Aynen canım epikrizlerinide al canım ne olur ne olmaz sende bulunsun . Bende bu tedaviden sonra isticem hepsini. Embriyo bilgilerini vs imha ettirmicem tabi tutsada tutmasada ilerde düşünürsem o zaman degerlendiririm tekrardan diye.Evet çok doğru diyorsun. O detay için 10 bin lira veriyoruzinsanın canını sıkıyorlar. Doktoru da bir kaç saniye görüp ağzından cımbızla laf alıyorum. İletişim kısmını hemşireler asistanlar yönetiyor. İnşallah canım çok teşekkür ederim bende ona odaklanmaya çalışıyorum. Evet 6 tane daha var şu an. Eğer olmazsa bir mola verip düşüneceğiz. Burda devam edesim yok gerçekten. Maddi olarakta tükendik. Manevi olarakta.. Bir süre denemem mola veririm gibi . Bakalım süreç ne gösterecek. Zamanla karar veririm ona da. 
Evet canım iyi fikir bu. Bende öyle yapayımAynen canım epikrizlerinide al canım ne olur ne olmaz sende bulunsun . Bende bu tedaviden sonra isticem hepsini. Embriyo bilgilerini vs imha ettirmicem tabi tutsada tutmasada ilerde düşünürsem o zaman degerlendiririm tekrardan diye.
İstediğimiz zaman veriyorlar mı epikrizleri transfer günü olursa bende isteyeyim embriyo fotoğrafını felan istersek verirler mi acabaAynen canım epikrizlerinide al canım ne olur ne olmaz sende bulunsun . Bende bu tedaviden sonra isticem hepsini. Embriyo bilgilerini vs imha ettirmicem tabi tutsada tutmasada ilerde düşünürsem o zaman degerlendiririm tekrardan diye.
Ay canım bildirim gelmemiş görmemişim mesajı daha yeni görüyorumİyi canım sen nasılsın? Bir gelisme yok canım reglim gecikti gelmesini bekliyorum gelse başlıcam ama gelmiyor. sürekli olcakmis gibi hissediyorum ama bir türlü gelmedikanama oldu diye döngüm mü kaydı diye düşünmeye başladım. Döngüde bir değişiklik olmaz demişti ama bugün 4. Gün. 
Yaa gerçekten mesajı okuyunca çok sinir oldum bu nasıl bi terbiyesizlik. O kadar emek o kadar para daha bir sürü şeyle uğraşıyoruz hanımefendiye bunun bilgisini vermek mi zor gelmiş. Gerçekten doktorumdan memnun olmasam bende ikinciyi bile başka yerde denerdim merkez gerçekten iyi gelmiyor artık banada. Bu kez inşallah hayırlı haberler alırsın canım bi daha bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsın pozitif haberlerini bekliyoruz inşallahElif hanıma söyledim beni laboratuvar dan sorumlu Bilgen hanım a aktardı. Bütün detayları anlatmak zorunda değillermiş siz sorarsanız anlatırız falan diyor daha başka şeyler de dedi de sizin de kalbinizi karartmak istemiyorum ben iyice soğudum. İletişim kurmayı asla bilmiyor sürekli Sözümü kesti çok tuhaf bir konuşma yaptık. Bilgi almak için arandığımı sanıyorum karşımda tartışmak için arayan biri vardı.
İstediğimiz zaman veriyorlar mı epikrizleri transfer günü olursa bende isteyeyim embriyo fotoğrafını felan istersek verirler miAynen canım epikrizlerinide al canım ne olur ne olmaz sende bulunsun . Bende bu tedaviden sonra isticem hepsini. Embriyo bilgilerini vs imha ettirmicem tabi tutsada tutmasada ilerde düşünürsem o zaman degerlendiririm tekrardan diye.
Bilmiyorum canim bende transferden sonra konusucamİstediğimiz zaman veriyorlar mı epikrizleri transfer günü olursa bende isteyeyim embriyo fotoğrafını felan istersek verirler mi acaba
Evet hala gelmedi malesef. Bugün biraz leke geldi. Histeroskopiden sonraki kanamaya gore bugün yarın tam günüm oluyor 2 3 gun icinde olmam lazim bakalım olacakmiyim. Olmazsam eğer yazıcam asistana olmadım diye.Ay canım bildirim gelmemiş görmemişim mesajı daha yeni görüyorumBekleyince gerçekten böyle oluyor ya bende ne zaman adet olmayı beklesem her ay erken gelen şey illa ki gecikir ama dediğin gibi bencede kanamadan dolayı kaymış olma ihtimali vardır yani etkiler illa ki gibi geliyor 
Bende sırf özkan bey iyi bir doktor olduğu icin gidiyorum yoksa degistirirdim. İyi doktor bulmakta zor oluyor. Ama bu sefer olmazsa ben artik oraya gitmicem maddi olarak bittik artıkYaa gerçekten mesajı okuyunca çok sinir oldum bu nasıl bi terbiyesizlik. O kadar emek o kadar para daha bir sürü şeyle uğraşıyoruz hanımefendiye bunun bilgisini vermek mi zor gelmiş. Gerçekten doktorumdan memnun olmasam bende ikinciyi bile başka yerde denerdim merkez gerçekten iyi gelmiyor artık banada. Bu kez inşallah hayırlı haberler alırsın canım bi daha bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsın pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah
Çok haklısın canım bende senin yerinde olsam yine olmazsa değiştirirdim çünkü tek etken doktor değil merkezde çok önemli laboratuvar da çok önemli hatta doktorun rolü daha bile az gibi baktığın zaman ikincide de olmazsa yine aynı şeyleri yaşarsak bende değiştirmeyi düşünüyorum.Bende sırf özkan bey iyi bir doktor olduğu icin gidiyorum yoksa degistirirdim. İyi doktor bulmakta zor oluyor. Ama bu sefer olmazsa ben artik oraya gitmicem maddi olarak bittik artık
Sıkıntı yapma canım ya birkaç gün gecikmesinden bir şey olmaz. Histeroskopiden sonraki kanamanın üzerinden ne kadar geçtiEvet hala gelmedi malesef. Bugün biraz leke geldi. Histeroskopiden sonraki kanamaya gore bugün yarın tam günüm oluyor 2 3 gun icinde olmam lazim bakalım olacakmiyim. Olmazsam eğer yazıcam asistana olmadım diye.
