Yaaa canımm çok sevindim pozitif yaniiMerhaba bir daha kan verdiniz mi artış oldu mu değerlerinizde ? Benimde bugün 10. Günüm kan verdim 18,33 çıktı.
Evet pozitif bende sevindim ama bir yandanda korkuyorum düşük biraz değer 10.gün icin. 2 gun sonra tekrar kan vericem insallah sağlıklı ilerler.Yaaa canımm çok sevindim pozitif yanii
Kızlar ben elendimMerhaba bir daha kan verdiniz mi artış oldu mu değerlerinizde ? Benimde bugün 10. Günüm kan verdim 18,33 çıktı.
En iyi zamanda en guzel şekilde nasip olacak inşallah size inanıyorumKızlar ben elendim3 e düşmüş değerim. Bugün özkan hoca da aradı konuştuk. 1 adet kadar bekle dinlen dedi. Baya uzun uzun anlattı moral verdi. Nasip değilmiş. Başka sefere artık. Sizleri merakla bekliyorum dualarım sizinle güzel ilerleyecek inşallah
Hadi ya neden böyle olur ki yalancı pozitif miydi yani neden öyle çıktı acaba. Nasip değilmiş dediğin gibi canım üzülme desekte üzüleceksin çünkü kim olsa üzülüyor ister istemez. Özkan hocanın moral vermesi iyi olmuş konuşabilmek bile çok önemli. Dondurulmuş embriyon var mıydı pekiKızlar ben elendim3 e düşmüş değerim. Bugün özkan hoca da aradı konuştuk. 1 adet kadar bekle dinlen dedi. Baya uzun uzun anlattı moral verdi. Nasip değilmiş. Başka sefere artık. Sizleri merakla bekliyorum dualarım sizinle güzel ilerleyecek inşallah
Önceki transferde direk negatif görmüştün di mi canım. Değer umut verici dua edelim inşallah yükselmiş olur pazartesiye asistan düşük falan dedi mi belkide normaldir 10.gün için bu değerEvet pozitif bende sevindim ama bir yandanda korkuyorum düşük biraz değer 10.gün icin. 2 gun sonra tekrar kan vericem insallah sağlıklı ilerler.
Evet ben, bana değer az gibi geldi sanki 10. Gun icin dedim. O da evet düşük bir değerle pozitif dedi. Tekrar kan istedi pazartesi mutlaka haberleşelim dedi. Baska bir doktor vardi gorumcemin tanidigi o da ne sevinsinler ne uzulsunler 2. Deger sonucu belli eder dedi. İlaçlara devam edicem. Dua ediyorum kendim icinde sizin içinde. Isteyen herkese icinde.Önceki transferde direk negatif görmüştün di mi canım. Değer umut verici dua edelim inşallah yükselmiş olur pazartesiye asistan düşük falan dedi mi belkide normaldir 10.gün için bu değer
Şuanda pozitif olması bile bir umut canım sen bi de çatlatma iğnesi falanda yapmamıştın di mi ben mesela ovitrelle yaptım o yalancı pozitif gösterebilir ama senin öyle bi durum da yok. Bol bol dua edelim inşallah değerin yükselir. Şuan çok fazla sevinmekte sonrasında çok üzebilir o yüzden hala belli değilmiş gibi düşünmen lazım sabret bakalım pazartesi her şey en güzel şekilde olsunEvet ben, bana değer az gibi geldi sanki 10. Gun icin dedim. O da evet düşük bir değerle pozitif dedi. Tekrar kan istedi pazartesi mutlaka haberleşelim dedi. Baska bir doktor vardi gorumcemin tanidigi o da ne sevinsinler ne uzulsunler 2. Deger sonucu belli eder dedi. İlaçlara devam edicem. Dua ediyorum kendim icinde sizin içinde. Isteyen herkese icinde.
İlk denemem direkt negatifti. pozitifi ilk defa gördüm. Şuana kadar hic gebelik yaşamamıştım.
Burada çok 10 ile öğrenen okudum. Yükselecek olacak inşallah inanıyorum.Evet ben, bana değer az gibi geldi sanki 10. Gun icin dedim. O da evet düşük bir değerle pozitif dedi. Tekrar kan istedi pazartesi mutlaka haberleşelim dedi. Baska bir doktor vardi gorumcemin tanidigi o da ne sevinsinler ne uzulsunler 2. Deger sonucu belli eder dedi. İlaçlara devam edicem. Dua ediyorum kendim icinde sizin içinde. Isteyen herkese icinde.
İlk denemem direkt negatifti. pozitifi ilk defa gördüm. Şuana kadar hic gebelik yaşamamıştım.
