dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

isteyen tepki gösterebilir isteyen kızabilir yorumların çoğunu okumadım ama bu yurtdışlarına gidip sevgiliyle gezmeler hamile kalıp bebeği aldırmalar sonra bu bebek ya oğlumdan değil başkasındansa gibi hakaretler duymalar sonra bebeği ailenle aldırmalar karakolluk olmalar normal de senin onu unutamam mı normal değil kendine lüften bu kadar kötülük etme eminim özünde iyi bi insansın ki bunca kadar şeye rağmen sevgilini geri istemene bakılırsa ya çok safsın yada kusura bakma ama gurursuzsun aklını başına al kendi kıymetinden ödün verme kim kiminle istiyorsa gezsin bi anne oğluna bir kızı istemiyorsa o kız o anadan korksun ömrü billah düşmez yakasından (

zamanla belki de hersey düzelecek dedikleriniz olcak belki de onsuz daha mutlu olcam ama o zamana kadar ne yapcam nasıl yasıycam bilemiyorum...

Yaaa gerçektenn bi değişiksin cnm
Bunca insan iyisiyle kötüsüyle sana hep bişeyler yap dedi zaten akıl verdi
kendince telkinde bulundu olmadı sert konuştu olmadı polimik yarattı
sen hala napıcam bilemiyorummu diosun??..
Bende pess diorumm ve havlumu atıyorum....

Hayatına yeni bir sayfa aç.. Bu saatten sonra ikinizin birlikte olması söz konusu değil. Bunu anlamaya çalış. Onu düşünme ve başka şeylerle meşgul ol.Mahkeme konusunu pek anlamadım bu arada Psikolojik destek alsan iyi olur. Allah yardımcın olsun

reptomim sana yapılan yoruma burdan ben üzüldüm
ama karşında ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri olmalı yada insanların sorunlarından keyif alan biri
kendi hayatında çok büyük sıkıntılarda olabilir
arkadaşın acilen tedavi olması lazım hiç normal değil ama piyango sana vurmuş neyse boşver

Durumuna çok üzüldüm.Bence de mahkemeyi atlattıktan sonra onunla tüm bağlarını koparmaya çalış biliyorum çok aşıksın ve onu unutamayacağını düşünüyorsun sonuçta beş sene ama onunla birlikte olursan hep mutsuz olacaksın zor olsa da dayan ve hayatına seni senden daha çok sevecek birini bul.Emin ol o sevgi sana güç verecektir.

Bakınn , sizin düşman olmayalım bu olay olmasın vs.demeniz benim kast ettiğim bu değildi önceki yazılarınızı okuyun.Çoğunda barışalım mutlu olalım vs. diyorsunuz.''Şu durumdaykenn'' üstüne basa basa söylüyorum erkek arkadaşınız bebeğinizi aldırırken yanınızda olmamış şuan mahkemeliksiniz vs. vs. daha bir çok durum olmuştur.Sizin mutlu olalım barışalım cümlesini erkek arkadaşınıza söyleyip söylememeniz değil sizin halen bunu düşünüyor olmanız saçma sağlıklı değil..İnsanlar ayrılıyor üzülüyor vs. ama bu tür durumlarda sizin gibi davranışlar sergilemiyor kimse dedim ben yanii evli adamlarla ilşki yaşayan kadınlar a değinmedim konuyu çarpıtmayınn.

Ki derdiniz aranızın kötü olmamasını istediğinizi söylüyorsunuz şunları yaşadığınız biriyle aranızı düzeltme yada kötü olmaması çabası nedendir? insanlar 20 -30 yıllık eşlerinden boşanıyor lütfen biraz mantıklı düşünmeye ve hayatınıza onsuz yön vermeye çalışın.Ve suçu hep annesi onu yönlerdi çevresi yönlendirdi diyip başkalarının üstüne atmayın elbette payları olabilir fakat istemese bu şekilde davranmaz annesi silah dayamıyor ya kafasını lütfen gerçekleri görün ve bir çok arkadaşta dedi terapist yardımı alın , burada her ne kadar sizi eleştiriyor gibi görünsekte yapılan eleştiriler veya yorumlar tamamen sizin iyiliğiniz için kimse sizi şahsen tanımıyor kötü hissetmenizi isteyecekleri bir durum yok ortada..

Sıra bende diyorsun inşaallah hep iyilerle karşılaşırsın..

zamanla belki de hersey düzelecek dedikleriniz olcak belki de onsuz daha mutlu olcam ama o zamana kadar ne yapcam nasıl yasıycam bilemiyorum...

