Ay çok heyecanlı canım çok az kalmış test gününe hiç olumsuz düşünme belirtiler zaten ilaçlardan oluyor çoğu zaman ilk transferin mi. İnşallah tutunmuştur bebeğin seninledirBen 21 temmuzda transfer oldum. Test günüm 2 agustos. Bugüne kadar kasık ağrım göğüste hassasiyet ve bel ağrısı vardı. Bugün sanki hiç biri yok. Çok hafif ara ara kasık ağrım var. Sanırım olmadı...
He yani o zaman imzaladığımız fiyattan mı devam ediyoruz zamdan etkilenmiceksek iyi çünkü biz ödemeyi 5 temmuzdan sonra yaptık hiç demediler zam falan5 temmuzda güncellediklerini söylediler. Oda şöyle oldu transfer olurken 30 bin lira embriyo dondurma ücreti var dedi yatış bölümünden biri bende ilk görüştüğümüzde 25 200 tl demiştiniz imza atmıştım dedim o meğer güncel fiyatı söylüyormuş bana. Banko da eski fiyattan ödeme yaptım. Elif hanımla da konuştum sizinle imzaladıktan bir gün sonra güncelleme oldu 130 bin TL dedi.
Evet öyleymiş. O kağıdı kaybetmeyin bence. Belki de bana salladı 5 temmuz diye. 4 temmuzda başlamıştık tedaviyeHe yani o zaman imzaladığımız fiyattan mı devam ediyoruz zamdan etkilenmiceksek iyi çünkü biz ödemeyi 5 temmuzdan sonra yaptık hiç demediler zam falan
Bugün biraz moralim bozuldu adet olacağım zamanda böyle olurdu göğüslerim birden balon gibi söndü sanki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızAy çok heyecanlı canım çok az kalmış test gününe hiç olumsuz düşünme belirtiler zaten ilaçlardan oluyor çoğu zaman ilk transferin mi. İnşallah tutunmuştur bebeğin seninledirKaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Bencede sallamış bile olabilirler. Kağıdı saklıyorum zaten bende şuan transfere hazırlanıyorum sadece emriyoglue ücreti kaldı diğer hepsini verdik embriyomda sadece 1 tane var ne yazık ki dondurma da yapılamayacakEvet öyleymiş. O kağıdı kaybetmeyin bence. Belki de bana salladı 5 temmuz diye. 4 temmuzda başlamıştık tedaviye
İlaçlar çok fazla etkiliyor canım yani o yüzden belirti aramak bile bana mantıklı gelmiyor tabi ister istemez insan belirtilere göre düşünüyor çok haklısın ama bak her şey yolunda hemde 5.gün embriyosuymuş tutunur inşallah allahım izniyle. Kaç yaşındasınBugün biraz moralim bozuldu adet olacağım zamanda böyle olurdu göğüslerim birden balon gibi söndü sanki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız5. Gün embriyosu. Senin transfer olacaktı sanki dimi. Dualarım sizlerle
İnşallah canım. Hepimizin her şey yolunda gitsin. Ben 33 yaşındayım. İlk defa tüp bebek deniyoruz.İlaçlar çok fazla etkiliyor canım yani o yüzden belirti aramak bile bana mantıklı gelmiyor tabi ister istemez insan belirtilere göre düşünüyor çok haklısın ama bak her şey yolunda hemde 5.gün embriyosuymuş tutunur inşallah allahım izniyle. Kaç yaşındasın
Hayırlısıyla pozitif haberini alıcaksın inşallah canım biz elimizden geleni yaptık gerisi allahtan sonucunu burdan da paylaşırsın merak ederimİnşallah canım. Hepimizin her şey yolunda gitsin. Ben 33 yaşındayım. İlk defa tüp bebek deniyoruz.
