Evet hissetti öyle korktu ağladı ki yavrum...Bebekli bir evde şiddet.nasıl korkmuştur kim bilir.bebek deyip geçmeyin.bagirti gerginlik hepsini anlıyor yavrular.ben ona üzüldüm.insallah böyle birşey bir daha yasanmaz
Hemde ilk bebeğim tüp bebek zorla çocuk yapmışım şimdi ona yaşattığı şeylere bakAdınıza üzgünüm
birşey yapmayı düşünüyormusunuz
Çok sıradan bir tabir haline gelmiş durumda bu tabir neden ikinci çocuk
Hamilesiniz birde
Devamı gelir hemde daha şiddetli
Daha öncelerden sarsmışlığı falan var ama böyle dayak ilk kez yedimÇok rahat anlatıyorsun ilk değil belli ki boşan demiyorum öyle olsa baştan yapardın allah yardımcın olsn
Neden ikinci çocuğu zorla yapıyorsunuz annesinin dövüldünü şiddet gördüğünü görmesi için mi?Hemde ilk bebeğim tüp bebek zorla çocuk yapmışım şimdi ona yaşattığı şeylere bak
Hayır ilk bebeğimden bahsediyorum zorla yapmışız diye tüp bebek oldugu içinNeden ikinci çocuğu zorla yapıyorsunuz annesinin dövüldünü şiddet gördüğünü görmesi için mi?
İnanamıyorum size
Olmaz canım dayak hiç bir canlıya yakışmaz ben bunu kabul etmem evlilikte bi tuğla gitti mi sarsıntı devam ederDaha öncelerden sarsmışlığı falan var ama böyle dayak ilk kez yedim
İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtmInanamiyorum! Bosanmaktan baska bir sey dusunebiliyorsaniz zaten diyecegim hicbir sey yok!
çok sağlam yedim dayağımı
İnan bugün gidip darp raprı almak istiyorm kollarm mosmor. Bir bebegım var ikinciyede hamileyim onun şokunu atlatamadan birde bu şok. Çocuguma kıyamıyorum tüp bebek ilerde demez mi madem boşanacaktınız beni zorla neden yaptınız günahıma girdinizBoşanmayacak mısın?
Evladin annesinin dayak yemesini ister mi peki? Bak benim babam da anneme siddet uygulardi, yuzunun mosmor hali herhalde hayatim boyu gozumun onunden gitmez. Cenesini kirmisti bir keresinde, yani cok cok fenaydi. Ben cok kucuktum bunlar oldugunda ama annemin babami neden terk etmedigini o zaman bile sorguluyordum. Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama emin ol o senin mutlu olmani cok ister, dayak yemeniyse asla istemez. Esinin pismanligini falan umursama sakin, okuzluk hamurunda var demek ki. Duzelmez o hayatta.İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?