Dç.dr Özkan özdamar

Evet malesef insan zaten duygusal olarak bitiyor o an ister istemez. Senin surec nasil gidiyor canim kontrolün nezaman
Benim kontrolüm cuma günü canım. Femera ve gonalf kullanıyorum iyiyim hiç ağrım sızım yok şuanlık bakalım yumurtalar gelişecek mi onu merak ediyorum bende

Merhaba güncel olarak bahçecide tedavi olduğunuz için soruyorum ne kadar tutuyor acaba tedavi?
Merhaba, bunun için arayarakta sorduğunuzda bilgi veriyorlar. Fiyat değişmediyse paket 116bin muayene ve ilaçlar hariç muayene de 7bin falan onu sadece bir kez veriyorsunuz. İlaçlarda kişiye bağlı değişiyor ne kadar kullanılıcağı herkeste farklı çünkü iğnelerin ücretleri yüksek biraz. Onun dışında ekstra yapılan işlemler rahim dinlendirme ayrı ücret yumurta dondurma ayrı ücret embriyo yapıştırma ayrı ücret yani ekstra yapılan her şeyin ücreti ayrı oluyor. Benim henüz transferim yapılmadı şuana kadar ödediğimiz ücret 180 bin falan olmuştur rahat.

Teşekkür ederim cevap için yüksekmiş baya transfer olurken de ücret vereceksiniz değil mi ? Neden bu kadar pahalı tüp bebek ya

Benim kontrolüm cuma günü canım. Femera ve gonalf kullanıyorum iyiyim hiç ağrım sızım yok şuanlık bakalım yumurtalar gelişecek mi onu merak ediyorum bende
Gelişir Allahin izniyle. Yumurtalarin cevap veriyor demiştin femaraya oyle hatirliyorum. Surecin guzel geçsin insallah.Allahim bize de nasip etsin hayırlı haberler biz elimizden geleni yaptik.

Donduruyorlar hepsini transferden sonra saklamak istiyormusunuz istemiyormusunuz diye soruyorlar. Saklamak istiyorum diyince ucreti istiyorlar. Sonrasinda her yıl basina asgari bir tutar var onu alıyorlar.
Merhaba yazısını okudum benimde Ağustos ta transferim olacak dondurmaya para ödedim cozdurme ve saklama ücreti istediler.Cozdurme ve saklama ayni degilmi kafam karıştı hemşireye sorduğumda saklama transfer sonrası karar veriliyor dedi ve ücreti ayrı denildi Acibadem maslaktayim

Merhaba Oranın ücretlendirmesi farkliymis. Ben bahcecideyim orda sadece dondurma ucreti veriyorsunuz transfer icinde 58.000 tl istiyorlar çözdurme işlemi olarak ekstra ücret talep edilmedi. Kan ve takip ucreti 23.200 transfer iptal olursada iade etmiyorlar bu ucreti. Transfer ucretide 34.800 transfer işleminden önce aliyorlar. Cozdurme adi altında bir ucret talep edilmedi bizden. 10 tane embriyom vardi suan 9 tane kaldı son transferimle hepsine sadece yıllık saklama ücreti 5.900 tl gibi bir ücret verdim yanlış hatirlamiyorsam

Cozdurme 25 saklama 25 istediler.Bendede kan takip ücreti yok .Bu üçüncü tüp bebk deneyimim ilk defa cozdurme ve saklama ücreti ödüyorum.Ve en basit üç bin liralik işlem burada 15 bin şaka gibi Allah düşürmesin cevabınız için çok teşekkür ederim

Ticarethane olmus heryer malesef

Ticarethane olmus heryer malesef
Her yer bu şekilde para olunca işin ucunda arıyorlar yoksa kimse ilgilenmiyor seninle transfer aşamasindayim ve estrofem verip iki hafta sonra gel dediler .Daha önce hergun takip edildim ama laboratuvar begenmedigim için o doktorlardan vazgectim

Evet malesef keske herkes isini hakkiyla yapsa . Ben ilk acibademe gidecektim sonra vazgectim. Özkan beyle görüşünce behcecide karar kıldım. 2. Denemem bakalim sonuc ne olacak.

Gelişir Allahin izniyle. Yumurtalarin cevap veriyor demiştin femaraya oyle hatirliyorum. Surecin guzel geçsin insallah.Allahim bize de nasip etsin hayırlı haberler biz elimizden geleni yaptik.
Evet canım daha önce sadece femerayla ya da sadece Klomenle hep gelişiyordu ama şimdi çok da umutlu olamıyorum 15 tane yumurtadan sadece bir tane embriyo kalınca artık erkenden sevinmemeye karar verdim pozitifi görene kadar tabii ki umutlu olmalıyız ama çok fazla olacak diye düşünüp negatif görmek daha da yıkıcı oluyor bu sefer. Dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz Allah’a da bol bol dua edelim ki dualarımızı kabul etsin inşallah

Teşekkür ederim cevap için yüksekmiş baya transfer olurken de ücret vereceksiniz değil mi ? Neden bu kadar pahalı tüp bebek ya
Evet maalesef tüp bebek fiyatları genel olarak oldukça yüksek transfer zamanı eğer ki fazla embriyonuz varsa onları dondurmak için ücret ödüyorsunuz ama benim sadece bir tane embriyo oluştuğu için zaten dondurma işlemi olmayacak maalesef. Sadece embriyo yapıştırma ücreti kaldı ödememiz gereken diğer bütün ücretler en başta alınıyor.

130 bin lira olmuş temmuz ayında güncellenmiş

Sizin son durumunuz nedir transfer oldunuz mu
Ben 21 temmuzda transfer oldum. Test günüm 2 agustos. Bugüne kadar kasık ağrım göğüste hassasiyet ve bel ağrısı vardı. Bugün sanki hiç biri yok. Çok hafif ara ara kasık ağrım var. Sanırım olmadı...

Hadi ya gerçekten mi ne ara güncellemişler
5 temmuzda güncellediklerini söylediler. Oda şöyle oldu transfer olurken 30 bin lira embriyo dondurma ücreti var dedi yatış bölümünden biri bende ilk görüştüğümüzde 25 200 tl demiştiniz imza atmıştım dedim o meğer güncel fiyatı söylüyormuş bana. Banko da eski fiyattan ödeme yaptım. Elif hanımla da konuştum sizinle imzaladıktan bir gün sonra güncelleme oldu 130 bin TL dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…