6.gün idrar için çok erken canım ya keşke hiç yapıp moralini bozmasaydın. Beklemediğin anda pozitifi görürsün inşallah. Kan sonuçlarım da çıktı e2 317 progesteron 0.40 lh 10 gelmiş çağırmadılar henüz iyi mi acabaEvet cok guzel çıkmış canım kan sonuclarinda guzel çıkacak bence.
Bana geçmedi günler.bir belirtimde yok. Hic kan vermek istemiyorum aslında negatif haberi duymak istemiyorum. 6. Günün geceside idrar testi yaptim yine negatifti çünkü. Hic umutlanamiyorum zaten
Bana değerlerin iyi gibi geldi catlatma ignesi falan verebilir galiba. Dogalda genelde veriyorlar6.gün idrar için çok erken canım ya keşke hiç yapıp moralini bozmasaydın. Beklemediğin anda pozitifi görürsün inşallah. Kan sonuçlarım da çıktı e2 317 progesteron 0.40 lh 10 gelmiş çağırmadılar henüz iyi mi acaba
Erken gebeliktiErken gebelik miydi canım normal kaset testte çıkmayabilir
Evet canım dediğin gibi oldu ovitrelle çatlatma iğnesi verdi asistani Özkan beyle görüşmüş direk sonuçları falan da ona atmış yani diğer doktor sadece ultrasonla bakıyor sonra bütün her şeyi Özkan hocaya iletiyorlar kararı da o veriyor sonuçlar gayet güzel demiş transfer günüm de belli oldu çarşamba günü olacak inşallah ek olarak sadece progesteron fitil verdi onu da pazartesi kullanmaya başlayacağım iğneyi de bu gece yapacağımBana değerlerin iyi gibi geldi catlatma ignesi falan verebilir galiba. Dogalda genelde veriyorlar
Çok güzel Allahin izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım az kaldı bebisini almayaEvet canım dediğin gibi oldu ovitrelle çatlatma iğnesi verdi asistani Özkan beyle görüşmüş direk sonuçları falan da ona atmış yani diğer doktor sadece ultrasonla bakıyor sonra bütün her şeyi Özkan hocaya iletiyorlar kararı da o veriyor sonuçlar gayet güzel demiş transfer günüm de belli oldu çarşamba günü olacak inşallah ek olarak sadece progesteron fitil verdi onu da pazartesi kullanmaya başlayacağım iğneyi de bu gece yapacağım
Evet canım çok az kaldı gerçekten ben bi kere daha muayeneye çağırır diye düşünmüştüm ama heralde gerek duymadı 20mm olunca büyüklüğü Progesteron bana düşük gibi gelmişti ama değil demek ki baştan cuma gününe verdi 5.gün embriyosu olsa öyle olurmuş sonra 3.gün embriyosu olduğu için çarşamba dedi asistanda baya yoğundu inşallah doğru yapılmıştır insan her detayı düşünüyor yaÇok güzel Allahin izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım az kaldı bebisini almaya
Progesteron kullandiginda yükselir canım. Kaçıncı günü bugün reglininEvet canım çok az kaldı gerçekten ben bi kere daha muayeneye çağırır diye düşünmüştüm ama heralde gerek duymadı 20mm olunca büyüklüğü Progesteron bana düşük gibi gelmişti ama değil demek ki baştan cuma gününe verdi 5.gün embriyosu olsa öyle olurmuş sonra 3.gün embriyosu olduğu için çarşamba dedi asistanda baya yoğundu inşallah doğru yapılmıştır insan her detayı düşünüyor ya
Çarşamba kalbimiz seninleEvet canım dediğin gibi oldu ovitrelle çatlatma iğnesi verdi asistani Özkan beyle görüşmüş direk sonuçları falan da ona atmış yani diğer doktor sadece ultrasonla bakıyor sonra bütün her şeyi Özkan hocaya iletiyorlar kararı da o veriyor sonuçlar gayet güzel demiş transfer günüm de belli oldu çarşamba günü olacak inşallah ek olarak sadece progesteron fitil verdi onu da pazartesi kullanmaya başlayacağım iğneyi de bu gece yapacağım
Bugün 10.gün canım progestana pazartesi başlıcam yani 13.gün olucak 15.gün de transferProgesteron kullandiginda yükselir canım. Kaçıncı günü bugün reglinin
Transfer gününü doğru hesaplanmış 12 gün sayıyor. Üstüne embriyonun gününü ekliyor. Benimde 17 gün yapıldı. Progesteronuda embriyonun günü kadar kullandırıyor sanırım bende 5 Gün önceden başladımBugün 10.gün canım progestana pazartesi başlıcam yani 13.gün olucak 15.gün de transfer
