Hayırlısı tek seferde tutar insallah uğraşmak zor bir süreç. Dozu nekadar verdi ganolf u. Beni 225 ile başlatmıştıHaklısın canım bizde çıktık yola hayırlısıyla başlıyoruz sürece. Sürekli git gel yorucu dediğin gibi inşallah bu çabalarımızın karşılığını alırız
187,5 başlattı canım 5 gün kullanıcam cumartesi tekrar çağırdı kontrole sana bir şey sorucam bir de vitamin falan verdi mi sana hiç bana felixion woman bi de magnomega diye bir vitamin verdi de kullandın mı sen bundan fiyatı aşırı pahalı geldi bana 5bine yakınHayırlısı tek seferde tutar insallah uğraşmak zor bir süreç. Dozu nekadar verdi ganolf u. Beni 225 ile başlatmıştı
Bende d vitamini ve negans markasının takviyesini vermişti. biri 750 tl transfer zamani baska birtanesine basladim 1.250 tl ücreti. Senin daha cokmus ucreti . Gonalf dozu düşük en azından o ilaçlarda baya pahali ya.187,5 başlattı canım 5 gün kullanıcam cumartesi tekrar çağırdı kontrole sana bir şey sorucam bir de vitamin falan verdi mi sana hiç bana felixion woman bi de magnomega diye bir vitamin verdi de kullandın mı sen bundan fiyatı aşırı pahalı geldi bana 5bine yakın
Bende d vitamini ve negans markasının takviyesini vermişti. biri 750 tl transfer zamani baska birtanesine basladim 1.250 tl ücreti. Senin daha cokmus ucreti . Gonalf dozu düşük en azından o ilaçlarda baya pahali ya.
Bu muydu canım seninkinin fiyatı uygunmuş varsa banada gönderir misin fotoğrafını
Bunu sana Özkan hoca mı vermişti canım ilk başta ben ona sormayı unuttumda sonra yanındaki hemşireye sordum o bana bu kağıdı verdi içerikler benzer seninkinde inositol yok onu farkettim sadeceİçerikleri fark edebilirsin canım bir karşılaştırma istersen
Benin kafam karıştı ya alsam mı bunu yoksa cmt gittiğimizde Özkan hocaya mı sorsak direk daha mı iyi olur bi kutu vitamin 4 bin olması bana çok saçma geldiİlk attığım suan kullandığım ondan önce kullandığımda buydu
Sorsanızda aynısını onerir diye düşünüyorum. Cunku banada nazlı hnm verecek bilgi dedi sonrasinda o ilgilendi. Bilmiyorum yumurta gelisimi olurken desteklesin diye veriyor ya zaten 2 3 gun buluyor gelmesi yumurta gelisimi olmus olacak nerdeyse ozamana kadar. Hoş hemen kullanıldığında da etki ediyormu onuda bilmiyorum ki.Benin kafam karıştı ya alsam mı bunu yoksa cmt gittiğimizde Özkan hocaya mı sorsak direk daha mı iyi olur bi kutu vitamin 4 bin olması bana çok saçma geldi
Evet ya haklısın canım gelicekte kullanıcam da etkisini gösterecek uzun iş bencede bi de eczanede de satılmıyormuş bizim burda netten söylemek zorundasın en iyisi ben eczaneden bi tane alayım folik asit içeren takviye onu kullanmaya başlayayım en azından bugünSorsanızda aynısını onerir diye düşünüyorum. Cunku banada nazlı hnm verecek bilgi dedi sonrasinda o ilgilendi. Bilmiyorum yumurta gelisimi olurken desteklesin diye veriyor ya zaten 2 3 gun buluyor gelmesi yumurta gelisimi olmus olacak nerdeyse ozamana kadar. Hoş hemen kullanıldığında da etki ediyormu onuda bilmiyorum ki.
Aynı gun kargoya veriyorlar gerçi. Ama bilmiyorum ben sahsen keske cok daha önceden kullansaydim demiştim. Cunku sanmiyorum o toplanan yumurtalarima etki ettiğini. Sabah bahceciyi aradım durumumu anlattım geri dönüş yapmaları icin bilgi vericez asistanı dediler ne arayan ver ne soran. Daha once asistanla mesajlastigim numaraya msj attim ondanda konus olmadı. Benim tedavi bir ay daha sarkacak sanırım bu gidisle.Evet ya haklısın canım gelicekte kullanıcam da etkisini gösterecek uzun iş bencede bi de eczanede de satılmıyormuş bizim burda netten söylemek zorundasın en iyisi ben eczaneden bi tane alayım folik asit içeren takviye onu kullanmaya başlayayım en azından bugün
Başka yapılcak bir şey yokmuş yani öyle mi beklemen gerekiyor gelmesini yaniDöndüler simdi bir hafta 10 gun içinde gelicek diye bilmiyorum. Ben vücudumu tanıyorum gelecegini sanmıyorum ama beklicem yinede.
Evet beklemem gerekiyormuşBaşka yapılcak bir şey yokmuş yani öyle mi beklemen gerekiyor gelmesini yani
Ay çok şükür canım hadi gözün aydın. Maydonoz suyundan sonra mı söküldüSonunda kırmizıya döndü reglim 3. Günü icin randevu aldım çarşambada benim kontrolüm var.
Şimdi bu ay ilaçla rahimi hazırlıycaklar sonrada transferin olucak di mi canımEvet beklemem gerekiyormuş
Maydonoz suyu yapmadım yapicaktim sonra kendiliginden geldiAy çok şükür canım hadi gözün aydın. Maydonoz suyundan sonra mı söküldü
Evet ilacla rahimi kalinlastirip direkt transfer olucak hersey yolunda giderse tabi kan değerleri vs.Şimdi bu ay ilaçla rahimi hazırlıycaklar sonrada transferin olucak di mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?