3.gün bi tane dondurulan zaten beni şuanda ayakta tutuyor yoksa mahvolmuştum. Ah ya ne kadar zormuş gerçekten bu süreç elin kolun bağlı beklemek o kadar da çok sevinmiştim ki fazla var diye bi anda yıkıldım sankiAllahin izniyle devam ederler canim guzel haberler alırsın insallah. Hem iyi kalite dondurulmustu hic yok degil sonuc guzel olacak insallah
Canım üzülme insallah o embriyon senin bebisin olacak. Bugun benim transfer gunum cok heyecanliyim. Insallah sende diger embriyolardan guzel haber alırsın. Dün arandilar konustuk embriyo yapıştırıcı ya farkli bir ucret talep ettiler ilk fiyat aldigimizin dışında. Bizde ilk fiyat bilgisi boyle degildi diye kabul etmedik. Cunku biz en son gittiğimizde veznede yine sormustuk. Biz tlfonda söyleyince zam geldini söylediler bizde daha 4 gun oldu ne çabuk zam geldi dedik. Iste elif hanımla konusup döncez dediler sonra eski fiyattan yapılacak dediler. Ne çabuk zam gelmiş olabilir ki 4 gunde anlamadim. 1.200 tl fazla ucret almak istediler.3.gün bi tane dondurulan zaten beni şuanda ayakta tutuyor yoksa mahvolmuştum. Ah ya ne kadar zormuş gerçekten bu süreç elin kolun bağlı beklemek o kadar da çok sevinmiştim ki fazla var diye bi anda yıkıldım sanki
Her şeyi ticarete döktüklerini düşünüyorum canım ben. Hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sefer sen de kavuşucaksın mucizene. Benim moralim yine yerlerde tam da hissettiğim gibi olmuş dünkü embriyoların hiçbiri devam etmemiş bugüne. Sadece bir tane 3. Gün embriyom var ama ben inanıyorum o embriyo sayesinde ben bebeğime kavuşacağımCanım üzülme insallah o embriyon senin bebisin olacak. Bugun benim transfer gunum cok heyecanliyim. Insallah sende diger embriyolardan guzel haber alırsın. Dün arandilar konustuk embriyo yapıştırıcı ya farkli bir ucret talep ettiler ilk fiyat aldigimizin dışında. Bizde ilk fiyat bilgisi boyle degildi diye kabul etmedik. Cunku biz en son gittiğimizde veznede yine sormustuk. Biz tlfonda söyleyince zam geldini söylediler bizde daha 4 gun oldu ne çabuk zam geldi dedik. Iste elif hanımla konusup döncez dediler sonra eski fiyattan yapılacak dediler. Ne çabuk zam gelmiş olabilir ki 4 gunde anlamadim. 1.200 tl fazla ucret almak istediler.
Allahın izniyle kavusacaksin canım bebisine. Guzel olacak 1 tane yetiyor zaten bebis olmaya o embriyoda bu embriyon olacak inşallah icini ferah tut. Ben inanıyorum kavusacaginaHer şeyi ticarete döktüklerini düşünüyorum canım ben. Hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sefer sen de kavuşucaksın mucizene. Benim moralim yine yerlerde tam da hissettiğim gibi olmuş dünkü embriyoların hiçbiri devam etmemiş bugüne. Sadece bir tane 3. Gün embriyom var ama ben inanıyorum o embriyo sayesinde ben bebeğime kavuşacağım
İnşallah canım bende inanmak çok istiyorum. Bi yandan da aklım almıyor 15 tane yumurtadan 1 tane kaldı neden böyle oldu diye düşünmeden duramıyorumAllahın izniyle kavusacaksin canım bebisine. Guzel olacak 1 tane yetiyor zaten bebis olmaya o embriyoda bu embriyon olacak inşallah icini ferah tut. Ben inanıyorum kavusacagina
Embriyolog birsey demedimi canim sebebi hakkindaİnşallah canım bende inanmak çok istiyorum. Bi yandan da aklım almıyor 15 tane yumurtadan 1 tane kaldı neden böyle oldu diye düşünmeden duramıyorum
Net bi şey söylemek zor dedi spermde de biraz yavaşlık vardı yumurtada da farklı anormallikler vardı gözlemlediğimiz dedi. Şimdiye kadar yapılan sperm testlerine hep çok iyi dedi doktor anlamıyorum ki şimdi neden böyle olduEmbriyolog birsey demedimi canim sebebi hakkinda
Allah allah yakin zamanda istiyor birde testleri yani nasıl bir anda olmuşki onu anlamadım. Sonucta hareket hiz vs o testleride istiyorlar yani orda yazıyordur.Net bi şey söylemek zor dedi spermde de biraz yavaşlık vardı yumurtada da farklı anormallikler vardı gözlemlediğimiz dedi. Şimdiye kadar yapılan sperm testlerine hep çok iyi dedi doktor anlamıyorum ki şimdi neden böyle oldu
Evet canım her şey yazıyor yani bayağı iyi demişti sonuç için de bakalım şimdi ne diyecek doktor da açıklama yapar herhalde bununla Ilgili dün gece adet oldum zaten cuma gününe randevuyu aldım bakalım gideceğizAllah allah yakin zamanda istiyor birde testleri yani nasıl bir anda olmuşki onu anlamadım. Sonucta hareket hiz vs o testleride istiyorlar yani orda yazıyordur.
