Dç.dr Özkan özdamar

Ay çok heyecanlı canım çok az kalmış test gününe hiç olumsuz düşünme belirtiler zaten ilaçlardan oluyor çoğu zaman ilk transferin mi. İnşallah tutunmuştur bebeğin seninledir Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi

He yani o zaman imzaladığımız fiyattan mı devam ediyoruz zamdan etkilenmiceksek iyi çünkü biz ödemeyi 5 temmuzdan sonra yaptık hiç demediler zam falan

He yani o zaman imzaladığımız fiyattan mı devam ediyoruz zamdan etkilenmiceksek iyi çünkü biz ödemeyi 5 temmuzdan sonra yaptık hiç demediler zam falan
Evet öyleymiş. O kağıdı kaybetmeyin bence. Belki de bana salladı 5 temmuz diye. 4 temmuzda başlamıştık tedaviye

Bugün biraz moralim bozuldu adet olacağım zamanda böyle olurdu göğüslerim birden balon gibi söndü sanki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 5. Gün embriyosu. Senin transfer olacaktı sanki dimi. Dualarım sizlerle

Evet öyleymiş. O kağıdı kaybetmeyin bence. Belki de bana salladı 5 temmuz diye. 4 temmuzda başlamıştık tedaviye
Bencede sallamış bile olabilirler. Kağıdı saklıyorum zaten bende şuan transfere hazırlanıyorum sadece emriyoglue ücreti kaldı diğer hepsini verdik embriyomda sadece 1 tane var ne yazık ki dondurma da yapılamayacak

İlaçlar çok fazla etkiliyor canım yani o yüzden belirti aramak bile bana mantıklı gelmiyor tabi ister istemez insan belirtilere göre düşünüyor çok haklısın ama bak her şey yolunda hemde 5.gün embriyosuymuş tutunur inşallah allahım izniyle. Kaç yaşındasın

İnşallah canım. Hepimizin her şey yolunda gitsin. Ben 33 yaşındayım. İlk defa tüp bebek deniyoruz.

İnşallah canım. Hepimizin her şey yolunda gitsin. Ben 33 yaşındayım. İlk defa tüp bebek deniyoruz.
Hayırlısıyla pozitif haberini alıcaksın inşallah canım biz elimizden geleni yaptık gerisi allahtan sonucunu burdan da paylaşırsın merak ederim

Hayırlısıyla pozitif haberini alıcaksın inşallah canım biz elimizden geleni yaptık gerisi allahtan sonucunu burdan da paylaşırsın merak ederim
Evet elimizden geleni yaptık gerçekten o konuda içim rahat. İnşallah, sizde paylaşın takipteyim burayı

Kızlar benim bugün 10. Günüm dayanamayıp kan verdim. 11,22 çıktı. 2 günde bu değer artar mı . Kimyasal gebelik olabiliyormuş böyle düşük olunca

Kızlar benim bugün 10. Günüm dayanamayıp kan verdim. 11,22 çıktı. 2 günde bu değer artar mı . Kimyasal gebelik olabiliyormuş böyle düşük olunca
İyi düşün iyi olsun canım. Belki gec tutunmustur insallah guzel ilerler. Doktorla konustun mu

İyi düşün iyi olsun canım. Belki gec tutunmustur insallah guzel ilerler. Doktorla konustun mu
Yok söylemedim cumartesi tekrarla diyecek büyük ihtimal diye. 2 agustosta test yap dedi çünkü. İnşallah olumlu sonuçlanır

Canım değerin 5in üzerinde yani pozitif şuan erken olduğu için düşüktür iyi düşün iyi olsun çok sevindim senin adına Özkan beydi di mi doktorun

Canım değerin 5in üzerinde yani pozitif şuan erken olduğu için düşüktür iyi düşün iyi olsun çok sevindim senin adına Özkan beydi di mi doktorun
Canım sen naptin görüştünmü doktorla. Nasıl gidiyor var mı gelişme. Ben yarin kan vermeyi düşünüyorum

Canım sen naptin görüştünmü doktorla. Nasıl gidiyor var mı gelişme. Ben yarin kan vermeyi düşünüyorum
Klinikteyim canım kan verdim muayene için bekliyorum bakalım gelişti mi. Özkan bey olmadığı için Güvenç bey kontrol edicek. Yarın kaçıncı günün oluyor canım çok erken değil mi

Klinikteyim canım kan verdim muayene için bekliyorum bakalım gelişti mi. Özkan bey olmadığı için Güvenç bey kontrol edicek. Yarın kaçıncı günün oluyor canım çok erken değil mi
Hayırlısı inşallah. Yarın 10. Gün oluyor diger seferde 10. Gun verdim negatif çıktı ilaçları bırakmıştım. Varsa çıkar artık. Insallah pozitiftir ama degilsede ilaçları daha cok kullanmak istemiyorum. Karnim hep morardı.

10.gün oldu mu ya bana çok hızlı geldi şuan sanki daha yeni yaptırmışsın gibi tabi sana tam tersi zaman geçmemiştir. Ama bencede varsa çıkar canım baktır bencede. Şimdi muayene oldum bende 20mm en büyük yumurtam 17-18 falan gidiyor gelişmiş yani kan sonuçlarını bekliyorlar ona göre reçete vericekler bakalım. Rahim duvarı da 7.5mm dedi her şey yolunda çok güzel dedi Güvenç bey bakalım bekliyoruz sonuçları

Evet cok guzel çıkmış canım kan sonuclarinda guzel çıkacak bence.

Bana geçmedi günler.bir belirtimde yok. Hic kan vermek istemiyorum aslında negatif haberi duymak istemiyorum. 6. Günün geceside idrar testi yaptim yine negatifti çünkü. Hic umutlanamiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…