- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
insan olan kıyamaz. hele el kadar çocuklaraAaayyy siz yazdikca bana fenaliklar geliyor.
Kalp atislarim degisti inan.
Bazen bende diyorm bunu Allahım isteyene hak edene ver ne olur diyeBiz bir tanesini bulamıyoruz hey allahım yaabu gibi insanlara 3 er 5 er çocuk veriyorsun ya bir şey demiyorum sana...artık isyan edesim geliyor...
Allahımm kanım dondu ya bu nasıl anneşik bende 2 sene çocuk çocuk diye yandım şimdi rabbime şükür 1 yaşında bi evladım var allahım acısını göstermesin inşallah bu kadın 9 ay karnında taşıyıp her tekmesini hareketini hissedip binbir türlü acıyla sancıyla doğurmamış galiba canından can ya bu dünyadaki cennet kokusudur evlat kokusu nasıl kıyabilir bi anne ben bırak el kaldırmayı içerlenmesin diye kaşımı karartamıyorum bi dudak büküşüne yüreğim cizz ediyo allahım sen ıslah eyle... Konu sahibi lütfen ya poliss ya esirgeme kurumuna haber edin lütfen...herkese iyi akşamlar. benim sıkıntım her ne kadar kendimle ilgili olmasa da kabuslarla uyanıyorum.
bi komşum var ve 3 tane kızı var. eşinden ayrılmış. kadın resmen canavar. birgün kapı çalındı ve kadının ortanca kızı ağzında kanlar, yağmur teyze kurtar beni diye içeri geldi. o gün bu gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. sosyal hizmetlere haber versem mi??
Biz bir tanesini bulamıyoruz hey allahım yaabu gibi insanlara 3 er 5 er çocuk veriyorsun ya bir şey demiyorum sana...artık isyan edesim geliyor...
Kanlar içinde gelmiş ya yavrum aynı şeyleri ben düşündüm.Bazen bende diyorm bunu Allahım isteyene hak edene ver ne olur diye
piskoloja yönlendirdim. ücreti ben karşılıyorum. yeter ki tedavi olsun. başta sana ne filan demeler, terslemeler oldu. ama ikna ettim. eğer gitmezsen polisi ararım ve bütün apartman şahit dedim
biraz ayrıntılı anlatsanpiskoloja yönlendirdim. ücreti ben karşılıyorum. yeter ki tedavi olsun. başta sana ne filan demeler, terslemeler oldu. ama ikna ettim. eğer gitmezsen polisi ararım ve bütün apartman şahit dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?