Dç.dr Özkan özdamar

Çok ilginç gerçekten bende onu düşündüm direk miyom falan olsa kanama normal olur da hiç biri olmayınca. Sebepte bulamamış. Ne ilacı verdi bunun için inşallah dediği gibi olur biter yani cumartesiye kadar

Çok ilginç gerçekten bende onu düşündüm direk miyom falan olsa kanama normal olur da hiç biri olmayınca. Sebepte bulamamış. Ne ilacı verdi bunun için inşallah dediği gibi olur biter yani cumartesiye kadar
Transemin ve cataflam verdi canım. Kanama kesilmesi ve rahim kasılmasını önlemesi için. Cataflamı da iltihap ve ağrı için. Kaş yapalım derken göz çıkartıcaz . yani olamayacak seyler başıma geliyor.

Ay evet ya gerçekten. Bi şeyleri düzeltmek için yapıyosun o da başka bir sorun çıkarıyor insan sinir oluyor böyle olunca. Sonucu güzel olsun inşallah

Nasıl oldun canım bitti mi kanaman
Evet canim bugünde sabah biraz akıntıyla beraber geldi. Sonra kesildi. İlacı bitirirsen daha iyi olur dediler. Kullanicam biraz daha sonra bitecek zaten az kaldı içinde. Yani neden olduğunu bilemedik kanama alanı da yoktu. Ne olduğunu hic anlamadım ama bence ya icinde damara denk geldi yada rahim girişinde bir yara oldu iç tarafa doğru. Özkan beyde dikkat ettim dedi ama bilemiyorum tabi.normalde ultrasonda görünüyor kanama alanı olunca ama o da yoktu.

Çok şükür geçmiş canım. Görünen ciddi bir durumda yok farketmeden bir şey oldu belkide nedenini bulmuş olsaydı söylerdi bence hiç takma kafana. Şimdi bakalım adet düzenini etkileyecek mi bu durum. Benim 6 gündür lekelenmem devam ediyor saçma sapan bi şey oldu bu ay

Etkilemez dedi ama bakalım ne olacak. Ben ilaclarida bıraktım en fazla 3 ile 5 gun arasi kullanın yaziyor prospektüsünde. Fazla kullanınca pıhtı atma riski olmuyormuş. Kanama tamamen bitti gerek yok fazladan kullanmaya. Zaten tekrar başlarsa bir sıkıntı vardır.

Neden boyle oluyor acaba ara kanama gibi birsey mi oldu acaba. Gebelik olmadığına eminsen canım. Ben youtubeden lekelenme baslasidimi regli sökücü egzersiz yapıyorum 2 3 güne kalmadan geliyor bak bir istersen.

Ama gelmesi içinde çok erken canım ya bende yapıyorum egzersiz ama daha sökülecek gibi bile olmuyor ki. Günde bir kaç damla şeklinde. Biraz araştırdım da bende kısa luteal faz durumu var bence. Artık sonraki aya kaldı zaten bizim tedavi işi gittiğimde sorucam doktora kafama takılan çok şey var

Bazen bazı seyleri açıklayamıyorlar yada net birsey söylemiyorlar anlamadım gitti. Sor canim bakalım ne dicek yani boyle bir durum icin sürekli ilac kullanmakta hic doğru olmaz. Nefret ettim artik ilaçlardan sürekli ilac ilaç of.

Yok canım ya bizim kadar asla sorgulamıyolar üstüne düşmüyolar yani eminim. Tek baktıkları yumurta gelişti mi gelişti döllendi mi transfer yaptılar mı o yani. Bi kaç kere tutmayınca ancak artık bi üstüne düşelim araştıralım diyolar gibime geliyo artık

Nasılsın canım var mı gelişme

Nasılsın canım var mı gelişme
İyi canım sen nasılsın? Bir gelisme yok canım reglim gecikti gelmesini bekliyorum gelse başlıcam ama gelmiyor. sürekli olcakmis gibi hissediyorum ama bir türlü gelmedi kanama oldu diye döngüm mü kaydı diye düşünmeye başladım. Döngüde bir değişiklik olmaz demişti ama bugün 4. Gün.

Kızlar size bir şey soracağım. Embriyo glue kullanıldığında size işlem esnasında yada öncesinde embriyo glue kullandık kullanacağız diye bir şey söylediler mi bilgi verildi mi :) doktor bana kullanıcaz demişti ama işlem günü hiç kimse embriyo glue den bahsetmiyor yapmışlardır heralde

Embriyo glue kullandık dedi bana embriyolog odaya gelen anlattı beklettik solüsyonda iste gelisimi devam etti guzel falan diye baya anlattı yani. Transfer mi oldunuz tekrardan ?

Embriyo glue kullandık dedi bana embriyolog odaya gelen anlattı beklettik solüsyonda iste gelisimi devam etti guzel falan diye baya anlattı yani. Transfer mi oldunuz tekrardan ?
Evet transfer oldum dün. Doktor kullanacağız dedi ama kimse dün embriyo glue den bahsetmedi. Odaya gelen embriyolog da çözdürdük gelişimine devam ettiğini gördük de sadece.

Evet transfer oldum dün. Doktor kullanacağız dedi ama kimse dün embriyo glue den bahsetmedi. Odaya gelen embriyolog da çözdürdük gelişimine devam ettiğini gördük de sadece.
Bilmiyorum canım sor istersen kullanildimi diye. Bana bilgi vermisti çünkü

Bilmiyorum canım sor istersen kullanildimi diye. Bana bilgi vermisti çünkü
Elif hanıma söyledim beni laboratuvar dan sorumlu Bilgen hanım a aktardı. Bütün detayları anlatmak zorunda değillermiş siz sorarsanız anlatırız falan diyor daha başka şeyler de dedi de sizin de kalbinizi karartmak istemiyorum ben iyice soğudum. İletişim kurmayı asla bilmiyor sürekli Sözümü kesti çok tuhaf bir konuşma yaptık. Bilgi almak için arandığımı sanıyorum karşımda tartışmak için arayan biri vardı.

Terbiyesiz, nasil söylemek zorunda degil. Sen para veriyorsun o işlem icin tabikide söylemek zorunda. Bunun icin ordalar. Böyle konusmayi sevmiyorm ama şuana kadar verdiğimiz paraların haddi hesabı yok. Burda olmazsa baska bir hastaneye gitsen doktor sana ne işlemler yapildi diye soruyor epikriz istiyor kendi tedavin hakkında bilgi sahibi olmucaksinda kimin tedavisi hakkinda olacakmissin acaba. Değişikler ya cidden. Kullanmışlar en azindan kafanda soru işareti kalmadı. Sen bebisine odaklan bebisin seninle sağlıkla gelsin insallah.

Baska embriyon var mi canim orda ? Benim bu transferi olduktan sonra 7 tane kalcak. Orda devam etmeyide düşünmüyorum açıkçası olmazsa.

Evet çok doğru diyorsun. O detay için 10 bin lira veriyoruz insanın canını sıkıyorlar. Doktoru da bir kaç saniye görüp ağzından cımbızla laf alıyorum. İletişim kısmını hemşireler asistanlar yönetiyor. İnşallah canım çok teşekkür ederim bende ona odaklanmaya çalışıyorum. Evet 6 tane daha var şu an. Eğer olmazsa bir mola verip düşüneceğiz. Burda devam edesim yok gerçekten. Maddi olarakta tükendik. Manevi olarakta.. Bir süre denemem mola veririm gibi . Bakalım süreç ne gösterecek. Zamanla karar veririm ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…