Düştü canim benim değerim 18.33 ten 5.81 olmuş kimyasal oldu galiba. Asistana yazdim bakalım geri dönüş bekliyorum ilaçları bırakmak içinCanım ne yaptın baktırdın mı kan tahlili
Allah allah ya. İkinizinde böyle olması gerçekten çok ilginç ben anlamadım bu yalancı pozitif işini çok saçma geliyor gerçekten. Kimyasalda böyle mi oluyor hiç bilmiyorum gerçi. Ah ya çok umutluydum ben bile pozitif diyceksin diye bekliyordum o kadar inanmıştım ki çok üzüldüm canım yaDüştü canim benim değerim 18.33 ten 5.81 olmuş kimyasal oldu galiba. Asistana yazdim bakalım geri dönüş bekliyorum ilaçları bırakmak için
Nasipte yokmuş canim olmayınca olmuyor iste. Nasip birazda bu işler. Birdahaki transfere artık insallah ozaman tutar.Allah allah ya. İkinizinde böyle olması gerçekten çok ilginç ben anlamadım bu yalancı pozitif işini çok saçma geliyor gerçekten. Kimyasalda böyle mi oluyor hiç bilmiyorum gerçi. Ah ya çok umutluydum ben bile pozitif diyceksin diye bekliyordum o kadar inanmıştım ki çok üzüldüm canım ya
Canım çok üzüldümDüştü canim benim değerim 18.33 ten 5.81 olmuş kimyasal oldu galiba. Asistana yazdim bakalım geri dönüş bekliyorum ilaçları bırakmak için
Öncesinde öyle bi yasak yok sanırım. Olsa söylerlerdi bence. benim taze transfer olduğu için yumurta toplamadan sonra yasaktı zaten bi süreTransferden sonra öyle canım onu biliyorum da transfer öncesi acaba var mı yasak onu merak etmiştim unutmuşum sormayı onlarda bi şey demediler demek ki değil diye düşündüm
Bende anlamadım. Kimyasal değilse neymiski yani sonuçta bir deger görüyoruz . 5 ten aşağıya dusmedi tam ama ilaclari birak dediler bir sorun olurmu acaba.Canım çok üzüldümniye böyle oluyor bilmiyorum. Doktora bir sor bakalım nasıl açıklayacak. Kimyasal mı diye ben sormuştum öyle olması için daha yüksek değerlerden inmesini bekleriz demişti e o zaman bu ne oluyor anlamadım
Evet canım elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip. Hemen devam edicek misin ara mı vericeksinNasipte yokmuş canim olmayınca olmuyor iste. Nasip birazda bu işler. Birdahaki transfere artık insallah ozaman tutar.
İlaçlara bağlı yalancı pozitif desek ama o da ovitrellede oluyor bi tek benim bildiğim başka neyden oluyor ki bu yükseklik sen konuşabildin mi canım Özkan beyleBende anlamadım. Kimyasal değilse neymiski yani sonuçta bir deger görüyoruz . 5 ten aşağıya dusmedi tam ama ilaclari birak dediler bir sorun olurmu acaba.
Yok tutundu canim sonra düştü çünkü yalanci pozitif vereceği bir ihtimal yok hala bekliyorum. Nazliyada yazdim geri doncez gun sonu dedi dönmediler hala. Ekstra esim aradi biz asistana iletelim size dönsünler dediler müşteri hizmetlerinden yine ses seda yok. Vücudumun uygun olduğu zaman en kısa sürede tekrar denemek istiyorum. Ama bu kadar da bekletilmez yani ta öğleden önce haber verdim.İlaçlara bağlı yalancı pozitif desek ama o da ovitrellede oluyor bi tek benim bildiğim başka neyden oluyor ki bu yükseklik sen konuşabildin mi canım Özkan beyle
Yeni ücretten mi yapıcaklar yani transferi o zaman imzaladığımız kağıdın bi önemi kalmıyorElif hanımdan da yeni ucret listesini aldim embriyo glue 9.960 sadece transfer ucretide 70.000 tl olmuş
Yani bu saate kadar neden dönüş yapmıyorlar ki zaten artık mesaileri bitmiştir. Maddi durumun el veriyorsa bekleme canım aynen hem bu kez iki embriyo transferi yapar ihtimalde daha yüksek olur inşallah belli mi olur belki ikizlerin olurYok tutundu canim sonra düştü çünkü yalanci pozitif vereceği bir ihtimal yok hala bekliyorum. Nazliyada yazdim geri doncez gun sonu dedi dönmediler hala. Ekstra esim aradi biz asistana iletelim size dönsünler dediler müşteri hizmetlerinden yine ses seda yok. Vücudumun uygun olduğu zaman en kısa sürede tekrar denemek istiyorum. Ama bu kadar da bekletilmez yani ta öğleden önce haber verdim.
