- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Senin dayanamadığn neBende dayanamıyorum /:
Güldürdün beni :)) Bulur dimii inşallah bulur çok istiyorumsosyal medyanın amacı zaten mutlu, iyi, güzel, eğlenceli zamanları paylaşmaktır.. yoksa kim "dün gece kocişimden bir dayak yedim, allah sizi inandırsın zevkten öldüm" deyip bir de bunu çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirirhiç kimse facebook da ki kadar mutlu, zengin, güzel olamaz zaten, hayat bu sonuçta :) siz takılmayın sosyal medyaya, dondurmanız iyi olmuş..
ilişkiniz için de en iyisi olmuş bence, çakma Behlül nasılsa bulur cezasını..
Birincisi ben atarlanmadım iyi okusan anlarsın her neyse konumuz bu değil. ben üzülüyorum elimde olmadan gerçekten üzülüyorumBana özellikle link attigin için tesekkur ediyorum. Eski konunuda okumus oldum bu sayede. Ama ne değişti anlamadim. Hala ayni şeyi söylüyorum. Rahatsizsan kapatmissin faceni zaten. Nasilki senin annen iistememiş demek ki onun yengesi veya ablasi veya annesi (varlar mi bilmiyorum) seni istememişolabilir . niye oonların facelerine bakiyosun sil o zaman. Konunun devamini başka konu açarak yarim yamalak anlatip sonra atarlanma. Actigun konuda sanki facedeki insanlara kizmis gibi konusuyosun. Desene eski sevgilim ve ailesi diye. Sonrada anlayipda yorum yaz oluyor. Ablatmasini bilmezsen anlayamayiz dimi?
Ayrıca eski konunuda okuduğumiiçin yaziyorum. İster beş senelik ister beş günlük olsun eskiyi sürekli düşünürsen zaten unutamazsin. Niye süreklionun o kizla birlikte olmasini takip eediyorsun. Unutmak istiyorsan kendine hakim olup sosyal medyadan bakma. Onlarda sen bak diye yapiyolar zaten. Umarim anlamissindir
İnsansız yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum . Buna kendinimi alıştırmaya çalışıyorum . Anladı .Senin dayanamadığn ne
sosyal medyanın amacı zaten mutlu, iyi, güzel, eğlenceli zamanları paylaşmaktır.. yoksa kim "dün gece kocişimden bir dayak yedim, allah sizi inandırsın zevkten öldüm" deyip bir de bunu çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirirhiç kimse facebook da ki kadar mutlu, zengin, güzel olamaz zaten, hayat bu sonuçta :) siz takılmayın sosyal medyaya, dondurmanız iyi olmuş..
ilişkiniz için de en iyisi olmuş bence, çakma Behlül nasılsa bulur cezasını..
Anladım. Daha büyük derdin yokmuş şükret.İnsansız yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum . Buna kendinimi alıştırmaya çalışıyorum . Anladı .
Neden olmasın. İlahi adalet denilen şey var ve ben buna çok inanırım tatlımBen sabrederim canım yeter ki herkesin gerçek yüzü çıksın ortaya yeterki herkes anlasın neyin ne olduğunu. Sence istediklerim olur mu
Bende inanıyorum da belki iyi insanlardır offfNeden olmasın. İlahi adalet denilen şey var ve ben buna çok inanırım tatlım
Kimseye tamamen kötü ya da tamamen iyi diyemeyiz. Önemli olan sana nasıl davrandıkları.Bende inanıyorum da belki iyi insanlardır offf
Evet hemde çok kötü kırıldım. Bende rabbimin adaletine sonsuz güveniyorum inşallah bigün pişmanlığını görürm de içim soğurKimseye tamamen kötü ya da tamamen iyi diyemeyiz. Önemli olan sana nasıl davrandıkları.
İyi olsalar bile kalbini kırmışlar bir kere.
