Dç.dr Özkan özdamar

Ay evet embriyoları çözüp tekrar dondurmak hiç iyi olmaz dediğin gibi. İnşallah sizde bir sorun çıkmazda onada gerek kalmaz canım ya. Dediğin gibi sıfırdan başlamak maddi açıdan da çok zor manevi açıdan da yumurta toplama zorlu bir işlem öncesinde yumurta gelişmesi falan gerçektende hiç kolay değil.

Kızlar merhaba, bizim imzaladığımız kağıtta dondurulmuş embriyo transferi 58bin TL yazıyor. Yeni fiyatı söylemesi çok saçma değil mi? Niye imzalıyoruz o zaman. Aycicegix inşallah her şey yolunda gider. Allah yardımcımız olsun. Hepimize güç versin

Evet ya bende ona takıldım sonuçta bize ona göre bilgi fiyat verildi yani tedaviye başlıyoruz 1 ay sonrasında zam yapılıyor bizim bundan etkilenmememiz gerek bence yani çok saçma

Ben gecen sene şubat ayi gibi gittigimde imza atmıştım kağıda. Temmuza kadar işlemim sürmedi ama beni normal arayıp iletişime gecti birkaç defa ama hic fiyat güncellendi demedi. Sonra bu yıl başında beni tekrar aradi iste fiyat listelerini paylaşayım mi diye bende olur dedim bana WhatsApp üzerinden iste 58.000 fiyat yazanı atti bizim işlemlerde o ucret üzerinden yapildi. Ama 10 temmuzda zam gelmiş. Ara zammida ilk defa duydum gecen sene hic bir bilgi vermedi bununla ilgili hani olsa yil başından attigi gibi kendisi ozamanda atardı. Siz zam gelmiş diyince bende mesaj attım elif hanıma bizim sürecimiz olumsuz oldu biz tekrar transfer düşünüyoruz ücretler aynımı dedim 10 temmuzda zam geldiğini söyleyip yeni ucretleri paylaştı. Embriyo yapıştırıcı suan 9960 tl bence fiyatıda hic normal degil.

Islem sürdüğü icin eski fiyattan kabul ediyor ama yeni surece girince zam uyguluyor sanırım sizde bir konuşun isterseniz

Embriyo yapistiriciya siz nekadar ödediniz canım ?
Aynen banada 9960tl dedi transfer günü ödeme yapıcaz altı üstü bir solüsyon yani bu kadar pahalı olması bencede çok saçma ama doktorumuz önerdiği için yapıcaz mecburen. Ama imzaladığımız kağıtta onunla ilgili bir fiyat bilgisi yok olsaydı itiraz ederdim kesinlikle bize böyle söylenmedi diye ama yazmıyor onda hiç embriyoglue ücreti

Islem sürdüğü icin eski fiyattan kabul ediyor ama yeni surece girince zam uyguluyor sanırım sizde bir konuşun isterseniz
Evet canım dediğin gibi muhtemelen bizede fiyatlar güncellendi diyerek ikinci denemede güncel fiyattan söylicek yani önceki imzaladığımız kağıdın bi anlamı kalmamış olmuyor muhtemelen tabi yine konuşulur öyle bi durum olursa

Evet malesef ki yazmıyor o konuda kötü ekstra islemler falan. Bu seferki kağıda kendi eliyle yazmış banada. Histeroskopi ücretini sormadım özkan beyle daha konuşmamıştım elif hanıma yazdığımda onuda yarın sorucam bakalım nekadar isticekler merak ediyorum. Size bilgiyi önceden vermis olsa o parayı talep edemicekti.

Aynen öyle canım ama eski fiyatıda sanki 8bin falan demiştin sen çok farkeden bi şey olmıcaktı inşallah işe yarasında. Bizim mesela yüzde 10 indirimimiz var ama ekstra olanların hiç birinde yapmıyor bunu sadece paket ücrette yaptı. 3 ay önce çektirdiğim için hsgye gerek yok dedi diye söylemiştin sen sanki canım

Keske hepsine uygulasa indirim cok iyi olurdu. Aynen ilk transferimde de gerek yok dedi cektirmistim önceden. Bunda da önceden çektirdim.

Allahın izniyle sana tutunacak canım. Transferin güzel geçsin inşallah bebegin artık seninle olcak

fiyatı neye göre veriyorlar hala anlamadım.
Teşekkür ederim canım inşallah embriyolog geldi az önce bilgi verdi sabah çözdürmüşler kalitesi gayet iyi dedi bakalım hayırlısıyla olsun

Nasil gecti canim. O embriyo koyma anı cok mucizevi geliyor gercekten.
Evet canım çok heyecanlıydı gerçekten Özkan hoca çok güzel bir transfer oldu dedi. Embriyo sabah çözdürdükten sonra gelişmeye başlamış dediler ne demek istediklerini çok anlayamadım ama sağlıklı demek heralde. Sadece progestan kullanıcam rahim kalınlığına falan baktı mı bilmiyorum hiç bi şey demedi. Bi hemşire vardı çok tatlıydı güzel ilgilendi. Sen işlem sonrası yolculukta yatarak mı gittin canım oturmak sıkıntı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…