Dç.dr Özkan özdamar

Evet ilacla rahimi kalinlastirip direkt transfer olucak hersey yolunda giderse tabi kan değerleri vs.
Gider inşallah canım hiç kötüyü düşünme. Bana gonal f ile birlikte tarlusal verdi günde 3 kez içiyorum sanada vermiş miydi neden veriyorlar acaba bunu

Gider inşallah canım hiç kötüyü düşünme. Bana gonal f ile birlikte tarlusal verdi günde 3 kez içiyorum sanada vermiş miydi neden veriyorlar acaba bunu
Evet banada ayni şekilde verdi kullandim gunde 3 tane ne icin oldugunu bilmiyorum

Yumurtalar gelişirken çatlamasın diyeymiş sanırım. Sen ne yaptın canım gittin mi bugün

Yumurtalar gelişirken çatlamasın diyeymiş sanırım. Sen ne yaptın canım gittin mi bugün
Gittim kan degerlerim normal çıktı estrofem ve coraspin basliyorum bu akşam. Transferde de embriyo yapıştırıcı kullanicaz. Tabi o aşamaya gelebilirsek.

Embriyo yapıştırıcı ne oluyor canım hiç duymadım
Embriyo glue olarak geciyo. Embriyoyu transfer etmeden önce bunun içinde bekletiyorlar sonra transfer ediyorlar rahime tutunmasini kolaylastiriyormus biraz daha. Destek oluyormuş embriyoya. Benim ilk transfer hic tutunamadi. Eşim elif hanimi aradı kullanmak istiyoruz demiştik ama ozkan beye söylememistik. Sonra transferim iptal oldu. Bu sefer asistan Nazlı hnm direkt dedi özkan bey embriyo yapıştırıcı kullanicak sizde diye. 8.500 gibi birseydi sanırım ucreti zam falan gelmediyse bu sure içinde

Ay hadi bakalım canım tutunmasına destek vermesi çok güzel bir şey ben umutluyum bu ay olacak emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah Özkan hocanın kendisinin durumu açıklaması daha iyi olurdu aslında yani nasıl bir yöntemle ilerleyeceğini falan. Ben de çift embriyo transferini soracaktım yapar mısınız diye ama unutmuşum sana bu ay çift mi yapacaklar

Yok tek yapacaklar biz cok soyledik ilkinde de. Bu ikinci icin gittigimiz ilk görüşmelerimizde de. Ama kabul etmiyor. Elif hanimada dedik olmaz diyorlar. Özkan bey cok yoğun o yuzden sadece muayene edip sorun olursa onu dinliyor cevaplıyor ama geri kalanla Nazlı hanım ilgileniyor. Bilgiyide zaten elif hanimdan alabilecegimizi söyledi Nazlı hnm kendide tarif etti. Fark etmişsindir zaten ikişer ikişer alıyorlar özkan hocanın hastalarını.

Evet farkettim baya yoğun. İlk görüşmede çok iyi ilgilenmişti yarım saat konuşmuştuk nerdeyse ama ikincide 5dk zor gördük hocayı o hastadan o hastaya gidiyor. Cmt konuşabilirsek söylemek istiyorum sen Özkan hocaya direk sorabildin mi o da mı olmaz dedi direk

Evet özkan beye sordum ilk transferimde de istedim koyamayiz dedi. Bu ikinci transfer için ilk görüşmeye gittigimde yine oturduk konustuk eşimle beraber yine olmaz dedi. Keske koysa en azından şans cok oluyor. Ama burda okuduğum konularda iki tane koyulup ucuz olanda var o da riskli bakalim artik zaten buda olmazsa artik benim çift koymaya baslicaz zaten. Insallah tutar da gerek kalmaz diğer transferlere. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah

Evet canım ya iki tane koysa ihtimal yükselir gibi geliyor ama tabi bilemiyoruz belkide tek transferde daha yüksektir şans doktora güvenmek en iyisi bu durumda. İnşallah bu ay olur da gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri yaşamaya. Senin kaç tane dondurulmuş embriyon var

Benim suan 10 tane var canım 3 tane 6. Gün , 7 tane 5. Gun embriyosu mevcut. İlk transfer edilenden 5. Gun embriyosuydu 5 AB kalite ama tutmadi iste. Suankilerin en iyi 4 bb kalite sanırım. 50 tane yumurta toplanmıştı ilk etapta 29 tane dollenmisti.

Senin baya çok canım ya bu kalite olayı da çok değişik. Aslında bu kadar çokken yani çift koyması daha da mantıklı geliyor. 4bb de iyi görünüyor gayet olucak inşallah bu kez.

Senin baya çok canım ya bu kalite olayı da çok değişik. Aslında bu kadar çokken yani çift koyması daha da mantıklı geliyor. 4bb de iyi görünüyor gayet olucak inşallah bu kez.
Insallah olur. Pkosun tek iyi tarafı bu cok embriyo oluyor iste. Insallah senin sağlıklı bol embriyoların olur. Ozkan bey sana nekadar toplayabilecegini falan soyledimi. Bana en başında 50 tane toplarız dedi 50 tane topladı.suanki aklım olsa genetik test yaptırırdım en azından 3 4 tanesine. Suan bir belirsizliğe oynuyoruz resmen.

Aa öyle tahminde bulunmuştu yani. Yok canım bana hiç demedi şu kadar falan diye alttan baktığında sadece her iki taraftada 8 yumurta görünüyor rezervin güzel dedi o kadar. Senin yumurta toplama kaçıncı gün olmuştu bana tekrar ilaç mı vericek acaba cmt günü merak ediyorum. Bi de prolaktin değerim yükselmeye başlamış yine ona canım sıkıldı biraz

Genetik test seçeneği sunmuşlar mıydı sana onun ücreti ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…