Daha öncelerden sarsmışlığı falan var ama böyle dayak ilk kez yedim
Üstelik de hamileEvet sağlıklı düşünemiyorsunuz annesi dayak yiyen bir çocuk ailesi boşanmış bir çocuktan daha fazla zarar görür emin olun ve çıkın gidin o evden bu kadar basit olmamalı
Aldırmak değildi demek istediğim ama inanın ben olsam düşünürdümHaklısınız ama bebeği aldirmaya teşvik etmek, bence çok yalnış . ,Oda bir can kalbi atıyoratıyor, Allahim böyle bi duruma düşürmesin kimseyi. Eşinden ayrıla bilir mesela .
Git annene bir kaç ayO nasıl olacak
Hamile eşini dövdüğüne annesine gittiği için pişman olacaksa hiç olmasın ya.Git annene bir kaç ay
görmesin bak nasıl pisman oluyo.
giysin kırışık pantolonu .
Öfke kontrolü olmayan adam pişman olsa ne olacakGit annene bir kaç ay
görmesin bak nasıl pisman oluyo.
giysin kırışık pantolonu .
Ya bak çok ciddiyim, silkelen kendine gel, kalk git o evden.İlk kez dayak yedim ve bunun devamı gelecektir değil mibari ikinciye hamile olmasaydım herşey daha kolay olurdu
Ne genişliği ya geniş olsam konu açar mıydım sakin bir dille anlatmaya çalıştım derdimi karmaşık olmasın diye uğraştım neyin genişliğiBu ne rahatlık. Okurken hatta yazarken bile ağzım açık kalmış şimdi farkettim. Ben sizdeki genişliğe şaşırdım
Şurada gerçekten gebercek olsam aramam onuYada yalancıktan hasta numarası yap hani bu denli sağlam durma , pişman et ara de mesela gel beni acile götür , iyi hissetmiyorum de bebeğin durumuna da bakarlar hem .
Az yapmadım eşime korkudan bişi diyemiyordu adam
Allah aşkına, böyle biri hangi tür dersten anlar?Ciddi bi ders verin bence bir daha cesaret edemesin
Tabi canım bir de cilve yapsın. Şaka mı yapıyorsunuz? Kadın dayak yemiş.Yada yalancıktan hasta numarası yap hani bu denli sağlam durma , pişman et ara de mesela gel beni acile götür , iyi hissetmiyorum de bebeğin durumuna da bakarlar hem .
Az yapmadım eşime korkudan bişi diyemiyordu adam
Aynen öyle aklımı oynatıcam nasıl bu kadar cani olabildiAllah aşkına, böyle biri hangi tür dersten anlar?
Anladığı tek dil şiddet, ne yapsın kadın dövsün mü bu caniyi?
Tekrar ediyorum, ha-mi-le kadını dövmüş adam. Ya çocuk düşseydi o anda? Katil olacaktı katil!
Öldürmeye teşebbüs gibi bir şey bu.
Okadar canım yanıyor ki inanın attığı dayak solda sıfır kalıyor evladım doğmamış bebeğim için canım acıyor onlar mutlu bir ailenin cocukları olamayacak aynı benim gibiYa ben kendimden biliyorum, annem babami bosasaydi asla neden demezdim. O cocuk buyuyunce zaten anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?