Dayanmak istiyorum

Başınız sağolsun... Tahayyül dahi edemiyoru bu acıyı. Yeğeniniz ve kendi çocuklarınız için güçlü olmalısınız. Ablanız için yapacağınız şey, onun evladının arkasında bir kaya gibi durmanız ve onu koruyup kollamanız. Bunlara odaklanın, geleceğe odaklanın.

Ölüm sonrasıyla iligli nasıl bir inancınız var bilmiyorum fakat benim babamın ölümünden sonra akıl sağlığımı korumamın en büyük yardımcısı ahiret inancım oldu. Ona kavuşacağıma inanmak benim için çok büyük bir dayanaktı ve onun için yapabileceğim en önemli hareketin ona layık bir evlat olmaya çalışmaktan geçtiğini söyledim kendime. Aynı zamanda ailemdeki diğer herkes için de ayaklarımı yere sapasağlam basmam gerekiyordu o zamanlar henüz yaşımın küçük olmasına rağmen. Benim yıkıldığımı görmeleri onların bir de benim için yıkılması demekti çünkü...

Tekrar tekrar sabırlar diliyorum size Allah'tan.

Başınız sağolsun Rabbim Sabır versin evlatları öyle mutlu olsun ki annelerinin gözü arkada kalmasın

Ama o yok değil ki. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Aynı duraktayız. Kimsinin otobüsü daha önce kalkıyor sadece.

Tekrar bulaşacağız. Unutmayın ablanızı. Sevgisini sıcak tutun. 50 yıl daha yaşasanız bile, zaman çok çabuk tükenen birşey. Buluşmak tahayyül ettiğimizden çok daha hızlı olacak. Rabbim kalan herkese sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Loch bende diyorum bu kız nerelerde, arada bakıyorum profiline.. çok çok ama çok üzüldüm, yakın zamanda ablam kadar sevdiğim bir insanı kaybettim.. aynısı olamaz asla tabi ama anlıyorum acını.. rabbim onun sabrını versin size, geriye bıraktığı evladı teselli olsun inşallah. çok zor olacak ama o minicik çocuklar için ayakta kalmaya çalışmalısın, istersen bir doktora git o minik haplardan cesaret al ama lütfen koyverme kendini. gel buraya yaz, sıkıntın hafiflesin, rabbim dayanma gücü versin Loch'um.

Sağ ol canım.
Kronik bazı rahatsızlıkları vardı ama iyiydi genel durumu.
Hiç aklımıza gelmeyecek bambaşka bir sorun oldu.
Beyne giden damarlarda tıkanıklık oluşmuş.
Deniz Baykal ile aynı durum.
Rabbim rahmet eylesin.. InsaAllah öteki dünyası iyi olsun..
Ölüm son degildir.. Yepyeni bi başlangıçtır aslında.. Hani anne rahmi daracik ve karanliktir ve sanciyla, dogumla birlikte kocaman bi dunyaya acilir insan.. Aynen ölümden sonra kabir de anne rahmi gibidir, insan kocaman bi dunyaya acilir, insaAllah ahiret hayati cok guzel olsun, cennet bahcelerinde buluşun zamani gelince..
Dayanmak cok zordur mutlaka, simdi cok taze, geçmeyecek gibi gelmesi de normal.. Bolca sabir, bolca DUA..
O'ndan geldik, O'na döneceğiz..

Çok sağ olun. Allah razı olsun.

Allah razı olsun.
Babamla aramızda kuvvetli bir bağ yoktu. Bu kadar sarsılmamıştım. Ama ablam çok farklı çok üzgünüm.

Abla başın sağ olsun çok çok üzüldüm.
Lütfen kendini salma,annenin babanın yeğeninin hepsinin senden güç almaya ihtiyacı var. Sen gidersen onlar ne yapacak?

Önceden korkardım ölümden şimdi öyle değil.
Amin Allah razı olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza ama ölüm hayatın en gerçekçi yanı. Yapılacak bir şey yok. Siz dayanmak zorundasınız, geride kalan o güzel emanete sahip çıkabilmek adına. Başınız sağolsun. Sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler diliyorum.

Çok teşekkür ederim.
Ağlamamak için sıkıyorum kendimi. Boğazım düğümleniyor. Aslında haykıra haykıra ağlamak gerekiyor. İçi ferahlatamıyorum bir türlü.

Yeğenim 19 yaşında. Üniversite 2. Sınıfta. İnsan tek evladının mezuniyetini bile göremeden ölür mü? Ölüyormuş.

Allah razı olsun.
Yeğenim tek çocuk. Ablam 47 yaşındaydı.
Zaman zaman "bana bir şey olursa,kızım anneme ve sana emanet" derdi.
Şimdi hem yeğenimi hem kendi çocuklarımı ihmal etmekten korkuyorum.
cok üzüldüm.aciyi veren rabbim sabrinida versin size dilerim.sevdigin birinin kaybindan sonra yasam cok zor oluyor bilirim sizde geride bir cocuk kalmis illaki hersey biraz daha zor olacak.cocuk ondan kalan en gercek parca sevgiyi ona yönlendirin zamanla aci bu kadar siddetli kalmayacak emin olun ilerde özledim deyip aglayacaksiniz zaten ilk andaki aci hep kalsa hic kimse yasayamazdi inanin bana.ablaya dua edin ve cocuga sarilin nacizane fikrim budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…