma o evde, lütfen ya. Ben anlamıyorum daha ne yapacak bu adamlar, öldürmesi mi lazım!
Evet sağlıklı düşünemiyorsunuz annesi dayak yiyen bir çocuk ailesi boşanmış bir çocuktan daha fazla zarar görür emin olun ve çıkın gidin o evden bu kadar basit olmamalıBakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.
İlk kez dayak yedim ve bunun devamı gelecektir değil miEvet sağlıklı düşünemiyorsunuz annesi dayak yiyen bir çocuk ailesi boşanmış bir çocuktan daha fazla zarar görür emin olun ve çıkın gidin o evden bu kadar basit olmamalı
Bi kırılsalar ibreti alem !! Biz hamile gördümü yerden birşey aldırmayız hamiledir diye adam kadın dövüyor6 aylik bebeğiniz vardi demi sikintı bu adamlar zaten streslisiniz bu ara allahim elleri krılsın inş allah tan korkmuyo mu da hamile kadını dövüyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?