Dayım beni sevgilimin arabasına binerken görmüş anneme söylemiş ne diyim şimdi

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Aslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum

Anne oyle bi bahsetmis ki gorende sizi namusait bi halde bastilar sanacak😂😂

Bi de esine ne diyeceksin demis aman tanrım arabaya bindigini nasil aciklayacaksin. Zaten her arabaya binen kimbilir neler neler yapiyordur😂😂
Sorma. 10 dakika konuştuk arabada bir durum hakkında sonra indim gittim. Gerçi zamanında arabada çok öpüştük ama 😀😀😀😀😀😀

Dayınıza neymiş? Şu akrabaların merakı , karışma haddi bir bitse keşke...:işsiz:Eski erkek arkadaşınızın arabasına binmeniz gelecekteki eşinizide ilgilendirmiyor ama neyse..
Valla bizim ailemiz böyle oldukça had bildirmedikçe böyle olurlar. Annem bilmesine rağmen ben ayrıldılar sanıyordum demiş bide biliyorum söyledim dese olmayacak sanki

Bu anneler niye böyle ya. Benim de annem ikide bir erkek arkadasinin arabasına binme derdi noluyormuş binince tecavüz mü ediyormuş ?
Calısıyorsanız is yerinden arkadaşımdı deyin. Calısmıyorsanız arkadasımın nisanlisi da arabadaydi sen görmemissindir deyin.

Sevgilim değildi normal arkadaşımdı deyin dayınıza. Annenize de gelecekteki kocam da kim bilir şuan ne haltlar yiyor diyebilirsiniz. Onları değiştiremezsiniz bunun için mücadele ederseniz tek yıpranan siz olursunuz.
Çocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilim

Bu anneler niye böyle ya. Benim de annem ikide bir erkek arkadasinin arabasına binme derdi noluyormuş binince tecavüz mü ediyormuş ?
Calısıyorsanız is yerinden arkadaşımdı deyin. Calısmıyorsanız arkadasımın nisanlisi da arabadaydi sen görmemissindir deyin.
Güya baş başa oluyorya arabada öyle namussuzluk oluyor onlara göre. Aynen öyle diyim o zaman . Off off

Çocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilim
Aynen öyle siz mal değilsiniz. Sizin bedeniniz izerinde sadece siz söz hakkina sahipsiniz. Bence tersleyin bir daha sorma cesaretini bulamasın

Aynen öyle siz mal değilsiniz. Sizin bedeniniz izerinde sadece siz söz hakkina sahipsiniz. Bence tersleyin bir daha sorma cesaretini bulamasın
Benim çok arkadaşım böyle evlendi ne olmuş sanki ben anlamıyorum neden erkekler bu kadar özgürken biz böyleyiz anlamadım

Benim çok arkadaşım böyle evlendi ne olmuş sanki ben anlamıyorum neden erkekler bu kadar özgürken biz böyleyiz anlamadım
Welcome to Turkey. Muhtemelen bakire evleneceğim ama istemediğim için değil riske atmamak icin alt tarafı iki damla kan yani noluyorsa artık. Türkiye de kadın olmak hayata 1-0 geriden baslamak demektir.

Valla bizim ailemiz böyle oldukça had bildirmedikçe böyle olurlar. Annem bilmesine rağmen ben ayrıldılar sanıyordum demiş bide biliyorum söyledim dese olmayacak sanki

Aynısını söyleyin. “İyi bir çocuktur ama sevgili olmak için görüşmüş olmamıza rağmen aradıklarımı onda bulamadım. Sadece arkadaşız”

Welcome to Turkey. Muhtemelen bakire evleneceğim ama istemediğim için değil riske atmamak icin alt tarafı iki damla kan yani noluyorsa artık. Türkiye de kadın olmak hayata 1-0 geriden baslamak demektir.
Bende hala bakireyim esnek bozulmuyor çok istedikleri zar bende var olunca ne oluyormuş acaba :)

bırgun evlenırsen ne dıyeceksın esıne mı dedı annenız :KK70:
guldum kusura bakmayın
ben 2020 yılında oldugumuzu sanıyordum 1800 yıllarda degılız degıl mı ?
Malesef büyüklerimize göre öyleyiz

Back
X