Hmmm ben hiç bilmediğim için çok bir anlam veremedim canım sen daha tecrübelisin o zaman doğru belirlendi demek ki ben de şöyle düşünmüştüm çatlatma iğnesini bu akşam uygulatıyor 36 saat sonra çatladığını düşünürsek üstüne de üç gün ekliyor beşinci gün embriyosu olsaydı beş ekleyecekti baştan yanlış hatırladılar demek ki sonra düzeltti asistana yumurtanın kalitesini sordum ben çok anlamıyorum ondan ama sisteme ne yazmışlar bakayım dedi 8hc gibi bi şey yazıyor dedi yani sekiz hücreli demek bu da muhtemelen bakalım canım ya hayırlısıT
Transfer gününü doğru hesaplanmış 12 gün sayıyor. Üstüne embriyonun gününü ekliyor. Benimde 17 gün yapıldı. Progesteronuda embriyonun günü kadar kullandırıyor sanırım bende 5 Gün önceden başladım
Dondurulmuş transfer sürecinde de yumurta toplar gibi 2 günde bir gidip muayene olup yumurta büyütme iğneleri mi olunuyor?Hmmm ben hiç bilmediğim için çok bir anlam veremedim canım sen daha tecrübelisin o zaman doğru belirlendi demek ki ben de şöyle düşünmüştüm çatlatma iğnesini bu akşam uygulatıyor 36 saat sonra çatladığını düşünürsek üstüne de üç gün ekliyor beşinci gün embriyosu olsaydı beş ekleyecekti baştan yanlış hatırladılar demek ki sonra düzeltti asistana yumurtanın kalitesini sordum ben çok anlamıyorum ondan ama sisteme ne yazmışlar bakayım dedi 8hc gibi bi şey yazıyor dedi yani sekiz hücreli demek bu da muhtemelen bakalım canım ya hayırlısı
Evet canım doğal rahim hazırlığında yumurtanın gelişip çatlaması gerekiyormuş bunun için de bana femera ve gonal f verdi düşük doz kontrole sadece bir kez gittim yumurta toplamada daha fazla gitmiştim tabi bu kişiye göre değişir yani şimdi yumurtam gelişmemiş olsaydı muhtemelen tekrar iğne verip tekrar çağıracaktı ama geliştiği için gerek kalmadı şimdi de çatlatma iğnesini yaptım yani vücudu hamileliğe hazırlamak içinmiş bu ben de bilmiyordum şaşırmıştım duyduğumda ama mantıklı vücudunda çünkü hamileliğe hazır hale gelmesi gerekiyor hormonların salgılanması gerekiyor bir de yapay rahim hazırlama varmış ama genelde doğal olarak hazırlıyoruz dedi onda bütün hormonları dışardan veriyorlarmış yani bu yöntemi genelde hiç yumurtası gelişmeyenlerde falan kullanıyoruz dedi banaDondurulmuş transfer sürecinde de yumurta toplar gibi 2 günde bir gidip muayene olup yumurta büyütme iğneleri mi olunuyor?
Bende hiç bilmiyordum ya. Direkt gidip transfer olucam sanıyordumEvet canım doğal rahim hazırlığında yumurtanın gelişip çatlaması gerekiyormuş bunun için de bana femera ve gonal f verdi düşük doz kontrole sadece bir kez gittim yumurta toplamada daha fazla gitmiştim tabi bu kişiye göre değişir yani şimdi yumurtam gelişmemiş olsaydı muhtemelen tekrar iğne verip tekrar çağıracaktı ama geliştiği için gerek kalmadı şimdi de çatlatma iğnesini yaptım yani vücudu hamileliğe hazırlamak içinmiş bu ben de bilmiyordum şaşırmıştım duyduğumda ama mantıklı vücudunda çünkü hamileliğe hazır hale gelmesi gerekiyor hormonların salgılanması gerekiyor bir de yapay rahim hazırlama varmış ama genelde doğal olarak hazırlıyoruz dedi onda bütün hormonları dışardan veriyorlarmış yani bu yöntemi genelde hiç yumurtası gelişmeyenlerde falan kullanıyoruz dedi bana
Evet taze transferdi benimSenin taze transfer mi olmuştu canım
Aynen bende öyle sanıyordum ne alaka demiştim ilk baştaBende hiç bilmiyordum ya. Direkt gidip transfer olucam sanıyordumGerçekten de mantıklı ama. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Evet valla doğru diyorsun. Allah razı olsun. DualarımdasınızAynen bende öyle sanıyordum ne alaka demiştim ilk baştaRica ederim canım burdan bilgi aktarımı yapmak bana çok iyi geliyor birbirimizede destek olmuş oluyoruz insan rahatlıyor gerçekten çünkü bu süreçte seninle aynı yolda yürüyenler dışında kimse anlamıyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?