Dç.dr Özkan özdamar

Evet benim de 50 ydi. Günleri bile aynı şekilde vermiş. Sonlara doğru çok hafif şişkinlik oldu benimde çok belirti yoktu daha rahat oldu ama böyle. İnşallah

Pek hissedemiyorum ama inşallah güzel haberler veririm. Sen adet gününü mü bekliyorsun şimdi

Evet benim de 50 ydi. Günleri bile aynı şekilde vermiş. Sonlara doğru çok hafif şişkinlik oldu benimde çok belirti yoktu daha rahat oldu ama böyle. İnşallah
İnşallah canım hayırlısıyla guzel haber al bizede guzel haber ver bizimde umudumuz artısın olumlu seyler duydukça mutlu oluyorum kendim icinde umutlanıyorum. Letu bana yan etki yaptı ama galiba dün çok kötü oldum nefesim daraldı tasiyonum fırladı 15 e kustum falan sonra geçti. Yine devam ettim ilaçlara transfer iptali kimyasal gebelik histeroskopi tekrar transfer hazırlığı derken cok yoruldu bedenim galiba. Birde benim reglilerim kısa o yuzden hepsinin arasinda cok fazla zamanda oynamadı. Cok zorladi beni yapay ilaçlı olsa öbür dünyaya gidecektim heralde.

Pek hissedemiyorum ama inşallah güzel haberler veririm. Sen adet gününü mü bekliyorsun şimdi
Evet canım adetle birlikte gidicez ikinci deneme için. İnşallah güzel haberler verirsin bizede umut olursun canım

Ah canım ya ne zorluklarla geçti senin sürecin böyle. Dediğin gibi adetlerin arasında süre çok az o yüzden baya etkilendin sanırım sadece letunun o kadar yan etki yapmasıda normal mi ki acaba başka bir şeyden olmasın

Letu bende de çok mide bulantısı yaptı. Daha önce femara kullandım o böyle yapmamıştı. Az az sık sık yiyerek öyle çözüm buldum. Özellikle yemeklerden sonra çok kötü oluyordum. İlacı bırakınca o kadar rahatladım ki. Az gün o ama gün saydım bitsin diye. Yorulur tabi ya kolay değil. Çok zorlu yollardan geçiyoruz gerçekten . Ama az kaldı öyle düşün sonu güzel olacak inşallah

Bilmiyorum ki canim anlam veremedim. Baya kötü oldum bu ilaclar beni mafetti. Reglimde bir tuhaf histeroskopiden sonra. Herseyim mi anormal olur. Birsey dogru gitse şaşırcam artık

Aynen femara bende kullanmistim hic boyle seyler yaşamamıştım. Letu da bir sorun var bencede. Reglimde banamisin demiyor. Bugün 4. Gun. bugun bile yogun geliyor kanama. Insallah sorunsuz geçer hersey . insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız amin

Kızlar benim yine olmadı. Yine adadan elendim uzun bir süre denemeyeceğim başka yerlerle görüşeceğim hatta öyle karar aldık. Sizi takipte olacağım güzel haberler duymak istiyorum sizden

Kızlar benim yine olmadı. Yine adadan elendim uzun bir süre denemeyeceğim başka yerlerle görüşeceğim hatta öyle karar aldık. Sizi takipte olacağım güzel haberler duymak istiyorum sizden
Çok gecmis olsun canım rabbim sana en kısa surede anne olmayı nasip etsin. Benim bugun reglimin 6 günü hâlâ su gibi akıyor. büyümedi sanırım benim yumurtalarda .transferim iptal olacak.

Çok gecmis olsun canım rabbim sana en kısa surede anne olmayı nasip etsin. Benim bugun reglimin 6 günü hâlâ su gibi akıyor. büyümedi sanırım benim yumurtalarda .transferim iptal olacak.
Güzel düşün güzel olsun canım düşük dozda verdiği için anlaması çok zor bence

Çok üzüldüm canım ya bu kadar emek verip karşılığını alamamak o kadar zor ki. İnşallah en güzel zamanda nasip olur

Merhabalar kanamanız yoğun geliyor mu hala ne durumdasınız

Merhabalar kanamanız yoğun geliyor mu hala ne durumdasınız
Leke ye döndü canim ama yumurta gelisimi olmadi büyük ihtimalle o yuzden hâlâ rahim ince ve lekeye devam ediyor. Diger seferde ilaclari kullandığımda leke devam etmişti ve hic yumurta buyumedigi icin transferim iptal edilmisti. 10 mm civari bir yumurta olsa rahim kalinlasmaya baslar lekelenme biterdi. Ben kendi vücudumu biliyorum dozlar düşük geliyor. Soyledim, diger sefer bu ilaçlarla iptal oldu diye daha yüksek veremem diyor. Benim vücuduma biraz daha yüksek doz gerekli yani yine ayni şey . Hapı 2 yerine 3 kullanip gonalf i en az 100 civarında vurmam gerek bence. Cunku ilk defa femara vs kullanmiyorum sonucta bu 5. Kullanısim ama sıkıldım artık. Açıkçası transferim iptal olursada gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben soyledim dozlar az dedim. Diger sefer 23.200 tl boşa para verdim gidip gelmeleri saymıyorum bile. Simdide 28.000 tl. Insallah bu sefer boşa gitmez ama hic umudum yok yani.

Çok üzüldüm adınıza gerçekten günah ama yani zor süreçlerden geçiyoruz her birimiz maddi manevi umarım her şey güzel olur adetin ikinci veya üçüncü günü doktora gittiniz ya herhangi bir kan testi istedimi sizden

Güzel düşün güzel olsun canım düşük dozda verdiği için anlaması çok zor bence
Canim benim hala kanamam var malesef 8. Günü yani bugün hic umudum kalmadı artık. Sen epikrizleri aldın mı. Nazlı mı hazırlıyor onları.

Tedavi başlangıcı olduğu icin aliyor canim. Sonra ki her gittiğinde alacaklar kan. Transfer günü almıyorlar sadece diger kontrollerinin hepsinde aliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…