Beni iki regli bekletmisti canim sana hemen diğer regliylemi gel dedi. Aynen bakalim nasil yonlendirecekEvet canım her şey yazıyor yani bayağı iyi demişti sonuç için de bakalım şimdi ne diyecek doktor da açıklama yapar herhalde bununla Ilgili dün gece adet oldum zaten cuma gününe randevuyu aldım bakalım gideceğiz
Adet olunca gelirsin duruma bakarız eğer uygunsa transferi planlarız dedi neden bekleyeceğiz ki zaten o kadar çok. Buradan başka biriyle konuştum diyor ki neden üçüncü gün sadece bir tane dondurmuşlar gerçekten de yani baktığın zaman on tane embriyo vardı garantiye almak için daha fazla dondurabilirlerdi yani neden sadece bir tane eğer ki tutmazsa ben bu tedavilerin hepsini silbaştan tekrardan yaşayacağım ve tekrardan çok fazla ücret ödenecek çok saçma bir durum değil miBeni iki regli bekletmisti canim sana hemen diğer regliylemi gel dedi. Aynen bakalim nasil yonlendirecek
Evet süreç cok zor sil baştan hem maddi hem manevi. Özkan bey ne diyecek bakalım.Adet olunca gelirsin duruma bakarız eğer uygunsa transferi planlarız dedi neden bekleyeceğiz ki zaten o kadar çok. Buradan başka biriyle konuştum diyor ki neden üçüncü gün sadece bir tane dondurmuşlar gerçekten de yani baktığın zaman on tane embriyo vardı garantiye almak için daha fazla dondurabilirlerdi yani neden sadece bir tane eğer ki tutmazsa ben bu tedavilerin hepsini silbaştan tekrardan yaşayacağım ve tekrardan çok fazla ücret ödenecek çok saçma bir durum değil mi
Benim de sizinle benzer 13 yumurta toplandı sadece 4 tanesi gününe uygun döllendi ve 2 tane donduruldu biri 5. biri 6 gün olarak. Çok büyük bir şok oluyor insan iyi bir sayıda toplanıp aradıklarında o sayının düşmesi 5 gün artık öğleden sonra aradılar bide hatta ben dedim herhalde hiç olmadı .1 tane bile 5 gün olduğu için sevindim sonra insanoğlu işte daha fazla bekliyor hep önce sonra razı olup seviniyor :) bizde sperm faktörü olduğu için herhelde 5 güne zorladı hepsi 3 de dondurmadı diye kendi kendime düşünüyorum görüşmeye gittiğimde soracağım.İnşallah canım bende inanmak çok istiyorum. Bi yandan da aklım almıyor 15 tane yumurtadan 1 tane kaldı neden böyle oldu diye düşünmeden duramıyorum
Evet bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum senin oldu mu transferinEvet süreç cok zor sil baştan hem maddi hem manevi. Özkan bey ne diyecek bakalım.
