Dayanmak istiyorum

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun..

Ölümün bir son değil sonsuzluğa başlangıç olduğunu kabullenirseniz daha kolay dayanırsınız. Ablam 8 aylık bebeğini kaybetti de hayat devam etti onun için. Sizin bir de çocuklarınız ve yeğeniniz var. Daha kolay sabredersiniz.

Unutma kısmına gelince o imkansız. Bizim acımız hala taze. Sadece insan alışıyor..

Yeğenim 19 yaşında. Üniversite 2. Sınıfta. İnsan tek evladının mezuniyetini bile göremeden ölür mü? Ölüyormuş.
Bu sekilde düşünerek kendine zulmediyorsun.. Yaşadığı güzel seyleri dusunmeye calis, mesela evlat sahibi olabilmis, icinde kalmamis, ne güzel..
Dunya hayati, herkesin yasayamadigi bi seyler var; zenginlik, okumak, mutluluk, evlilik, annelik vs, imtihan.. Kendini bu sekilde kahretme ne olursun..

Basiniz sagolsun.....

Su anda belki sacma gelecek ama zamanla alisacaksin.
Cunku bu hayatta..mecburen alismak..diye birsey varmis.

Biz de 5 sene once ogrendik.........

Loch çok üzüldüm.Bayadır da yoktun ara ara profiline girip baktım.
Başınız sağolsun canım Allah size sabır versin
Ablanın mekanı cennet olsun inşallah..

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
Yeğeninizin sizin gibi onu düşünen bir teyzesi var çok şükür.
Allah sabrını versin.

Başınız sağolsun. Çok zor birşey..Sabır diliyorum

Yeğenim 19 yaşında. Üniversite 2. Sınıfta. İnsan tek evladının mezuniyetini bile göremeden ölür mü? Ölüyormuş.
canım başın sağ olsun yine de yeğenin tam 19 yıl yaşamış benim kayın validemin kız kardeşi en büyükleri 8 yaşında en küçüğü 15 günlük bebek olan tam 7 çocuk bıraktı hepsi akrabalarına verildi ayrı ayrı 2 sini kayınvalidem büyüttü her fırsatta da kız kardeşinden bahsetti yeğenlerine hiç görmedikleri halde anneleri adına öyle güzel hayırlar yapıyorlar ki
eşini düşün bir gece ansızın eşi öldü ertesi gün yedi yavrusu dağıtıldı çaresizdi ne yapsın
bomboş evde tek başına kaldı adamcağız evlenmeye çok çalıştı ama 7 çocuklu adama kim varır beterin beteri var en azından yeğenin koca kız olmuş annesini hatırlıyor ve her an ondan öğrendiklerini yaşatacak ablanın yokluğunu yeğeninle doldurabilirsin çok şükür teyzesi olarak sen varsın ölüm maalesef geç gelmesini istediğimiz bir son ama yaratan böyle takdir etmiş bize kavuşacağımız günün umuduyla sabretmek düşer.
Allah sabrına kuvvet versin daha yeni inşallah en kısa sürede toparlanırsınız.

Yaklaşık 3 ay önce ben de annemi kaybettim.
Eminim çocuğunun yaşadıkları o kadar ağır geliyordur ki ona, çok iyi anlıyorum.
Bu sebeple ne olur dayanmaya çalışın, gerekirse sırf onun için çabalayın. Ablanızın eksikliğini hissettirmek istemezcesine sevin onu.
Başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…