Dç.dr Özkan özdamar

Neden idrara sıkışık yapılıyor ki acaba ya aşılamada da öyleydi çok zorlanmıştım. Bende bazen öyle oluyorum aşırı sıkışıyorum sonra kasığıma ağrı giriyor tutunca insan ister istemez kendini sıkıyor ya ondan da olmuş olabilir

Insallah tutar bilmiyorum eve gelince arayayim dedim bir sorun olurmu acaba diye 6 yi gecmisti iste müşteri hizmetlerine baglanamadim neyse dedim artik yapcak birsey yok

Insallah tutar bilmiyorum eve gelince arayayim dedim bir sorun olurmu acaba diye 6 yi gecmisti iste müşteri hizmetlerine baglanamadim neyse dedim artik yapcak birsey yok
Arasanda net bir şey diyceklerini sanmıyorum canım. Sana istirahat mı önerdi bu süreçte

Evet dinlen arada yürüyüş yap dedi spor ani hareket falan yapma dedi.
Bugün gittim canım kontrole. Transfer sürecine başladık hayırlısıyla muayene etti kan sonuçlarına baktı uygun görünüyor her şey dedi. Rahimi doğal olarak hazırlıcakmıi düşük doz gonal f ve femera kullanıcam haftaya yine kontrolüm var ama Özkan hoca yurtdışında olacakmış o yüzden Güvenç Karlıyakaya gidicez kontrole. Embriyolarıda sordum anlattı detaylıca 3.günde 8 hücreli bi tane varmış diğerleri 2-4-6 hücreliymiş o yüzden riske atmadık 8 hücreliyi dondurduk dedi. Diğerlerinin gelişimleri bi gün geriden geliyordu 6.günü bekledik ama o zamanda maaalesef gelişimleri durdu dedi. Bir de embriyo yapıştırma uygulıycaz sana dedi sende de mi yapmıştı canım bu işlemi sanki öyle bi şey hatırlıyo gibiyim.

Hayırlısı olsun canım evet bende de embriyo yapıştırıcı kullandı. Neyden kaynakliymis peki birsey dedi mi. Ne zamana kadar yurt dışında olacakmış özkan bey. Banada dogal olarak ilerledigimizde guvenc bey bakmıştı 1 kere. Femara verdi ganolf la ayni şekilde ilerledik benim yumurtalar büyümedi tramsferim iptal olmustu.

Yok neyden kaynaklı olmasıyla ilgili bir şey söylemedi belli bi neden yok sanırım. Haftaya yokum yurtdışındayım ama merak etme transferini ben yapıcam dedi demek ki dönücek canım bi haftalıktır. Benim daha önce sadece femera ile gelişiyordu hep bu kez hem femera günde 2 kez hemde gonalf 50 vurucam gelişir diye düşünüyorum bakalım inşallah. Embriyo yapıştırmanın fiyatını falan söylemediler bize hiç fazla mı

Nerdeyse 10.000 e yakin bir meblağ canim elif hanimi arayıp bilgi iste bir an önce istersen cunku bize sonra zam oldu dediler zamlı fiyati almak istediler. Bizde fiyat bilgisi daha önce aldık diye kabul etmedik arayan kişi elif hanimi aradı konuştu sonra bize verdiği fiyattan yapmayı kabul etti.

Sana yazdıktan sonra zaten Elif hanım beni aradı canım. Fiyat bilgisi vermek için yüksek ihtimalle 9700 mü ne öyle bir şey söyledi fiyat olarak. İnşallah bir faydası olsun da diyorum artık doktor ne derse onu yapıcaz çünkü mecbur. Senin ilk transferde de yapmışlar mıydı

Hayir canim yapmamislardi.

İnşallah faydasını görürsün canım bu kez pozitif haberi alıcaksın hayırlısıyla. Nasıl gidiyor bekleme sürecin
Yani bilmiyorum burdaki cogu kişinin belirtilerini, surecini falan okudum bende hic belirti vs birsey yok. Hiçte tutundu gibi hissetmiyorum dayanamadim idrar testi yaptım bugün 5. Gun o da negatif çıktı pek umudum yok benim. Erken idrar testi icin farkındayım. Ama ne biliyim diger hanımlar yerleşme kanaması yaşıyor kasık ağrısı yaşıyor bende hic biri yok. Diğerinde de bir belirti yaşamamıştım negatifti o yuzden hic umudum yok

Hiçbir belirti olmadan olan çok fazla insan var ama canım ya ben burda çok okudum. İdrar için çok çok erken bencede. Doktor ne zaman dedi test günü için. Yerleşme kanaması zaten çok az yaşayan var olumsuz düşünmemelisin olmaması için hiçbir sebep yok şuan. İlaç falan kullanıyor musun

Ağustosun 4 ünde canim test gunum. Transferden 12 sonra oluyor. Ben suan igne gunde iki kere. Gunde 3 defa fitil. Coraspin 1 tane. Bunları kullanıyorum canim suan birde takviye iste. Diger sefer 10. Gunde yapmistim kan testini negatifti biraktirmisti ilaclari. Birde estrofem sabah 2 aksam 2 onu eklememisim

Birde kortizonlu bir ilac canim onu dün son kez kullandım. Bağışıklık baskilayiciymis rahimde katil hücrede kullanılıyormus. Onuda 5 gun kullandim canim transfer günü dahil

Bayağı çok ilaç kullanıyormuşsun canım ya. İğne ne iğnesi. Geçen sefer orada mı gidip yaptırmıştın testi bayağı erken belli oluyormuş ben 14-15 gün gibi düşünüyordum hep

Bayağı çok ilaç kullanıyormuşsun canım ya. İğne ne iğnesi. Geçen sefer orada mı gidip yaptırmıştın testi bayağı erken belli oluyormuş ben 14-15 gün gibi düşünüyordum hep
Yok uzak gerek duymadim sonuca göre zaten özkan beyle tlfonla görüşmüştüm. Prolutex diye bir ilac . Bunda da özkan bey gelip yaptırın dedi ama gitmicem hemşireylede konustum ister gelip yaptırabilirsiniz ister orda yaptırabilirsiniz dedi. Sadece sonucu paylaşın dedi. Negatif falansa negatif diye duymak icin oraya kadar gidemem pozitif alırsam keseye vs illaki cagiracak . Pozitif olunca 8. Haftaya 12 hafta arası ilaçlara devam etcez dedi.

Anladım canım dediğin gibi aslında bi tahlil için oraya kadar gitmeye gerek yok bencede bi de negatif görünce daha da üzülür insan. Pozitif olursa muayeneye çağırıyolarsa kalp atışı için falan öyle gitmek daha mantıklı tabiki

Merhaba güncel olarak bahçecide tedavi olduğunuz için soruyorum ne kadar tutuyor acaba tedavi?

Evet malesef insan zaten duygusal olarak bitiyor o an ister istemez. Senin surec nasil gidiyor canim kontrolün nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…