Yani bizde sperm sorunu falan da yok hatta sperm için çok iyi demişti doktorumuz o kadar yumurtadan bir tane kalması gerçekten çok üzücü sizin de benzer yani şu an en azından diyorum iki tane olsaydı beşinci günde gelişmeye giden üç tane var demişlerdi nasıl hiçbiri gelişmiyor aklım almıyorBenim de sizinle benzer 13 yumurta toplandı sadece 4 tanesi gününe uygun döllendi ve 2 tane donduruldu biri 5. biri 6 gün olarak. Çok büyük bir şok oluyor insan iyi bir sayıda toplanıp aradıklarında o sayının düşmesi 5 gün artık öğleden sonra aradılar bide hatta ben dedim herhalde hiç olmadı .1 tane bile 5 gün olduğu için sevindim sonra insanoğlu işte daha fazla bekliyor hep önce sonra razı olup seviniyor :) bizde sperm faktörü olduğu için herhelde 5 güne zorladı hepsi 3 de dondurmadı diye kendi kendime düşünüyorum görüşmeye gittiğimde soracağım.
Doktorunuz ile görüştünüz mü bana mesela şaşırdım dedi 13 sayıdan bu şekilde olmasına ama işte biz yumurtanın kalitesini göremiyoruz dedi. Yani kalitesiz mi benim yumurtalarım o zaman dediğimde de buna hemen ilk döngüde 1 işlem ile kesin evet böyle diyemeyiz dedi. ben hiç takviye kullanmadım hep sorun sperm kaynaklı düşünüldüğü için eşim kullandı orda hata ettik galiba ... doktorum inş gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsa bu sefer size de yönelmemiz gerekebilir takviye vs dedi. Bende hatta şimdiden siz bu sırada iyi gelecek bir takviye varsa başlıyım dedim eşimin kullandığı markanın kadın olanını başlayabilirsin istersen dedi.Yani bizde sperm sorunu falan da yok hatta sperm için çok iyi demişti doktorumuz o kadar yumurtadan bir tane kalması gerçekten çok üzücü sizin de benzer yani şu an en azından diyorum iki tane olsaydı beşinci günde gelişmeye giden üç tane var demişlerdi nasıl hiçbiri gelişmiyor aklım almıyor
Doktorumla henüz görüşmedim cuma günü gittiğimizde görüşeceğiz beni arayan embriyoloğa da sordum o kadar yumurtadan nasıl hiç kalmadı diye o da yumurtada bazı anormallikler olduğunu spermin hızının da biraz yetersiz kaldığını söyledi kesin net bir şey de söyleyemeyiz tabii ki bu konuda dedi yani çok ilginç durumlar gerçekten çok fazla etken varDoktorunuz ile görüştünüz mü bana mesela şaşırdım dedi 13 sayıdan bu şekilde olmasına ama işte biz yumurtanın kalitesini göremiyoruz dedi. Yani kalitesiz mi benim yumurtalarım o zaman dediğimde de buna hemen ilk döngüde 1 işlem ile kesin evet böyle diyemeyiz dedi. ben hiç takviye kullanmadım hep sorun sperm kaynaklı düşünüldüğü için eşim kullandı orda hata ettik galiba ... doktorum inş gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsa bu sefer size de yönelmemiz gerekebilir takviye vs dedi. Bende hatta şimdiden siz bu sırada iyi gelecek bir takviye varsa başlıyım dedim eşimin kullandığı markanın kadın olanını başlayabilirsin istersen dedi.
Transferimi oldum idrara çıktım orda. Sonra yola girdik birden idrarın geldi ve tutamayacak kadar kıvrandim . Agrilar girdiEvet bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum senin oldu mu transferin
Allah allah neden öyle oldu ki acaba bir şey olmamıştır canım ya içini ferah tut. İdrara sıkışık şekilde mi yapıyolar transferiTransferimi oldum idrara çıktım orda. Sonra yola girdik birden idrarın geldi ve tutamayacak kadar kıvrandim . Agrilar girdiinsallah birsey olmamıştır. Hic yol ustunde benzinlik falan yoktu baya bir tuttum cokkk aşırı sıkıstım sinirim bozuldu sonra ağladım insallah birsey olamamistir
Evet canim ama sonra ben yatakta sürgü istedim cok sıkışıktim yaptim 15 dk sonra yatakta. Iste yarım saat yatırdılar çıktık. Yarim saat beklersen zaten direkt ayaga kalkip yapabilirsin demislerdi. Otobana girdik birden bir sıkıştım hic benzinlikte yok cok tutmak zorunda kaldim. Agri falan baya oldu burda da biri birsey olmaz normal bir durum falan dedi ama bilmiyorum.Allah allah neden öyle oldu ki acaba bir şey olmamıştır canım ya içini ferah tut. İdrara sıkışık şekilde mi yapıyolar transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?