Benimde doktorum özkan bey kendisine güveniyorum açıkcası hiç şüphe uyandırmadı bende. Ama doktor kadar arkasındakilerde çok önemli asistanı,embriyologlar,hemşireler. Herkes imalathane gibi. Hastane gibi değilde. Bilmiyorum ya. Burda da yorumlar gördükçe soğumaya başladım. Testimin sonucuda negatif zaten. İkincide ne yapacagımı bende bilmiyorumÇok haklısın canım bende senin yerinde olsam yine olmazsa değiştirirdim çünkü tek etken doktor değil merkezde çok önemli laboratuvar da çok önemli hatta doktorun rolü daha bile az gibi baktığın zaman ikincide de olmazsa yine aynı şeyleri yaşarsak bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Bugun leke biraz daha arttı canım. Histeroskopiden sonraki kanamanın 23 günüydü bugün gelmesi gerekirdi suan ama başlayamadı bit türlü. Reglimi kaydırdı birazda hormonlarım oynadı diye sökülmüyor galiba anlamadım. Sivilce çıkardım hep olamadım diye galibaSıkıntı yapma canım ya birkaç gün gecikmesinden bir şey olmaz. Histeroskopiden sonraki kanamanın üzerinden ne kadar geçti
İnan bende aynı şeyleri düşünüyorum canım. Doktor dışındaki herkes dediğin gibi imalathane düşüncesi uyandırıyor güven vermiyor gibi pek. Bende çok kararsızdım ama ikinci bir şans vermek istedim yinede hayırlısı olur inşallah hakkımızda başka yerlerle görüştün mü hiçBenimde doktorum özkan bey kendisine güveniyorum açıkcası hiç şüphe uyandırmadı bende. Ama doktor kadar arkasındakilerde çok önemli asistanı,embriyologlar,hemşireler. Herkes imalathane gibi. Hastane gibi değilde. Bilmiyorum ya. Burda da yorumlar gördükçe soğumaya başladım. Testimin sonucuda negatif zaten. İkincide ne yapacagımı bende bilmiyorum
Evet canım bence sökülür bi kaç güne sivilce falan bende de oluyor lekelenmeyle başlıyor benim zaten hep. Sökülmeside baya uzun sürüyor insanın siniri bozuluyor öyle oluncada. İnşallah bi an önce gelirde sende rahatlarsınBugun leke biraz daha arttı canım. Histeroskopiden sonraki kanamanın 23 günüydü bugün gelmesi gerekirdi suan ama başlayamadı bit türlü. Reglimi kaydırdı birazda hormonlarım oynadı diye sökülmüyor galiba anlamadım. Sivilce çıkardım hep olamadım diye galiba
Yavaştan basladi canim gelmeye iyice geldiğinden emin olursam yarına ya da sonraki güne randevu alıcamEvet canım bence sökülür bi kaç güne sivilce falan bende de oluyor lekelenmeyle başlıyor benim zaten hep. Sökülmeside baya uzun sürüyor insanın siniri bozuluyor öyle oluncada. İnşallah bi an önce gelirde sende rahatlarsın
Yavaştan basladi canim gelmeye iyice geldiğinden emin olursam yarına ya da sonraki güne randevu alıcam
Canim benim dogal gelismiyor yumurta zaten. Biraz yuksek doz alsam hepsi ayni anda büyüyor yapay yaparız muhtemelen. Ama reglim az geldi normal döngüme göre, yarına randevu aldım. Az geldiginide söylücem bakalım artık nasil ilerleriz bilmiyorumAa süper. Çok heyecanlı transfer süreci başlıyor deseneDoğal siklusta mı yapıcak acaba yapay mı söyledi mi hiç bi şey 
Görüşmedim valla. Başka yer nasıldır merak ediyorum aslındaİnan bende aynı şeyleri düşünüyorum canım. Doktor dışındaki herkes dediğin gibi imalathane düşüncesi uyandırıyor güven vermiyor gibi pek. Bende çok kararsızdım ama ikinci bir şans vermek istedim yinede hayırlısı olur inşallah hakkımızda başka yerlerle görüştün mü hiç
Belki daha tam sökülmemiştir canım git bakalım ne diyecek nasıl ilerleyecek süreçCanim benim dogal gelismiyor yumurta zaten. Biraz yuksek doz alsam hepsi ayni anda büyüyor yapay yaparız muhtemelen. Ama reglim az geldi normal döngüme göre, yarına randevu aldım. Az geldiginide söylücem bakalım artık nasil ilerleriz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?