zamanla belki de hersey düzelecek dedikleriniz olcak belki de onsuz daha mutlu olcam ama o zamana kadar ne yapcam nasıl yasıycam bilemiyorum...
karnında bebegın olmasa hayatta özur dılemezsın bundan emınım. zaten korkma kımse sen gıbı acık arayıp cocuga beddua edeyım pesınde degıl olamazda.. neyse yazmayacagım baska. ama sunu soyleyım ben benmle dalga gecenlerı hıc afettemedım affetmemde.dalga gecmek kımsenın de haddı degıl. bu sana son mesajımdı.
yazdıklarımı okumadınız galiba...benim gelip de barısalım diye söylediğim birsey yok dediğim tek sey aramın kimseyle kötü olmaması hele ki yıllarımı paylaştığım insanla..... ayrıca baskalarının forumdaki yazdıklarını katmamın sebebi bir arkadasımınız bu forumda kimse böyle bisey yapmıyor demiyor tarzı bi yazısına cevap olaraktı.....teselli ya da baska birsey değil....okumadan karar vermeyin lütfen....okumuyorsanız da en azından okumadan sert seyler söylemeyin....
Valla ne bileyim her seferinde ayrildigimizda Allah daha iyilerini gonderiyoro yuzden hic uzulmedim yani iyiki ayrilmisiz yoksa yeni insanlar taniyamazdim olaylara o yonden bakmak lazim:) keh keh birde erkeklere acimamak lazim! tepene cikarip kontrolu ellerine verdin mi bittin demektir!
zamanla belki de hersey düzelecek dedikleriniz olcak belki de onsuz daha mutlu olcam ama o zamana kadar ne yapcam nasıl yasıycam bilemiyorum...
reptomim sana yapılan yoruma burdan ben üzüldüm
ama karşında ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri olmalı yada insanların sorunlarından keyif alan biri
kendi hayatında çok büyük sıkıntılarda olabilir
arkadaşın acilen tedavi olması lazım hiç normal değil ama piyango sana vurmuş neyse boşver
psikolojim gayet normal canım herkes aynı şeyleeri düşünmek zorunda değil herkes kendi psikolojisine baksın ayrıca reptomime yazdıklarımda ne varmış cok acıdıysan yardım et ona ok o konuda hata yaptım kabul özürde diledim ama diğer söylediklerim için özür falan dilemiyorum bu kadar kişi benim üstüme geldi dalga gecti bişey yok biz doğruları söyleyince kötü olduk neyse iyi günler size değerli vaktimi harcayamam
psikolojim gayet normal canım herkes aynı şeyleeri düşünmek zorunda değil herkes kendi psikolojisine baksın ayrıca reptomime yazdıklarımda ne varmış cok acıdıysan yardım et ona ok o konuda hata yaptım kabul özürde diledim ama diğer söylediklerim için özür falan dilemiyorum bu kadar kişi benim üstüme geldi dalga gecti bişey yok biz doğruları söyleyince kötü olduk neyse iyi günler size değerli vaktimi harcayamam
ben şok oldum konu sahibine neredeyse oh olmuş der gibi yaklaşmanıza, insanların yaptıklarını doğru bulmayabilirsinz size görede olmayabilir ama gurur kırıcı laflar etmişsiniz konu sahibinede bu benim tuhafıma gitti
reptomimin acınacak bir hali yokki neden acıyım
aslında acıdığım biri var ama söylemesem daha iyi
sizede iyi günler
Burda hepimiz bosu bosuna konusuyoruz bosu bosuna tartisiyorsunuz,
okadar sayfalarca yorumlar yazildi, herkes okudu ilgilendi tavsiye verdi ama konu sahibi arkadas okadar dik kafali ki
hala
yok dost kalmak isterdim, yok düsman olmaya ne gerek var diye diye kendini kandiriyor
yazik gercekten böyle kizlarimiza cok cok üzülüyorum,
kendilerini erkeklerin kölesi yapiyorlar malesef,
gurursuz onursuz davranislar sergiliyorlar
konu sahibi arkadasimizin psikolojisinin yerinde olmadigini düsünüyorum
Allah yardimcisi olsun ne diyelimki bu saatten sonra
bi dakika ya siz hiç empati yapmıyor musunuz. konu sahibinin heralde ki psikilojisi iyi olmayacak. zaten bu olanlardan sonra kimin psikolojisi sağlam olur ki şaşırırım. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten... ve empati kısmına gelirsek 5 yıldan bahsediliyor konu sahibi tabiki bir anda bitirmek istemeyecek. doğru olan bu olsada tabiki kabullenemeyecek belki aklı yine kayacak bunlar zaten olacak yani. ne diye bu üstüleme bunlar zaten olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?