- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Cok sasirdim, üzüldüm canim.. Allah rahmet eylesin, sizlere sabirlar versin.. Ne oldu, neyi vardi? Anlatmak, konusmak belki iyi gelir..3 ay oldu ablam vefat edeli,tam 3 ay..
Dünya durdu,her şey dondu. Aklımı kaçırmak istiyorum. Delirmek ve unutmak istiyorum.
Unutmak çare mi onu da bilmiyorum.
Yeğenim için,çocuklarım için Allah'ım sabır ver diyorum..
Ne yapayım?Nereye gideyim? Bir ilacı varsa içeyim.
Çok saçma şaka gibi inanamıyorum.
Allah razı olsun.başınız sağolsun genç bir ölüm anladığım kadarıyla Allah sevdiklerini yanına çabuk alırmış derler..siz evlatlarınız için her şeydn önce kız kardeşinizin çocukları yani yine sizin sayılan çocuklarınız için dimdik durmalısınız.o yavrulara anneliği hissettirmemelisiniz
Allah razı olsun.Basiniz sagolsun
Sağ ol canım.Cok sasirdim, üzüldüm canim.. Allah rahmet eylesin, sizlere sabirlar versin.. Ne oldu, neyi vardi? Anlatmak, konusmak belki iyi gelir..
Amin. Allah razı olsun.Allahım rahmet eylesin,nur içinde yatırsın,sizlere de sabır versin inşallah...
Başınız sağolsun.. Allah yardımcınız olsun.. Allaha dayanın.. Bol bol dua edin.. sabrını verecektir.3 ay oldu ablam vefat edeli,tam 3 ay..
Dünya durdu,her şey dondu. Aklımı kaçırmak istiyorum. Delirmek ve unutmak istiyorum.
Unutmak çare mi onu da bilmiyorum.
Yeğenim için,çocuklarım için Allah'ım sabır ver diyorum..
Ne yapayım?Nereye gideyim? Bir ilacı varsa içeyim.
Çok saçma şaka gibi inanamıyorum.
Çok sağ olun.Allah sabır versin o yavruların size ihtiyacı var,çok zor Allah dayanma gücü versin.Kronik rahatsızlık dediniz nelerdi onlar
Allah razı olsun.
Yeğenim tek çocuk. Ablam 47 yaşındaydı.
Zaman zaman "bana bir şey olursa,kızım anneme ve sana emanet" derdi.
Şimdi hem yeğenimi hem kendi çocuklarımı ihmal etmekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?