Ne demek nasıl yaşıycam?
Dün senin için birbirimize girdik,
Kaç kişi gecenin bir vakti,sayfalarca yazdık.
Sana söylenebilecek her şeyi söyledik.
Daha nasıl yaşıycam diye düşünüyor musun?
''belki de onsuz daha mutlu olucam''ne demek ya?
Yaşadıklarını tekrar hatırlatmak istemiyorum ama,
seni o büyük travmaya zorlarlarken yanında olduğu için daha mı mutluydun?
Doktorun muaynanesinde daha mı kıpır kıpırdı için sevgilinle ayrı değilsin diye?
Annesi ''bu çocuk oğlumdan değil,kimden olduysa ona git''derken aşktan ayakların yere basmıyormuydu?
Ailen yaşadıklarını öğrendiği zaman aşkının sıcaklığı,eritebildi mi içinde ki mahçubiyeti.
Yani sana en başından beri hep anlayışlı olmaya çalışıyorum ama hala bunları söyleyebiliyorsan,gerçekten üzüldüm.
Evet duygu durumun,ruh halin çok anlaşılabilir derecede değişken.Ama az mantık,az akıl gözünü seveyim.
Beş para etmez bir ana-oğuldan bahsediyoruz burada.
Ne bekliyorsun ki hala?Belkisi yok,onsuz çok daha mutlu olucaksın.

psikolojim gayet normal canım herkes aynı şeyleeri düşünmek zorunda değil herkes kendi psikolojisine baksın ayrıca reptomime yazdıklarımda ne varmış cok acıdıysan yardım et ona ok o konuda hata yaptım kabul özürde diledim ama diğer söylediklerim için özür falan dilemiyorum bu kadar kişi benim üstüme geldi dalga gecti bişey yok biz doğruları söyleyince kötü olduk neyse iyi günler size değerli vaktimi harcayamam

bence reptomımden önce konu sahibinden özür dilemeni öneririm. ohh olsun sana tarzı yorumlar yazarak zaten üzüntülü bir insanı dahada sıkıntıya soktun. eğer özür dileme ihtiyacı duyuyorsan diye söyledim gerisini sen bilirsin tabi

Burada dünden beri neler olmuş böyle ?
İnanamıyorum okuduklarıma.
İnsanlar birbirlerine muhalefet olmayı , birbirlerini rencide etmeyi ne kadar sever olmuş.
Herkesin her konuda görüşü farklıdır ve herkes haddini aşmadan
usul-erkan ne ise ona göre yazmalıdır,saygı duymalıdır.

İpekböcek arkadaşım ;
konunun başındaki yorumlarımı ve diğer yardımcı olan arkadaşların
yorumlarını tekrar tekrar oku.
Herkes sana doğru olanı göstermeye çalışıyor ama sen görmemek de diretiyorsun.
Umarım en kısa zamanda doğru yolu bulursun.
Her şey gönlünce olsun.

Ve sana bir sır da ben vereyim mi ?
Onu hiç unutamayacaksın…
O mu ?
O bazen pişman olacak,
Sende bıraktıklarına üzülecek,ağlayacak belki bazen…
Seni hatırlayacak ara sıra,
İmlasız depresyonlar yaşayacak kağıtlara,
Eli telefona gidecek istemeden…
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
daha önce sevmediği gibi…

Yine de dönecek bir gün; kalmak için değil, seni nasıl yıktığını görmek için !..
Her insan izlemek ister; uğruna bir ölümü…

ben şok oldum konu sahibine neredeyse oh olmuş der gibi yaklaşmanıza, insanların yaptıklarını doğru bulmayabilirsinz size görede olmayabilir ama gurur kırıcı laflar etmişsiniz konu sahibinede bu benim tuhafıma gitti
reptomimin acınacak bir hali yokki neden acıyım
aslında acıdığım biri var ama söylemesem daha iyi
sizede iyi günler

Burda hepimiz bosu bosuna konusuyoruz bosu bosuna tartisiyorsunuz,
okadar sayfalarca yorumlar yazildi, herkes okudu ilgilendi tavsiye verdi ama konu sahibi arkadas okadar dik kafali ki
hala
yok dost kalmak isterdim, yok düsman olmaya ne gerek var diye diye kendini kandiriyor

yazik gercekten böyle kizlarimiza cok cok üzülüyorum,
kendilerini erkeklerin kölesi yapiyorlar malesef,
gurursuz onursuz davranislar sergiliyorlar
konu sahibi arkadasimizin psikolojisinin yerinde olmadigini düsünüyorum
Allah yardimcisi olsun ne diyelimki bu saatten sonra

kimin acınacak durumda olduğu belli siz önce kendinize acıyinki daha fazla acınacak duruma düşmeyin meltem hanım

