- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Rabbimin adaletine sonsuz güveniyorum. Önemli olan bu zamanları atlatmam, onada az kaldı kurtulucam inşallah. Bilmiyorum belki benim gibi çok insan vardır ama ben onun pişman olacağına o kadar eminimki.. Hiç olumlu gibi gelmiyo gözüme ama evlenince ama sözlenince bigün pişman olacak hissediyorm.Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz.
Rabbim yukarda görüyor hepsini.
Bir şekilde çıkar acısı yaptıklarının ben inanıyorum, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Allah kolaylık versin, zamanla aklınıza bile gelmeyecek hatırladıkça iyiki böyle olmuş diyecek duruma geleceksiniz.
Hayatta herşey insanlar için.
Bunu bide ben anlasam sizin gözünüzden ben görebilsem kendimi keşkeAh ya bir dışarıdan baksan
bir açsan gözünü
değersiz olan o kadar aşikar ki
böyle saçmalık mı olur onların yaptıkları yani..o kadar absürt ki..
kendini toparlarsın dilerim bir an evvel
bence de bir arkadaşın dediği gibi destek alın ki biraz daha rahat ,travmasız atlatın durumu...
Aileler neden se hep haklı cıkıyorlar canımTabi oda var nişanlanıp ayrılmak evlenip ayrılmakta vardı ama buda kötü . O kadar övdüm ki herkese aileme akrabalarıma, neler yaptım onun için ama ayrılırken gördüm onun gerçek yüzünü
Ben sevip özlemiyorum ki canım göstere göstere yapmaları beni üzüyoAileler neden se hep haklı cıkıyorlar canımbendede öyle oldu hep onlar haklı cıktı.. bundan sonra asla onlarında fıkırleri artık benım ıcın önemli.. istemedikleri birini asla hayatına dahıl etme canını yaktırma kımseye canım sana en büyük tavsiyem.. Zamana bırak gecicek ben suan merak dahi etmiyorum mesela ilk nişanlım 4 sene oldu 2ncisi 4 ay oldu ayrılalı ama suan ikisindende nefret ediyorum iyiki olmamıs diyorum merak dahi etmiyorum.cunku canımı cok yaktılar.. Allaha havale ettim beni o kadar üzen sahısları hala sevip özlemek afedersin aptallıktan baska bişey degil cnm
oyle miymisVe kayın baba olacak adam sosyal medyadan "iyi ki tanımışım" falan filan yazıyor öyle mi?
Evet canım öyle. Kızın anneside yorumlar yapmış çok memnunuz sizi tanıdığımıza falan çocukça şeyleroyle miymis
ya erkek dediginin, hele boyle baba konumundaysa, bi agirligi olmali, eger dogruysa, cok hafif davranis su asamada..
Evet canım öyle. Kızın anneside yorumlar yapmış çok memnunuz sizi tanıdığımıza falan çocukça şeyler
Acıncak haldeler dimihala nesine sinir oluyosun, aciman lazim..
oyle miymis
ya erkek dediginin, hele boyle baba konumundaysa, bi agirligi olmali, eger dogruysa, cok hafif davranis su asamada..
İnşallah canım teşekkür ederim. İnsan ayrılır normaldir evlilik bu sonuçta ömrünü geçireceğin insan ama iş ciddiye binince bunları yapması beni çok üzdü
Ama gözüme soka soka yapıyolar ben buna üzülüyorum
Bende nefret ettim keşke daha önce görseydim gerçek yüzlerini iş buraya gelmedenEvet canım, aile boyu seviyesizlik had safada.Nefret ederim.
Keşke ben ağlarken yapmasaydı beni üzen o ben acı çekerken o mutluluk pozları veriyoduÜzülme bitanem ciddi ye binince gerçek yüzünü göstermiş
İnşallah canım rabbim beni korumuş bişeylerden eminim ben ama ne bilim bazen üzülüyorum bu kadar basit bi insan değildim 3 5 günde unutulacak kadar ..Kiz bırak yapsinlar sana inat yapıyorlar belliki bak sen balon patlayip gerçekle yuzlestiklerinde seni nasıl arayacaklar o zaman da sen hava atarsin facebook frlan da bakma hiç üç kuruşluk insanlar için moralini bozma ya Allah herkesin kalbine göre verir bi insanın fikri neyse zikredilen o olurmuş senin kalbin temizmi sen ona bak elbet sanada en iyisi gelecektir her şeyde bir hayır vardır bunu unutma her şer gördüğünde de bir hayır vardır Hikmetini sen bilemezsin Rabbim bilir.....
Zaten öyle.. Bigün pişman olacağını bile bile devam ediyoEtme bulma dünyası onunda mutsuz olacağı gün gelecektir....
İnşallah canım rabbim beni korumuş bişeylerden eminim ben ama ne bilim bazen üzülüyorum bu kadar basit bi insan değildim 3 5 günde unutulacak kadar ..
Sağol canım teşekkür ederim. Ne kadar takmamaya çalışsamda hiç beklemediğim bi anda kazık attı o kadar insanı karşıma aldım kimseyi dinlemedim haklı çıktılar mahçup oldum şimdi onlara. Bide facebookta gösteriş yapıyolar iyice eziliyorum yerin dibine giriyorum böyle bi insanı mı sevmişim ben böyle bi insan için mi o kadar kişiyi karşıma almışım benEeee değer bilmezlerin eline düşme yeterki kendileri gibi değersiz sanarlar sen keyfine bak onlar uzulsun senin gibi birini kaybettikleri için sinir oldum bende şimdi senin canına yazık kendini düşün bitanem
Bende nefret ettim keşke daha önce görseydim gerçek yüzlerini iş buraya gelmeden
Evet canım öyle rabbimin adaletine güveniyorum. Önemli olan bu günleri çabuk atlatmam ara ara çekilemeyecek hale gelsede acım, üstesinden gelicem Allahın izniyle.Öldürmeyen acı, güçlendirir demişler.
Ah alan o...
Sen Allah-u Teâlâ'ya havale ettin. Sen belki Unutacaksin ama Rabbin unutmayacak! Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?