Evet elimizden geleni yaptık gerçekten o konuda içim rahat. İnşallah, sizde paylaşın takipteyim burayıHayırlısıyla pozitif haberini alıcaksın inşallah canım biz elimizden geleni yaptık gerisi allahtan sonucunu burdan da paylaşırsın merak ederim
İyi düşün iyi olsun canım. Belki gec tutunmustur insallah guzel ilerler. Doktorla konustun muKızlar benim bugün 10. Günüm dayanamayıp kan verdim. 11,22 çıktı. 2 günde bu değer artar mı . Kimyasal gebelik olabiliyormuş böyle düşük olunca
Yok söylemedim cumartesi tekrarla diyecek büyük ihtimal diye. 2 agustosta test yap dedi çünkü. İnşallah olumlu sonuçlanırİyi düşün iyi olsun canım. Belki gec tutunmustur insallah guzel ilerler. Doktorla konustun mu
Canım değerin 5in üzerinde yani pozitif şuan erken olduğu için düşüktür iyi düşün iyi olsun çok sevindim senin adınaKızlar benim bugün 10. Günüm dayanamayıp kan verdim. 11,22 çıktı. 2 günde bu değer artar mı . Kimyasal gebelik olabiliyormuş böyle düşük olunca
Canım sen naptin görüştünmü doktorla. Nasıl gidiyor var mı gelişme. Ben yarin kan vermeyi düşünüyorumCanım değerin 5in üzerinde yani pozitif şuan erken olduğu için düşüktür iyi düşün iyi olsun çok sevindim senin adınaÖzkan beydi di mi doktorun
Klinikteyim canım kan verdim muayene için bekliyorum bakalım gelişti mi. Özkan bey olmadığı için Güvenç bey kontrol edicek. Yarın kaçıncı günün oluyor canım çok erken değil miCanım sen naptin görüştünmü doktorla. Nasıl gidiyor var mı gelişme. Ben yarin kan vermeyi düşünüyorum
Hayırlısı inşallah. Yarın 10. Gün oluyor diger seferde 10. Gun verdim negatif çıktı ilaçları bırakmıştım. Varsa çıkar artık. Insallah pozitiftir ama degilsede ilaçları daha cok kullanmak istemiyorum. Karnim hep morardı.Klinikteyim canım kan verdim muayene için bekliyorum bakalım gelişti mi. Özkan bey olmadığı için Güvenç bey kontrol edicek. Yarın kaçıncı günün oluyor canım çok erken değil mi
10.gün oldu mu ya bana çok hızlı geldi şuan sanki daha yeni yaptırmışsın gibi tabi sana tam tersi zaman geçmemiştir. Ama bencede varsa çıkar canım baktır bencede. Şimdi muayene oldum bende 20mm en büyük yumurtam 17-18 falan gidiyor gelişmiş yani kan sonuçlarını bekliyorlar ona göre reçete vericekler bakalım. Rahim duvarı da 7.5mm dedi her şey yolunda çok güzel dedi Güvenç bey bakalım bekliyoruz sonuçlarıHayırlısı inşallah. Yarın 10. Gün oluyor diger seferde 10. Gun verdim negatif çıktı ilaçları bırakmıştım. Varsa çıkar artık. Insallah pozitiftir ama degilsede ilaçları daha cok kullanmak istemiyorum. Karnim hep morardı.
Evet cok guzel çıkmış canım kan sonuclarinda guzel çıkacak bence.10.gün oldu mu ya bana çok hızlı geldi şuan sanki daha yeni yaptırmışsın gibi tabi sana tam tersi zaman geçmemiştir. Ama bencede varsa çıkar canım baktır bencede. Şimdi muayene oldum bende 20mm en büyük yumurtam 17-18 falan gidiyor gelişmiş yani kan sonuçlarını bekliyorlar ona göre reçete vericekler bakalım. Rahim duvarı da 7.5mm dedi her şey yolunda çok güzel dedi Güvenç bey bakalım bekliyoruz sonuçları
Evet özkan bey . Şimdi idrar testi yaptım negatif amaCanım değerin 5in üzerinde yani pozitif şuan erken olduğu için düşüktür iyi düşün iyi olsun çok sevindim senin adınaÖzkan beydi di mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?