dayak

İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm

yeter!! cocukları kullanıp durmayın artık!!
tam da boşanmayarak bu ortamda çocuk büyüterek , annesinin dayak yedigine , kadının ezildigine şahit olarak ,küfürler duyarak büyüyor çocuklar, KIYIYORSUNUZ işte!!!
yarın kızınız varsa dayak yediginde susacak, pusacak, oglunuz varsa kadına şiddet uygulayacak!!!
yazık ya!.
bosanamıyorum , bosanamam , bosanmam demiyorsunuz da cocuga kıyamıyorummuş!.

Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım

Tam hamile değilmisin yazacaktım ki sen yazmışsın, hemen kalk babanın evine, uzakta iseler bir arkadaşına git , ben senin yerinde olsam 1 dk durmam o evde.
Darp raporu al
Sakın sakın affetme! Ne demek hamile kadını dövmek , pislik

Hata sen de. Al ütüle de giy demen lazımdı. Böyle itleri tepenize çıkarıyorsunuz sonra ısırıyorlar işte. Hoş davranmak insanlara yapılan bir şeydir böyleleri hak etmiyor. İyice Özür dilesin de siz de bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kölesi olmadığınızı iyice anlatın.

Bebeğim daha 6 aylık. 3.5 yıllık evliyim daha önce kolumu falan sıkmıştır ama dayak ilk kez yedim inanın hala şokundayım
Bakin kolunuzu sikmasi bile bence kabul edilir bir sey degil, o da siddet. Yani aslinda esiniz hayvan oldugunun sinyallerini her zaman vermis, siz anlamamissiniz. Daha fazla cekmeyin onu; ait oldugu yere gonderin, dogasina.

Bakın benım bebeğim 6 aylık ve tüp bebek! İlerde bana madem boşanacaktınız benım gunahıma neden girdiniz neden benı zorla yaptınız demesinden korkuyorum. Buraya konu açtım çünkü şuan sağlıklı düşünemeyecek kadar kötüyüm.

Diyebilir elbette,
Ama annesinin dayak yediğini görmek duymak asla istemez.

İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Yazık ya bu kadar aciz kadın görmek istemiyorum
Bunun ne demek olduğunun farkındamısın
Dayak kabul edilemez kadına hiç kabul edilemez ya birde küçük çocuklu hamile bir kadın insanlık suçudur
Yazık

benı yapacak baska adam mı kalmadı derse nolcak? tüp bebek oldugunu soylemek zorunda da degilsiniz. Anası belli babası belli ha tüp ha degil...

Evet sağlıklı düşünemiyorsunuz annesi dayak yiyen bir çocuk ailesi boşanmış bir çocuktan daha fazla zarar görür emin olun ve çıkın gidin o evden bu kadar basit olmamalı

Evet sağlıklı düşünemiyorsunuz annesi dayak yiyen bir çocuk ailesi boşanmış bir çocuktan daha fazla zarar görür emin olun ve çıkın gidin o evden bu kadar basit olmamalı
İlk kez dayak yedim ve bunun devamı gelecektir değil mi bari ikinciye hamile olmasaydım herşey daha kolay olurdu

6 aylik bebeğiniz vardi demi sikintı bu adamlar zaten streslisiniz bu ara allahim elleri krılsın inş allah tan korkmuyo mu da hamile kadını dövüyor ??

Böyle birine neden ikinci çocuk?
Hamile halinizle sizi nasıl dövebildi? Gerçi olmasanız da dövmemeliydi, fakat hangi cani hamile bir kadına vurur aklım almıyor.
Boşanmayacaksınız değil mi?
O zaman umalım ki doğurana kadar ağır dövmesin sizi. Bebekte geri dönülemez hasar falan kalırsa, ömür boyu ne siz ne de o kocanız bunun hesabını veremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…