Yorumları daha okumadım sadece yazına cevap vereceğim.. Boşuna bu insan için üzülüyorsun böyle bir insandan ne dost olur ne sevgili olur. Buradaki kimse bende dahil onun seni sevdiğiyle ilgili yorum yapamaz sonuçta ilişkiyi yaşayan sensin.. En iyi sen bilirsin. Ama karaktersiz bir insan olduğu o kadar ortada ki. En önemli bebeğini bile bırakıp gidebilmiş, her şeye annesini karıştırmış. Senin sevgilin bir erkek değil bariz çocukmuş arkadaşım. Savcılık ve suç duyurusu konusuna gelince; uzaklaştırma emri çıkarmış mı onu yazmamışsın ama dediğin gibi karakolluk olduktan sonra attığın her mesaj ciddi bir suç oluşturur. Uzaklaştırma emri varsa ve bunu ihlal edersen olay hapis cezasına kadar gidebilir. Eğer sadece karakolluk olduysanız mahkemeye giderse iş kefalet ödemen gerekebilir. Mahkemede bebek olayını anlatırsan senin yanında olurlar. Hala içim acıyor demeni çok abes buldum. Hepimiz kadınız, hepimizin böyle sancılı bir aşkı vardır ama bu belli bir yerde kalmalı ve hayatına devam etmelisin. Değil 5 yıllık ilişki kaç yıllık evlilikler bitiyor.. Üzül ama ona belli etme içinde yaşayıp unut artık o günleri. Bak daha kaç yaşındasın iş bebek konusuna kadar gelmiş. Ayrıca çocuğun annesi de çok seviyesizmiş hiç bir erkek annesinin kızın babasına böyle saçma sapan mesajlar attığını duymamıştım pes yani. Bundan sonra da hayatını tek bir kişiye odaklanmadan yaşamalısın. Bak ne güzel ailen yanında daha ne istiyorsun ki...

Keşke yorumları ve özellikle senin cevaplarını hiç okumasaydım. Kendinden çok ailene yazık ediyorsun haberin olsun.. Biz sana yardı edemeyiz çünkü sen bu çocukla hala beraber olmak istiyorsun bende buna inanamıyorum. Kendi bebeğine kıyabilen biriyle mi beraber olacaksın arkadaşım hala iyi biri deme bari. Böylelerine iyi diyorsan çok var dışarda bunlardan. 5 yıl rüya gibiydi demişsin ama dışardan objektif olarak bakılınca rüyadan çok kabus gibi bir ilişki bana göre. Hayatını karartan insan için hala savunma psikolojisindesin.. Ya bir psikologa git ya da olaylara duygularını karıştırmadan düşün eminim farkı anlayacaksın.. Allah yardımcın olsun..

bi dakika ya siz hiç empati yapmıyor musunuz. konu sahibinin heralde ki psikilojisi iyi olmayacak. zaten bu olanlardan sonra kimin psikolojisi sağlam olur ki şaşırırım. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten... ve empati kısmına gelirsek 5 yıldan bahsediliyor konu sahibi tabiki bir anda bitirmek istemeyecek. doğru olan bu olsada tabiki kabullenemeyecek belki aklı yine kayacak bunlar zaten olacak yani. ne diye bu üstüleme bunlar zaten olacak....

Adam cocugunu aldirtmis, ve bu olaylar yasanirken o güyya cok sevdigi kizin yaninda olmamis,
sonralardan vay aklim basima geldi diyip affettirmis kendisini tekrar olmus birliktelikler,
ama saglikli bir birliktelik olmamis buda belli
elbette anliyorum 5 yillik bir zaman kolay degil, hemen unutulmaz,
adam ayrildik bittik seni görmek istemiyorum diyor,
bizim konu sahibi kizcagiz hala yollara revan olup kapisina kadar gidyior (anladigim kadariyla biraz uzun bir yol, baska sehir filan)
e adam ordada birgüzel azarliyor kizi, ve hatta polise veriyor
daha asagilayici ne olabilir ? Adam resmen kiza sapik muamelesi, pesimde dolasiyor rahat birakmiyor muamelesi yapmis hemde polisi isin icine karistirarak, yani daha ne olsun ?

Herkes burda empati yapti üzüldü,
ama ablalar tavsiyeler verdi, söyle yap, böyle yap, insallah söyle olur dediler,
ama verecegi her lafa tek cevabi
yok onca senemiz gecti düsman olmak istemiyorum, dost kalmak istiyorum, ama o istemiyor, ne yapcam bilmiyorum.

sizce bu mantiklimi ??
Yani psikolojisi bozuk zaten herkes bunun farkinda ama insanlar okadar yardimci olmaya calisti yani
nebileyim dedigim gibi Allah yardimcisi olsun,
ama bukadar israrci olmasi malesef takintili oldugunu gösteriyor
kendisine yazik ediyor bende buna üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…