.... Vee o gün inşallah sen cooook mutlu olursun dilerimEvet hemde çok kötü kırıldım. Bende rabbimin adaletine sonsuz güveniyorum inşallah bigün pişmanlığını görürm de içim soğur
seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşamışız bende 3 yıllık ilişkimde bunları yaşadım abimin düğününde bütün ailemle ve bide akrabalarımla tanıştı biz beyaz eşyalarımızı seçerken birgün aradığımda beni aldattığı kız çıktı telefona ve evet çok klışe ama x banyoda dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü yıkıldım ve o kızı hamile bıraktı sonrada evlendiler tabi bunlar bukadar kolay geçmedi günlerce birşey yiyemedim boğazımda bir yumru sürekli acı çekiyordum.. ama geçti inan bana geçiyor sadece zaman ve şimdi 3 yıldır evliyim ve kocamıda çok seviyorum yaşadığım herşey için şükrediyorum iyiki olmamış diyorum .. sende diyceksin bi gün ama acıda çekiliyor çekmedim desem yalan ama herşeyde bi hayır var öyle düşün ya evlendikten sonra anlasaydın pisliğin gerçek yüzünü.. bide öyle düşün bu arada benim x bin pişman oldu o kızıda aldatıyor buda bana ayrıca teselli tabi :)Çoğusu bilir belki konu açmıştım. Evleneceğim insan ailemin karşısına çıkardığım insan arkamdan iş çevirdi üstelik abisinin baldızıyla ben söz günümüzü düşünürken akrabalarıma onu anlatırken onlar bayramı bana zehir ettiler. Aynı evde el kol hareketleri mesajlaşmalar konuşmalar. Benimle birlikteyken yaptı bunu. Defalarca uyardım kaybedicez birbirimizi ama devam etti. Ayrıldım hemen ardından o kızla sevgili oldu bütün aile facebookta çocuk gibi gösteriş yapıyolarben hiç olmamışım gibi mutlu huzurlu devam ediyolar dayanamıyorum ben böyle basit değildim
Canım çok teşekkür ederim es geçmedin yaşadıklarını anlattın benim için. İnan böyle şeylere çok ihtiyacım var. Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam rabbim ailenle bi ömür mutlu etsin. Ben ailemin gözü önünde eridim bittim ben babama hiç bu kadar mahçup olmamıştım resmen onun gözü önünde ağlayıp üzülüyodum. Etrafımdakilerde cabası. O günler ömrüm boyunca yaşadığım en kötü günlerdi çok şükür en acılı zamanlarımı atlattım ama hazmedemiyorum 5 ay oldu gram üzülme yok hiç mi vicdan yok bu insanlarda ben çözemiyorm kimseyi. Herkes birbirni o kadar benimsemiş o kadar mutlularki sanki hiç hayatlarında olmamışım gibi. Ona verdiğim emeklerin haddi hesabı yok o kadar güvendim ki o kadar sevdm ki anlatamam. Hiç aklımda olmayan kişiyle yaptı bana bunu. Ve bencillik biliyorm ama ben o kızla mutlu olsun istemiyorum. Herkesin benden haberi vardı bana yapılan haksızlık değil mi kar mı kalsın yanlarınaseni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşamışız bende 3 yıllık ilişkimde bunları yaşadım abimin düğününde bütün ailemle ve bide akrabalarımla tanıştı biz beyaz eşyalarımızı seçerken birgün aradığımda beni aldattığı kız çıktı telefona ve evet çok klışe ama x banyoda dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü yıkıldım ve o kızı hamile bıraktı sonrada evlendiler tabi bunlar bukadar kolay geçmedi günlerce birşey yiyemedim boğazımda bir yumru sürekli acı çekiyordum.. ama geçti inan bana geçiyor sadece zaman ve şimdi 3 yıldır evliyim ve kocamıda çok seviyorum yaşadığım herşey için şükrediyorum iyiki olmamış diyorum .. sende diyceksin bi gün ama acıda çekiliyor çekmedim desem yalan ama herşeyde bi hayır var öyle düşün ya evlendikten sonra anlasaydın pisliğin gerçek yüzünü.. bide öyle düşün bu arada benim x bin pişman oldu o kızıda buda bana ayrıca teselli tabi :)
Canım rica etsem mesaj olarak bana detaylı anlatırmısın hepsini. Çok ihtiyacım var gerçekten çok kötüyüm.bu arada bin pişman oldu benim x de geldi kapıma ağladı zırladı hemde evliyken karaktersiz ama önemli olan Allah onun pişmanlığını bana gösterdi hep bunu dilemiştim rabbimden o hallerini görünce içim soğudu bide baktım ne aşkı kalmış içimde ne bişey acısıda silindi sonra
Aynı bende senin gibiyim. Hep iyi niyetimden kaybettim ben. Hep saflığımdan kaybettimÇok kırıldım , çok kazık yedim , çok haksızlığa uğradım . Artık insanlarla uğraşmaya gücüm yok , güvenim , inancın yok. Daha fazla hırpalanmamak için , sıyrılıp Allah a havale ettim. Bekliyorum . Tv. Den diziler internet arkadaşım oldu . Öle işte .
Kaybedenler kulübü kuralım :) kötü olsan kırılmazsın zaten , kıran taraf olurdun .Aynı bende senin gibiyim. Hep iyi niyetimden kaybettim ben. Hep saflığımdan kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?