Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Senin üzülmen gereken annene yaptıkların olsun. Sadece ona üzül ve artık onu dinleyeceğine onun sözünden çıkmayacağına söz ver.

Senin üzülmen gereken annene yaptıkların olsun. Sadece ona üzül ve artık onu dinleyeceğine onun sözünden çıkmayacağına söz ver.
Bana ders oldu annemi boş yere üzdüm.. Güvenmiştim seviyodum böyle bişey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi ne oldysa birden bire oldu

Bana ders oldu annemi boş yere üzdüm.. Güvenmiştim seviyodum böyle bişey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi ne oldysa birden bire oldu
Anneler hiç bir zaman yanılmaz, herşeyi hisseder. Üzülecğin tek şey annene yaptıkların olsun. Şu andan itibaren artık onları mutlu etmek için çabalayacaksın. Bende zamanında annemi çok üzdüm. Çok dua ettim, anneme sözler verdim o gün bugündür çok mutluyuz. Allah affetmiştir inşallah beni. Sözünden çıkmam o ne derse o olur. Şimdiki ilişkimde çok mutluysam annemin sayesindedir.

Böyle 5 para etmeyen basit insanlara ağlayıp zaman harcama..

Sende benim gibi anneni dinlemeyip sonucunda çok üzüldün anladığım kadarıyla

Anlatabilirsin dinlerim

Aradan 5-6 yıl geçti. Kendisi evlendi geriye dönüp baktığımda kendime resmen gülüyorum ve iyi ki olmamış diyorum. Anneme teşekkür ediyorum. Şimdilik sana herşey zor gelebilir ama bi' zaman geçsin geriye dönüp baktığında kendine güleceksin.. bu basit insan için neler yaptım diye..

Şuanda farkındayım değmediğinin ama üzülüyorum işte yaptıklarını gördükçe

Şuanda farkındayım değmediğinin ama üzülüyorum işte yaptıklarını gördükçe
Bence sevinmelisin, ucuz kurtulmussun. Yengesi hakkinda bu kadar cirkin bir cumleyi sesli soyleyebilen bir insanin, ic dunyasi guzel olmaz.
Facebook olayini da gec, hic takilma. Belliki sana oynuyor; ben iyiyim, kaybeden sensin diye. Seni aklindan silip, yepyeni bir sayfa acmis olsa, boyle kucuk hesaplar pesinde olmazdi. En azindan yasanmisliginiza saygi icin hemen boyle resimler falan paylasmazdi.
Kapat faceni falan, takip etme. Ona en cok dokunan senin umursamazligin olur.

Bana inat yaptığını sanmıyorum kendisi vurdum duymaz bi insan bişey yaparken arkasını düşünmez sonrasında çabuk bıkar sıkılır..Ben inanmıyorum hala normalde hiç bakmayacağı bi kız şaşırıyorum gerçekten hiç yakışmıyolar alakasız iki insan

hazır facebooktan bahsetmişken ben de içimi dökmek istiyorum bu konuda çok doluyum

ben de insanların sosyal medya için yaşamasına kıl oluyorum. en yakın arkadaşlarım da öyle. bir yere gidiyoruz ağız tadıyla yemek yicez. hadi bir fotoğraf çekelim check-in yapcam diyor. diğer deliler de buna uyuyor, sonra 50 foto çektirip beğenmiyorlar. tabi o sırada yemek soğuyor. artık tepki koymaya başladım, laf arasında şikayetimi dile getirdim üçtür onlarla bir yere gitmiyorum. bu sefer de ben kötü-kendimi soyutlayan oldum.
yahu milletin gittiği, yediği, içtiği, aldığı şey niye birbirimizin umrunda ki?! ben göstermeye çalışmıyorum, anlık değil anı yaşamaya çalışıyorum. kendim gibi insan kalmadı çevremde, malesef bu da benim derdim

Benim etrafımda çok şükür öyle insanlar yok. Arkadaşlarım olsun ailem akrabalarım bu tür şeyler yapmazlar. Ben böyle şeylern görgüszlk olduğunu düşünüyorum çocukça şeyler ama sinirlerim bozuldu artık kaldıramıyorum nasıl insanlar anlamıyorum hepsi içten pazarlıklı

Eminim bir gün eski sevgilin kendini kocaman pişmanligin ortadında bulacak.

Ve inşallah o gün senin umrunda olmaz.
Çoktan unutmuş olursun.

Ama tüm bunlar için zaman geçmesi gerekli.

Şimdi diyeceksin ki "her keste tutmuş zaman diyor".

Fakat gerçekten de zaman gerek canım

Ben sabrederim canım yeter ki herkesin gerçek yüzü çıksın ortaya yeterki herkes anlasın neyin ne olduğunu. Sence istediklerim olur mu

Bende dayanamıyorum /:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…