Hic hatırlamıyorum 1 yil gecti yandan üstünden. Tekrar igne yazar diye hatırlıyor gibiyim emin olmamakla birlikte. Birsey demedimi prolaktin değeri icinAa öyle tahminde bulunmuştu yani. Yok canım bana hiç demedi şu kadar falan diye alttan baktığında sadece her iki taraftada 8 yumurta görünüyor rezervin güzel dedi o kadar. Senin yumurta toplama kaçıncı gün olmuştu bana tekrar ilaç mı vericek acaba cmt günü merak ediyorum. Bi de prolaktin değerim yükselmeye başlamış yine ona canım sıkıldı biraz
Onunda ücreti baya yüksek canım ya embriyo başına bi de yani 16 bin falan çok gerekmedikçe yapmamaları daha iyi gibi sanki yani belli bi neden olmayıncaBana hic sormadi yaşım genç ve eşimde sorun olmadığı icin. Verdikleri kağıtta yazıyordur 325€ du galiba embriyo basina
Bugün baktırdım canım ilacı bıraktıktan sonra 45.gün bugün. Bıraktıktan 15 gün sonra 2ydi 30 gün sonra tekrar baktırdım 20ydi şimdi bunu cmt gittiğimde söylicem şimdiye kadarki sonuçlarda ilaç kullanmaya gerek yok demişti bakalım şimdi ne dicek. Benim bi de beyinde prolaktinoma tespit edildi ona bağlı yükseliyor yani. Bugün kasık ağrılarım başladı yumurtalar gelişiyor sanırım ama banada tekrar iğne yazar gibi geldi çünkü daha çok erken 8.gün olucak gittiğimde. Bi de ferritinim düşük çıktı benim onuda sordum evet düşük ama bizim tedavimizi etkilemez yinede başka bir doktora başvurup ilaç kullanmak gerekir dedi yarın burda gidicem kadın doğumcuya bakalım ne vericek.Hic hatırlamıyorum 1 yil gecti yandan üstünden. Tekrar igne yazar diye hatırlıyor gibiyim emin olmamakla birlikte. Birsey demedimi prolaktin değeri icin
Embriyo transferinde de etkilemezmiymis peki. Aynen en iyisi sor okadar ilac hormon emek veriyoruz sonucta.Bugün baktırdım canım ilacı bıraktıktan sonra 45.gün bugün. Bıraktıktan 15 gün sonra 2ydi 30 gün sonra tekrar baktırdım 20ydi şimdi bunu cmt gittiğimde söylicem şimdiye kadarki sonuçlarda ilaç kullanmaya gerek yok demişti bakalım şimdi ne dicek. Benim bi de beyinde prolaktinoma tespit edildi ona bağlı yükseliyor yani. Bugün kasık ağrılarım başladı yumurtalar gelişiyor sanırım ama banada tekrar iğne yazar gibi geldi çünkü daha çok erken 8.gün olucak gittiğimde. Bi de ferritinim düşük çıktı benim onuda sordum evet düşük ama bizim tedavimizi etkilemez yinede başka bir doktora başvurup ilaç kullanmak gerekir dedi yarın burda gidicem kadın doğumcuya bakalım ne vericek.
Evet canım ya pek önemsemedi yani prolaktini ama şimdiye kadar bende tek düzensiz olan şey o yani bence etkiler gebeliği. Bakalım bu sefer ne diyecek. Ferritini de öyle önemsemedi ben sordum düşük değil mi diye anca öyle dedi evet düşük diye ilaç falanda kendisi önerebilirdi yani ne bileyim neden böyleler sonuçta o kadar masraf ediyoruz insan daha iyi ilgi bekliyorEmbriyo transferinde de etkilemezmiymis peki. Aynen en iyisi sor okadar ilac hormon emek veriyoruz sonucta.
Bilmiyorum istiyorlarki sadece yumurta buyutsunler transfer yapsınlar. Bu sadece onun icindegil baska yerde gittigim doktorlar icinde geçerli yani herseyiyle ilgilenip yonlendiren bir doktor bulmak cidden zor.Evet canım ya pek önemsemedi yani prolaktini ama şimdiye kadar bende tek düzensiz olan şey o yani bence etkiler gebeliği. Bakalım bu sefer ne diyecek. Ferritini de öyle önemsemedi ben sordum düşük değil mi diye anca öyle dedi evet düşük diye ilaç falanda kendisi önerebilirdi yani ne bileyim neden böyleler sonuçta o kadar masraf ediyoruz insan daha iyi ilgi bekliyor
Evet canım ya dediğin gibi gerçektende. Ama yani bunlar önemli şeyler gebelik oluşabilmesi için olmadı demek kolay biz neler yaşıyoruz bu süreçte. Benim bu ay adetim 3 gün geldi resmen ilaçları kullanmayı başlayınca kesildi onlar etkiledi heraldeBilmiyorum istiyorlarki sadece yumurta buyutsunler transfer yapsınlar. Bu sadece onun icindegil baska yerde gittigim doktorlar icinde geçerli yani herseyiyle ilgilenip yonlendiren bir doktor bulmak cidden zor.
Sen bi daha ne zaman gitçeksin canım kontroleBilmiyorum istiyorlarki sadece yumurta buyutsunler transfer yapsınlar. Bu sadece onun icindegil baska yerde gittigim doktorlar icinde geçerli yani herseyiyle ilgilenip yonlendiren bir doktor bulmak cidden zor.
