Dç.dr Özkan özdamar

Belki daha tam sökülmemiştir canım git bakalım ne diyecek nasıl ilerleyecek süreç
Kesildi resmen canim. 3 ped kadar degistirdim lekeye döndü yine yazdım asistana az önce bakalım dönecekmi. Birsey demezse yarin giderim yinede bir baksın bakalım belki reglidir anlar heralde reglimi degil mi diye.

Kesildi resmen canim. 3 ped kadar degistirdim lekeye döndü yine yazdım asistana az önce bakalım dönecekmi. Birsey demezse yarin giderim yinede bir baksın bakalım belki reglidir anlar heralde reglimi degil mi diye.
Allah allah. Adet olsa bu kadar kısa sürer miydi ki. Yarın sabahtan gidiceğin için dönmesinide bekleyemezsin ki geç olur. Değilse bile muayene olmuş olursun canım ya

Allah allah. Adet olsa bu kadar kısa sürer miydi ki. Yarın sabahtan gidiceğin için dönmesinide bekleyemezsin ki geç olur. Değilse bile muayene olmuş olursun canım ya
Canim 4 5 saat sonra tekrar başladı daha yoğun geldi şaka gibi ya psikolijimi bozdu iyice sürekli birsey oldu diye düşünür oldum.

Ahahah Takılma canım boşver olur öyle düşünme sen hiç onu Muayene olabildin mi
Oldum canim regli dedi özkan bey ve bu sefer yine dogal ilerleyelim dedi. Yumurta buyumedigini soyledik bizde iptal oluyor sonra transfer dedik. Yüksek doz veremem hepsi buyur yumurta toplama şekline gelir transfer yapamam dedi yine. İptal olur diyorsanız degistiririm ilaclari dedi bende cok fazla ilac oldugu icin bende kusma oluyor dedim. 10 hafta kadar kullanacaksın cok zorlar seni dedi. Yine dogalda karar kıldık diger sefer 5 gun femara yapıp sonra iğneye gecmistik bu sefer 2 gun femara yapıp sonra femara igne beraber dedi o da femara yok eczanede letu verdi bakalim hayırlısı boyle cok rahat bende kendimi dogalla rahat hissediyorum. Ama büyüse bir buyumuyorki yumurta. Diğerinide ben kaldiramiyorum kusuyorum gidiyorum serum oluyorum. Transfer günüm de bile kusmustum. Cok zor ne yapacağımı şaşırdım artık

Doğal olması bence de çok büyük bir avantaj canım yapay siklus dediğin gibi aşırı zor ve onuncu haftaya kadar devam etmesi çok çok zor. Sen hiç umutsuz olma moralini yüksek tut gelişecek bu kez inşallah. Özkan hoca zaten genelde doğaldan yana bana öyle söylemişti mecbur kalmadıkça doğal yapıyorum demişti. Kontrole ne zaman çağırdı. Femera ve letu aynı zaten canım Özkan bey onuda alabilirsiniz diye belirtmişti bize geçen sefer ama benim elimde daha önceden kalan femera vardı onu kullanmıştım

Aynen hemsirede ayni dedi. 7 gun sonraya kontrol verdi bakalım artık büyürse güzel olur. Buyumuzse Yapaya geçeriz yine büyük ihtimalla ilac ice ice bir hal oldum zaten kac aydır. olsun bitsin istiyorum bir an önce

Aynen hemsirede ayni dedi. 7 gun sonraya kontrol verdi bakalım artık büyürse güzel olur. Buyumuzse Yapaya geçeriz yine büyük ihtimalla ilac ice ice bir hal oldum zaten kac aydır. olsun bitsin istiyorum bir an önce
Bol bol dua edelim canım inşallah gelişecek ve hiç yapaya gerek kalmayacak güzel düşünelim güzel olsun

Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye bende özkan beyin hastasıyım, test yaptım negatif mesaj attım özkan bey arayacak dedi aramadı daha kendisi. Sonrasındaki süreç ne oluyor acaba

İlk transfer mi özkan beyde? Memnunmusunuz

İlk transfer mi özkan beyde? Memnunmusunuz
Evet ilk denememizdi tüp bebekte de ilk deneme Özkan beyde de. Ne yazık ki negatif oldu bizim de şimdi adeti bekliyorum ikinci deneme için biraz ara vermiştik sonrasında birkaç ay. Sizin bugün kaçıncı gündü kan testi mi yaptınız

