Dç.dr Özkan özdamar

Bahçeciyle iletişime neden geçmiyosun canım. Ben orayla görüştüm eğer 1 hafta gecikirse beta baktırıp sonucu bize gönderin doktorunuzla görüşelim ona göre ilerleriz dediler söktürücü yazar gerekirse dedi ama bende doğal yöntemlerle uğraşıyorum olsun diye sürekli ilaç hormon kullana kullana daha çok mahvolduk dediğin gibi. Senin lekelenmen falan var mı benim bugünde 1-2 damla anca geldi

Benimde sana yazdıktan sonra cok az gelcek gibi kendini belli etti wc de fark ettim. Gelcek gibi suan bakalim. Ya regli gelsin diye ilac veriyor bana zaten . Bende gebelik olması imkansız çünkü yumurta olmadı. Her türlü ultrasonla bakması gerekicek kist vs varmi acaba diye bende git gel yapmak istemiyorum. Burda giderim kist vs birsey varsa arar söylerim yine konuşurum ona göre ilerlerim.

Lekelenme başladıysa gelir inşallah canım ya bi şey yoktur. Benim lekelenmeye rağmen sökülmüyor ne yapıcağımı şaşırdım artık benimde gebelik falan yok zaten test yapıldı geçen hafta

Benim adet sonunda söküldü canım pazartesiye aldım randevuyu bakalım artık hakkımızda hayırlısı. Aşırı derecede de bir karın ağrım var hiç bu kadar çok ağrımazdı

Dç.Dr Özkan Özdamarın hastası olan var mı
Ben hemen yanındaki Kübra hoca ile görüşmüştüm tam bir fiyasko berbattı birdaha oranın önünden bile geçmek istemiyorum tam bir ticari yer ikna etmek için de çok yalvardılar bence bahçeci berbat bir kurum

Benim adet sonunda söküldü canım pazartesiye aldım randevuyu bakalım artık hakkımızda hayırlısı. Aşırı derecede de bir karın ağrım var hiç bu kadar çok ağrımazdı
Ilacsiz gelmesi cok iyi . Ilik su torbasi yap iyi gelir. Benim hala daha gelmedi bekliyorum leke leke oluyor bakalım ne zaman gelecek.

Selam kızlar ben bugün özkan hoca ile görüştüm. İlk görüşmenin aksine bugün çok ilgiliydi. Tedaviye başladık. Çok yumurta olduğu için toplarken rahim zarar görebilir bi Ay dinlendiririz gibi duruyor süreç içerisinde bakıcaz dedi

Merhaba bende de yumurta çoktu 50 tane topladı 1 ay dinlendirdik. Nerdeyse ohss oluyodum

Ilacsiz gelmesi cok iyi . Ilik su torbasi yap iyi gelir. Benim hala daha gelmedi bekliyorum leke leke oluyor bakalım ne zaman gelecek.
Dün maydonoz suyu kaynatıp içtim ya canım onun etkisi oldu diye düşündüm bende bol bol da yiyordıum maydonoz sende dene istersen

Selam canım. Banada ilk görüşmede direk rahim dinlendirme ile devam ederiz dedi Özkan hoca. Pazartesi tedaviye başlamak için gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı sende yeni mi başladın sürece

Selam canım. Banada ilk görüşmede direk rahim dinlendirme ile devam ederiz dedi Özkan hoca. Pazartesi tedaviye başlamak için gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı sende yeni mi başladın sürece
Evet canım yeni başladım, hayırlı olsun hepimiz için. Kolay, huzurlu bi süreç olsun

Ayyy Allah korusun. Senin bu ay transfer mi olacak o zaman
Benim ilk transferim basarisiz oldu. ikinci transferimi olucam bu ay nasipse. Gecen ay yumurta buyumedi diye iptal etmek zorunda kaldik transferi dogal ilerliyoduk . Tekrar ilacliya dönücez. duphaston verdi bana 7 gun oldu ilac biteli daha reglim sökülmedi. Aksilik iste hep üst üste geliyor geldimide.

Dün maydonoz suyu kaynatıp içtim ya canım onun etkisi oldu diye düşündüm bende bol bol da yiyordıum maydonoz sende dene istersen
Öyle yapayim olmadi bende nekadar icin. Ne kadar süre içtin. Tarif edermisin bende öyle yapayım

Öyle yapayim olmadi bende nekadar icin. Ne kadar süre içtin. Tarif edermisin bende öyle yapayım
Bir tutam maydonozu koydum 300ml suyun içine kaynayınca 5dk daha bekledim sonra da ılınınca içtim canım bi kez yaptım ben sadece

Bir tutam maydonozu koydum 300ml suyun içine kaynayınca 5dk daha bekledim sonra da ılınınca içtim canım bi kez yaptım ben sadece
Anladım benim lekeler biraz artti sonra yine azaldı. Aradım bahceciyi bakalım asistandan geri dönüş bekliyorum. Oranın yoluda git gel hic çekilmiyor.

Aslında duphaston daha çok adeti düzenler canım ama seninki değişik gerçekten. Ben mesela 4 aydır kullanıyorum duphaston hep bıraktığım gibi adet olurdum bu ay içmeyince işte böyle gecikti yordu beni

Anladım benim lekeler biraz artti sonra yine azaldı. Aradım bahceciyi bakalım asistandan geri dönüş bekliyorum. Oranın yoluda git gel hic çekilmiyor.
Haklısın canım bizde çıktık yola hayırlısıyla başlıyoruz sürece. Sürekli git gel yorucu dediğin gibi inşallah bu çabalarımızın karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…