dayakçı anne

ben bu hamile halimle 2 çocukla uğraşıyorum, enerjim düşük olmasına rağmen evlatlarıma yansıtmıyorum. milletin yaptığına bak

kadinin psikolojik durumunun iyi olmadigi acik.
ya psikolojik tedavi olmali
veya o cocuklari anneane-babaanne ,sosyal hizmetler almali

Dayanamayıp yolardım galiba ya bu kadını ben el kadar çocuğun gücü yetmiyor die dövmek
Psikolojisi normal değil o belli ama yinede eşine de kızsa nefret de etse insan minick yavuruya kıyamaz.
Sosyal hizmetlere haber verin lütfen.
Evet annelerinden ayrılacaklar belki kardeşlerinden de ama neyin daha hayırlı olduğunu bilemeyiz.
Benim kuzenim koruyucu aile olarak 3 tane çocuğa bakıyor 3de kardeş birlikte çok mutlular

Benzer durumla karsilastim sikayet esip etmemek arasında kaldim cunku isin icinde aileden ayrilmak var ama ben bir daha goremedim ama genel olarak şikayet etmememe tepki gosterilmisti

Beklemen hata. İçim parçalandı resmen, bi anne yavrusuna karşı nasıl bu kadar acımasız olabilir ?
İstersen önce bi anneleriyle konuş. Belli ki kadın normal değil. Ne bileyim bi psikiyatra falan gitsin. Yok kabul etmiyor aynı kafayla devam ediyorsa hem polise haber ver hemde sosyal hizmetlere..
Babasından iş çıkacağını sanmadığım için hiç değinmiyorum bile. Cici anne çıkmasın bide başlarına(!) Yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın çocukcağızlar.

Allahımm kanım dondu ya bu nasıl anneşik bende 2 sene çocuk çocuk diye yandım şimdi rabbime şükür 1 yaşında bi evladım var allahım acısını göstermesin inşallah bu kadın 9 ay karnında taşıyıp her tekmesini hareketini hissedip binbir türlü acıyla sancıyla doğurmamış galiba canından can ya bu dünyadaki cennet kokusudur evlat kokusu nasıl kıyabilir bi anne ben bırak el kaldırmayı içerlenmesin diye kaşımı karartamıyorum bi dudak büküşüne yüreğim cizz ediyo allahım sen ıslah eyle... Konu sahibi lütfen ya poliss ya esirgeme kurumuna haber edin lütfen...

Anneden ayirmasinlar yok o yok bu.
Ortada anami var arkdaslar?
Cocuk esirgeme kurumlari herseye ragmen bundan iyidir.
Ortanci cocugu kapimi caldi demissin.
Ortanci dedigin 3 bucuk yasinda ya.
Kuzum benim o minicim elleri minicik agzi burnu kanlar icinde gelmis kapiniza.
Yapmayin nolur.
Ilk bagrista polisi arayin.
Kurtarin o yavrucaklari.

3 yil sosyal sorumluluk projesi yürüttüm. Cocuk esirgeme kurumlarinin hali skandal. Psikolojisi cok saglam insan bile o manzarayi kaldiramaz. (Sadece ziyaretci olarak bile) çok üzücü bir durum.asagi tukursen sakal, yukarı tukursen biyik muhabbeti..
Siz kadinla konussaniz keske. Goz dagi verseniz. Komsular bu durumdan rahatsiz. Polisi arayacaklarmis vs vs deseniz. Hem sizi düşman bellemez hem de böylelikle aranizda bir bağ oluşur belki de yönlendirebilirsiniz kadını.

Allahim sen büyüksün. Evlat isteyenlerin evladı olmaz. Boylelerinin de.......

piskoloja yönlendirdim. ücreti ben karşılıyorum. yeter ki tedavi olsun. başta sana ne filan demeler, terslemeler oldu. ama ikna ettim. eğer gitmezsen polisi ararım ve bütün apartman şahit dedim

Parasini alip baska yerde catir catir yiyebilir. Gidip gitmedigini nasil kontrol edeceksiniz? Ne konustunuz? Nasil ikna ettiniz cok merak ettim.

bi psikolog tanıdık vardı. onunla görüşüp durumu anlattım. kadınla baştan telefonla konuştu. öfke kontrolü için seanslara katılacak. ben tanıdık olduğum için 1500 tlye anlaştık. direk doktora verecem parasını. mecbur gidecek. yoksa polisi arayacağımı söyledim. zaten bütün apartman şahip davranışlarına

Yüreğim titredi ellerim dondu kaldı... Bu nasıl bir anne Allah'ım... Sen koru Rabbim minik yavruları.. Acımasız ellerden uzak eyle...
Gerçekten düzenli gidecekse inşallah çok iyi yapmışsınız...

Gözdağı falan vermek çözüm değil bence. En nihayetinde kadının kendi çocukları, kendi canından korktuğu için geri çekilmez. Kaldı ki çocukların dayakçı bir anneye değil şefkatli bir anneye ihtiyaçları var.
Ben çok çekimser kaldım bu durumda. Çünkü sosyal hizmetler daha mı iyi olacak ki?
Sorun ne acaba kadın bu kadar psikopatlaşmış?

benim burda içim sızladı nasıl dayandı m anında polise söyleseydin aile sosyal politikalar bakanlığının hattı var ara onları hemen ekip gönderirler kıyamam yavruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…