Evet 10.gün test yaptım negatif. İlk denememizdi umutlu konuşuldu. Embriyoda kaliteliydi. Şimdi ne olucak nasıl devam edicek bilmiyorum ararız dedi asistanı

Evet 10.gün test yaptım negatif. İlk denememizdi umutlu konuşuldu. Embriyoda kaliteliydi. Şimdi ne olucak nasıl devam edicek bilmiyorum ararız dedi asistanı
Özkan bey kendisi arıyor ben de öyle olmuştu genelde gün sonunda arıyor. Tüp bebek yaptırmanızdaki neydi canım geride dondurulmuş embriyo var mıydı Onuncu gün test yaptırdığınna göre beşinci gün embriyosuuydu herhalde

Cok gecmis olsun canim gun sonunda ariyor özkan bey. Canim biz ilk yapay ilerledik negatif alınca dogala dönelim dedik dogalda yumurta buyumedi benim sorun pcos. Yumurtalarim direnç gosteriyor. Transferim iptal oldu. Sonra yapaya döndük yine. Embriyo glue ve 5 gun prednol kullandim ama kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 3. Transfere başladık yine dogal denicez bu sefer dozlar ayni ama ilac kullanim günlerini birleştirdi. Birde benim histeroskopi oldum rahimde görünmeyen bir sorun mu var diye ama hic birsey cikmadi gecen ay cizik atıldı. Ve kimyasal gebelikten sonra esim ve benden kromozom analizi istedi. Hemde kimyasal gebeligimin testleri sifirlanmadan önce benim degerim yukseldiginde embriyonun düşmesine sebep olacak testler istedi. Yani hocada bizde elimizden geleni yapıyoruz sürec bu sekilde oldu

Evet transfer oldum dün. Doktor kullanacağız dedi ama kimse dün embriyo glue den bahsetmedi. Odaya gelen embriyolog da çözdürdük gelişimine devam ettiğini gördük de sadece.
Canım senin ne oldu transfer sonucun belli mi

Canım senin ne oldu transfer sonucun belli mi
2 günüm var test günüme. Ve hiç ama hiç bir belirtim yok. Normalde adet günüm yaklaşırken bile daha çok belirtim oluyordu. Bu sefer niye böyle oldu anlamadım

2 günüm var test günüme. Ve hiç ama hiç bir belirtim yok. Normalde adet günüm yaklaşırken bile daha çok belirtim oluyordu. Bu sefer niye böyle oldu anlamadım
Yapaymi gittiniz canim yoksa doğal mi. Her surec farkli oluyor galiba ya.

Yapaymi gittiniz canim yoksa doğal mi. Her surec farkli oluyor galiba ya.
Doğal gittik. Düşük dozlarda gonal-f ve letu (femara yoktu) verdi. Şimdi de sadece vitaminler ve progestan fitil kullanıyorum. Bilmiyorum ama canım sıkıldı ya buda olmadı galiba

Doğal gittik. Düşük dozlarda gonal-f ve letu (femara yoktu) verdi. Şimdi de sadece vitaminler ve progestan fitil kullanıyorum. Bilmiyorum ama canım sıkıldı ya buda olmadı galiba
İyi düşün iyi olsun canım. Insallah tutunmustur. Suan bende aynılarını kullaniyorum letu gunde 2 tane bugun reglinin 4. Günü gonalfta eklendi. 50 doz. Senin dozunda 50nmiydi canım bana daha yüksegini vermedi. Bende hic yumurtam buyuyomus gibi hissetmiyorum. Normalde ben hissedirm büyüyünce cok femara falan kullandığım icin. Az cok büyüdüğünde vucudumun verdiği verdigi tepkileri biliyorum. Küçük igne batmalari gibi olurdu bunda malsef olmuyor

Doğal transferde çok bir belirti olmuyor bence canım hiç canını sıkacak bir şey yok şuanda. Benimde ilk transfer doğaldı test günüme doğru göğüs ağrım olmuştu hep adet öncesi olan gibi olmadığını düşünmüştüm ve olmadı da belirti hiç olmamasını istemiştim hep o yüzden canını sıkmak için çok erken. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…