- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Bu sekilde düşünerek kendine zulmediyorsun.. Yaşadığı güzel seyleri dusunmeye calis, mesela evlat sahibi olabilmis, icinde kalmamis, ne güzel..Yeğenim 19 yaşında. Üniversite 2. Sınıfta. İnsan tek evladının mezuniyetini bile göremeden ölür mü? Ölüyormuş.
Sizinde başınız saolsun..Basiniz sagolsun.mekani cennet olsun.ben de mayista annemi kaybettim.cok ozluyorum.cenab i allah cennetinde kavustursun.size ve diger sevdiklerinize hayirli uzun omur versin dua ile kalin..
Allah razı olsun. Sizin de başınız sağ olsun.Basiniz sagolsun.....
Su anda belki sacma gelecek ama zamanla alisacaksin.
Cunku bu hayatta..mecburen alismak..diye birsey varmis.
Biz de 5 sene once ogrendik.........
Teşekkür ederim. Sizin için de çok üzüldüm. Başınız sağ olsun.Basiniz sagolsun.mekani cennet olsun.ben de mayista annemi kaybettim.cok ozluyorum.cenab i allah cennetinde kavustursun.size ve diger sevdiklerinize hayirli uzun omur versin dua ile kalin..
Allah razı olsun amin inş.Başınız saolsun..rabbim sabırlar versin inşallah..
Çok güzel şeyler hayal ederken evimizden cenaze çıktı. Yeğenime nasıl teselli vereceğimi bile bilmiyorum.Loch çok üzüldüm.Bayadır da yoktun ara ara profiline girip baktım.
Başınız sağolsun canım Allah size sabır versin
Ablanın mekanı cennet olsun inşallah..
Çok zor biliyorum ama sen güçlü olacaksın annesinin yokluğunu hissettirmeyeceksinÇok güzel şeyler hayal ederken evimizden cenaze çıktı. Yeğenime nasıl teselli vereceğimi bile bilmiyorum.
Başınız sağolsun. Çok zor birşey..Sabır diliyorum3 ay oldu ablam vefat edeli,tam 3 ay..
Dünya durdu,her şey dondu. Aklımı kaçırmak istiyorum. Delirmek ve unutmak istiyorum.
Unutmak çare mi onu da bilmiyorum.
Yeğenim için,çocuklarım için Allah'ım sabır ver diyorum..
Ne yapayım?Nereye gideyim? Bir ilacı varsa içeyim.
Çok saçma şaka gibi inanamıyorum.
canım başın sağ olsun yine de yeğenin tam 19 yıl yaşamış benim kayın validemin kız kardeşi en büyükleri 8 yaşında en küçüğü 15 günlük bebek olan tam 7 çocuk bıraktı hepsi akrabalarına verildi ayrı ayrı 2 sini kayınvalidem büyüttü her fırsatta da kız kardeşinden bahsetti yeğenlerine hiç görmedikleri halde anneleri adına öyle güzel hayırlar yapıyorlar kiYeğenim 19 yaşında. Üniversite 2. Sınıfta. İnsan tek evladının mezuniyetini bile göremeden ölür mü? Ölüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?