Evet kesinlikle çok ilgilendi baya tuttum adamı telefonda sabırla cevap verdi tüm sorularıma. Hemen araması da iyi geldi. Neden öyle olduğu hakkında oda bi şey diyemedi bazen böyle olabiliyor bi anlık yükselmiş olabilir 11 zaten pozitif diyebileceğimiz bi değer değil dedi. Yani her zaman zaten 2. Testi istiyorlar. İkiye katlanıyor mu diye ondan sonra garantiliyorlar. Evet dondurulmuş var. Onlarla bakıcaz artık yolumuza. Valla çok ağladım çok üzüldüm ama şu an daha iyiyim. Atlatıyorum, atlatmak zorundayım. Bir gün o mucizeye kavuşacağız ama daha zamanı var demek ki :)Hadi ya neden böyle olur ki yalancı pozitif miydi yani neden öyle çıktı acaba. Nasip değilmiş dediğin gibi canım üzülme desekte üzüleceksin çünkü kim olsa üzülüyor ister istemez. Özkan hocanın moral vermesi iyi olmuş konuşabilmek bile çok önemli. Dondurulmuş embriyon var mıydı peki
Evet catlatma ignesi yapmadım. Insallah yükselirŞuanda pozitif olması bile bir umut canım sen bi de çatlatma iğnesi falanda yapmamıştın di mi ben mesela ovitrelle yaptım o yalancı pozitif gösterebilir ama senin öyle bi durum da yok. Bol bol dua edelim inşallah değerin yükselir. Şuan çok fazla sevinmekte sonrasında çok üzebilir o yüzden hala belli değilmiş gibi düşünmen lazım sabret bakalım pazartesi her şey en güzel şekilde olsun
Çok sevindim canım atlatmana dediğn gibi daha zamanı değilmiş demek ki allah en güzel en beklemediğin anda nasip etsin inşallah. Dondurulmuş embriyon var sürece en baştan başlamıycaksın en azından bu da insanı rahatlatır ben olmazsa sıfırdan başlıcam diye çok üzülüyorum mesela. Özkan hocanında yükselmesine bi şey diyememesi ilginç gerçekten 5in üzeri pozitif gösteriyor yani sonuç aralıkları garipEvet kesinlikle çok ilgilendi baya tuttum adamı telefonda sabırla cevap verdi tüm sorularıma. Hemen araması da iyi geldi. Neden öyle olduğu hakkında oda bi şey diyemedi bazen böyle olabiliyor bi anlık yükselmiş olabilir 11 zaten pozitif diyebileceğimiz bi değer değil dedi. Yani her zaman zaten 2. Testi istiyorlar. İkiye katlanıyor mu diye ondan sonra garantiliyorlar. Evet dondurulmuş var. Onlarla bakıcaz artık yolumuza. Valla çok ağladım çok üzüldüm ama şu an daha iyiyim. Atlatıyorum, atlatmak zorundayım. Bir gün o mucizeye kavuşacağız ama daha zamanı var demek ki :)
Evet anlamış değilim.... Bence en baştan başlamak falan onu hiç düşünme sen şu an. Bu an' a odaklan. Transfer süreci beni duygusal olarak çok etkilemişti. Çok mucizevi bi olay bence. Bu kadar yaklaşmakta güzeldiÇok sevindim canım atlatmana dediğn gibi daha zamanı değilmiş demek ki allah en güzel en beklemediğin anda nasip etsin inşallah. Dondurulmuş embriyon var sürece en baştan başlamıycaksın en azından bu da insanı rahatlatır ben olmazsa sıfırdan başlıcam diye çok üzülüyorum mesela. Özkan hocanında yükselmesine bi şey diyememesi ilginç gerçekten 5in üzeri pozitif gösteriyor yani sonuç aralıkları garip
Evet canım çok mucizevi geliyor banada dediğin gibi çok güzel beklemek bile transfer gününü iple çekiyorum resmen içimde bir mutluluk oluyor düşündükçe böyleEvet anlamış değilim.... Bence en baştan başlamak falan onu hiç düşünme sen şu an. Bu an' a odaklan. Transfer süreci beni duygusal olarak çok etkilemişti. Çok mucizevi bi olay bence. Bu kadar yaklaşmakta güzeldiOnun verdiği güzel duygulara odaklan. Gerisi gelir
Çok heyecanlıııEvet canım çok mucizevi geliyor banada dediğin gibi çok güzel beklemek bile transfer gününü iple çekiyorum resmen içimde bir mutluluk oluyor düşündükçe böyleBu dönemde ilişki yasaklamış mıydı sizde onu sormayı unutmuşum gerçi seninki taze olduğu için zaten olmamıştır
Transferden sonra öyle canım onu biliyorum da transfer öncesi acaba var mı yasak onu merak etmiştim unutmuşum sormayı onlarda bi şey demediler demek ki değil diye düşündümÇok heyecanlıııevet yasaktı. Transferden sonra test gününe kadar yasak dediler. Yine transferden sonra hemşire gelip detaylı anlattı. Tüm soruları cevapladı.
Canım ne yaptın baktırdın mı kan tahliliEvet catlatma ignesi yapmadım. Insallah yükselir
Kan verdim canım sonuc 1 de çıkacak bakalım artık hakkımızda hayırlısıCanım ne yaptın baktırdın mı kan tahlili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?