18 inde benim kontrolüm ozaman buyuk ihtimalle transfer tarihim belli olur. Rahime bakacak kalinlastiysa yeterince progesteron veriyor. 5 gun kullanıp transfer olur yani ayın 23 ü gibi falan transfer olurum diye düşünüyorumSen bi daha ne zaman gitçeksin canım kontrole
Ay çok heyecanlı çok az kalmış canım. Benim en erken ağustosta olucak transfer daha çok zamanım var. Şimdi ne kullanıyosun verdi mi ilaç estrofem falan mı18 inde benim kontrolüm ozaman buyuk ihtimalle transfer tarihim belli olur. Rahime bakacak kalinlastiysa yeterince progesteron veriyor. 5 gun kullanıp transfer olur yani ayın 23 ü gibi falan transfer olurum diye düşünüyorum
Estrofem ve coraspin kullanıyorum zamanla doz arttırarak ilerliyoruz ozamana kadar rahim kalinlasir heralde diye düşünüyorum ama benim reglim daha bitmedi geliyor. Yani daha rahim ince insallah ilaçlar ise yararAy çok heyecanlı çok az kalmış canım. Benim en erken ağustosta olucak transfer daha çok zamanım var. Şimdi ne kullanıyosun verdi mi ilaç estrofem falan mı
Yarar canım inşallah. Bende daha önce estrofem kullanmıştım 2x2 falan kullandırmıştı bana gittiğim doktor ama sonrasında rahim ince demediler hiç bakalım bu süreçte benimde aynı sıkıntı olacak mı adetliyken dediğin gibi ince oluyor zatenEstrofem ve coraspin kullanıyorum zamanla doz arttırarak ilerliyoruz ozamana kadar rahim kalinlasir heralde diye düşünüyorum ama benim reglim daha bitmedi geliyor. Yani daha rahim ince insallah ilaçlar ise yarar
Suan 2 tane aliyorum ayni anda akşamları 13. Den sonra sabah 1 aksam 2 3 gun sonra 2 -2 olacak bakalım artık.Yarar canım inşallah. Bende daha önce estrofem kullanmıştım 2x2 falan kullandırmıştı bana gittiğim doktor ama sonrasında rahim ince demediler hiç bakalım bu süreçte benimde aynı sıkıntı olacak mı adetliyken dediğin gibi ince oluyor zaten
İnşallah kalınlaşır canım estrofem etkili olur merak etmeSuan 2 tane aliyorum ayni anda akşamları 13. Den sonra sabah 1 aksam 2 3 gun sonra 2 -2 olacak bakalım artık.
Canım siz gittiğiniz aracınızı nereye park ediyorsunuz bahçecinin otoparkı dolu diyorlar hepSuan 2 tane aliyorum ayni anda akşamları 13. Den sonra sabah 1 aksam 2 3 gun sonra 2 -2 olacak bakalım artık.
Biz erkenden gidiyoruz 8 olmadan once variyoruz 8 de aciyorlar zaten kapıları 1 saat falan orda bekliyoruz genelde oraya park ediyoruz. Oraya park edemezsek eğer fulya acik mr trafi yer varsa oralarda biraz yukari caddeye koyuyoruz yürüyoruz. Ya da yürümek istemezsen orda biraz aşağıda solda alışveriş merkezi var oraya park ediyoruz ücretli ama normal otoparklar gore daha uygun canımCanım siz gittiğiniz aracınızı nereye park ediyorsunuz bahçecinin otoparkı dolu diyorlar hep
Çok sağol canım bizde genelde karşıdaki otoparka giriyoruz ama orasıda biraz karışık geldi o yüzden sordum.Biz erkenden gidiyoruz 8 olmadan once variyoruz 8 de aciyorlar zaten kapıları 1 saat falan orda bekliyoruz genelde oraya park ediyoruz. Oraya park edemezsek eğer fulya acik mr trafi yer varsa oralarda biraz yukari caddeye koyuyoruz yürüyoruz. Ya da yürümek istemezsen orda biraz aşağıda solda alışveriş merkezi var oraya park ediyoruz ücretli ama normal otoparklar gore daha uygun canım
Evet canım tekrar yazdı iğne. 2gün daha aynı şekilde devam edelim pazartesi kontrole gelelim dedi. Yumurta toplamada çarşamba olur gibi duruyor dedi bakalım hayırlısı. Kasık ağrıları da artmaya başladı. E2 1861 çıkmış bugün baktıkları. Prolaktinide söyledim dostinex kullanalım dedi onada başladım. Yoğundu bugünde ayaküstü konuşabildik ancakNe yaptın yine ignemi yazdı. Bir haftaya toplar heralde yumurtalarını
Evet hep ayak üstü oluyor. İlk görüşmede Bir dogru düzgün konusabiliyorsunuz. Sonra konusamiyorsunuz. Hayırlısı olsun cok normal agri olmasi buyudukleri icin oluyor. Benimde vardi bende artik kusma başlamıştı agriyla beraber dedim ben dayanamiyorum cok kötüyüm normal hasta oldum sandim meger e2 10.132 olmus benim ondan dolayı çıkartıyormusum. Sonrada yumurta toplandı acillik oldum 2 defa hastaneye gitmek zorunda da kaldim 1 gun içinde serum falan taktılar surekli iyi geldi.hic unutamiyorum o cektiklerimi.Evet canım tekrar yazdı iğne. 2gün daha aynı şekilde devam edelim pazartesi kontrole gelelim dedi. Yumurta toplamada çarşamba olur gibi duruyor dedi bakalım hayırlısı. Kasık ağrıları da artmaya başladı. E2 1861 çıkmış bugün baktıkları. Prolaktinide söyledim dostinex kullanalım dedi onada başladım. Yoğundu bugünde ayaküstü konuşabildik ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?