Insallah canim umudumuz sensin suan inşallah senin tutar. Hocada aradi konustum dedi yaşında genç ilki hic tutmadı. Buda tuttu ama gebelik sayamayiz 25 üstü degeri sayabiliriz dedi. Genç yaşta böyle olması normal değil hitereskopi yapalım rahime çizik atalım dedi. Birde ayrıca gen kromozom analizi istedi esimden de bendende iki regli bekleyelim dedi. Nezaman rahim filmi cekilmistin en son dedi 3 ay diyince cok geçmemiş normalde tekrar rahim filmi isticektim ama rahim filmi tekrar yaptırma dedi. Troid ve prolaktin degeri istedi bunla hemen yaptirman gerek dedi ekstra birkaç test daha kızlar. Insallah 3. İyi olur genetik bozukluktan suphelendi yani iyi kalite embriyoya boyle olması normal degil çokta embriyon var dedi. Bilmiyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.Yani bu saate kadar neden dönüş yapmıyorlar ki zaten artık mesaileri bitmiştir. Maddi durumun el veriyorsa bekleme canım aynen hem bu kez iki embriyo transferi yapar ihtimalde daha yüksek olur inşallah belli mi olur belki ikizlerin olur
sağol canım inşallah. Bu tüp bebekte ne kadar çok detay var ya gerçekten bir sürü sebep olabiliyor her seferinde ama dediği gibi embriyoların kaliteli çok embriyon var olmamasına anlam veremiyor yani insan dediği doğru gibi araştırılması lazım başka şeylerinde demek ki gözden kaçan önemsenmeyen bi durum var yani yaptır bakalım testlerinide bi şey çıkacak mı acaba. Gen kromozom analizi ne oluyor embriyoya mı yapılıyorInsallah canim umudumuz sensin suan inşallah senin tutar. Hocada aradi konustum dedi yaşında genç ilki hic tutmadı. Buda tuttu ama gebelik sayamayiz 25 üstü degeri sayabiliriz dedi. Genç yaşta böyle olması normal değil hitereskopi yapalım rahime çizik atalım dedi. Birde ayrıca gen kromozom analizi istedi esimden de bendende iki regli bekleyelim dedi. Nezaman rahim filmi cekilmistin en son dedi 3 ay diyince cok geçmemiş normalde tekrar rahim filmi isticektim ama rahim filmi tekrar yaptırma dedi. Troid ve prolaktin degeri istedi bunla hemen yaptirman gerek dedi ekstra birkaç test daha kızlar. Insallah 3. İyi olur genetik bozukluktan suphelendi yani iyi kalite embriyoya boyle olması normal degil çokta embriyon var dedi. Bilmiyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.
Evet yeni güncellenen ücret üzerinden oluyor. Sonradan hic tekrar yuz yüze görüşmedim elif hanimla WhatsApp uzerinden paylaşıyor. formda imzalamadim ilk görüşmeden sonra.Yeni ücretten mi yapıcaklar yani transferi o zaman imzaladığımız kağıdın bi önemi kalmıyor
Çok kötü ya sürekli kafalarına göre zam yapıyorlar gerçekten maddi açıdan çok fazla zorluyor özellikle ikinci üçüncü deneme olunca insanın gücü kalmıyor artık karşılamayaEvet yeni güncellenen ücret üzerinden oluyor. Sonradan hic tekrar yuz yüze görüşmedim elif hanimla WhatsApp uzerinden paylaşıyor. formda imzalamadim ilk görüşmeden sonra.
Direkt eşim ve benden istedi canım. Bizde bir sorun çıkarsa embriyolara bakacaklar diye düşündüm. Bosyere cozup tekrar dondurulursa degerleri dusede bilir. Ama beni asıl korkutan embriyoların kalitesi düşer diye yaptirmayıp sıfırdan başlayalım demesi olur. Ozaman mecbur baştan baslicam. Bu da maddi açıdan biraz zorlar üst üste.sağol canım inşallah. Bu tüp bebekte ne kadar çok detay var ya gerçekten bir sürü sebep olabiliyor her seferinde ama dediği gibi embriyoların kaliteli çok embriyon var olmamasına anlam veremiyor yani insan dediği doğru gibi araştırılması lazım başka şeylerinde demek ki gözden kaçan önemsenmeyen bi durum var yani yaptır bakalım testlerinide bi şey çıkacak mı acaba. Gen kromozom analizi ne oluyor embriyoya mı yapılıyor
İkinci sıfırdan başlamak 117.000 3. Sıfırdan başlamak 105.000 olmusÇok kötü ya sürekli kafalarına göre zam yapıyorlar gerçekten maddi açıdan çok fazla zorluyor özellikle ikinci üçüncü deneme olunca insanın gücü kalmıyor artık karşılamaya
Benim birinci ödediğim ücretten bile daha fazla olmuş ikinci ya. Ben her türlü sıfırdan başlıcam olmazsa of çok kötü gerçekten nasıl yetişicez bu kadar bilmiyorumİkinci sıfırdan başlamak 117.000 3. Sıfırdan başlamak 105.000 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?