Aynen canım bende öyle düşünüyorum bunu atlatınca rahatlıcam baya. İnşallah her şey yolunda gider bol bol dua ediyorumGecmis olsun evet banada önceden onu vermislerdi. Evet bende cok zorlanmıştım. Opudan sonra bir kaç gun içinde birseyin kalmaz inşallah kötüyü atlattın sayılır opu oldugunda. Sonra zaten bir kaç ilac veriyor kullanıyorsun. Transfer aşaması daha rahat
Çok şükür atlattım canım yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane yumurta toplanmış şimdi sıra döllenmelerinde ve gelişmelerinde bakalım. İşlem sonrası baya ağrım oldu ağrı kesici yaptılar şimdi biraz daha iyiyim eve geldik ama hala kasık ağrılarıda var bi an önce geçer inşallahGecmis olsun evet banada önceden onu vermislerdi. Evet bende cok zorlanmıştım. Opudan sonra bir kaç gun içinde birseyin kalmaz inşallah kötüyü atlattın sayılır opu oldugunda. Sonra zaten bir kaç ilac veriyor kullanıyorsun. Transfer aşaması daha rahat
Gecmis olsun canım. Zor olanı atlattın gelismeleride guzel olur Allahın izniyle. Embriyolog arayıp bilgi veriyor belirli gunler kaçtane oldu nekadar döllendi falan diye eşinden bir sorun yoksa zaten 5. Güne kesin giderler. En iyi kaliteyide transfer eder zaten. Kanaman oldumu bende olmustu olmaz dediler ama wc gittim geldim sonrasinda.yatağa yattığımda an yatak kan olmustu hastanedeÇok şükür atlattım canım yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane yumurta toplanmış şimdi sıra döllenmelerinde ve gelişmelerinde bakalım. İşlem sonrası baya ağrım oldu ağrı kesici yaptılar şimdi biraz daha iyiyim eve geldik ama hala kasık ağrılarıda var bi an önce geçer inşallah
Oldu canım benimde kanama ama çok az lekelenme tarzında şuan devam etmiyor gibi. 15 tane iyi di mi canım ya eşimde sorun yok spermde inşallah döllenirler sağlıklı olurlar insan çok merak ediyor gerçekten. Transferde de anestezi altında mı oluyor bu şekilde yineGecmis olsun canım. Zor olanı atlattın gelismeleride guzel olur Allahın izniyle. Embriyolog arayıp bilgi veriyor belirli gunler kaçtane oldu nekadar döllendi falan diye eşinden bir sorun yoksa zaten 5. Güne kesin giderler. En iyi kaliteyide transfer eder zaten. Kanaman oldumu bende olmustu olmaz dediler ama yatağa yattığımda an yatak kan olmustu hastanede
Dollenir dollenir neden dollenmesin bir sorun yokmuş zaten. 15 gayet guzel bence sayi olarak. Transfer anestezi olmadan yapiyorlar hepsini ekrandan izliyorsun yine ayni ameliyathanede oluyor.Oldu canım benimde kanama ama çok az lekelenme tarzında şuan devam etmiyor gibi. 15 tane iyi di mi canım ya eşimde sorun yok spermde inşallah döllenirler sağlıklı olurlar insan çok merak ediyor gerçekten. Transferde de anestezi altında mı oluyor bu şekilde yine
Aaa ben anestezili olur diye düşünmüştüm. Ağrı falan olmuyor mu canım ya o kadar basit bir işlem mi yaniDollenir dollenir neden dollenmesin bir sorun yokmuş zaten. 15 gayet guzel bence sayi olarak. Transfer anestezi olmadan yapiyorlar hepsini ekrandan izliyorsun yine ayni ameliyathanede oluyor.
Yok olmuyor ben hic agri hissetmedim. 5 dk bile sürmüyor hoca geliyor iste birseyleri yerlestiriyor. Zaten embriyolog embriyoyu hazırlıyor sonra ekrandan bakarak rahime bırakıyorlar. Embriyolog bir yıkama yapiyo iste o alete embiyonun transfer edildiğinden emin oluyorlar. Sonra ayağa kaldırmadan seni sedyeye aliyorlar odaya geciyosun. Sonra bilgilendirme yapiyorlar iste ilacti yeme içme vs hakkında yarım saat uzaniyorsun sonra çıkıyorsunAaa ben anestezili olur diye düşünmüştüm. Ağrı falan olmuyor mu canım ya o kadar basit bir işlem mi yani
Yumurta toplamadan daha basit bir işlemmiş o zaman transfer. Ben hep anestezili diye düşünmüştüm. Ay inşallah emeklerimizin karşılığını alırız pozitifi görürüz canım yaYok olmuyor ben hic agri hissetmedim. 5 dk bile sürmüyor hoca geliyor iste birseyleri yerlestiriyor. Zaten embriyolog embriyoyu hazırlıyor sonra ekrandan bakarak rahime bırakıyorlar. Embriyolog bir yıkama yapiyo iste o alete embiyonun transfer edildiğinden emin oluyorlar. Sonra ayağa kaldırmadan seni sedyeye aliyorlar odaya geciyosun. Sonra bilgilendirme yapiyorlar iste ilacti yeme içme vs hakkında yarım saat uzaniyorsun sonra çıkıyorsun
Amin insallah insan 1 kere negatif alınca surekli oyle olacakmış gibi hissediyor.Yumurta toplamadan daha basit bir işlemmiş o zaman transfer. Ben hep anestezili diye düşünmüştüm. Ay inşallah emeklerimizin karşılığını alırız pozitifi görürüz canım ya
Haklısın canım negatif görmek çok zor gerçekten insan yıkılıyor ama her yeni tedavi yeni bir umut sakın umudunu kaybetme bol bol dua et biz vazgeçmedikçe umut hep var ve olucak ben inanıyorum defalarca negatif görenler var yumurta bile toplanamayanlar embriyo oluşmayanlar biz şanslı gruptayız en azından bu konuda öyle düşün ve inancını kaybetme canımAmin insallah insan 1 kere negatif alınca surekli oyle olacakmış gibi hissediyor.
Tabi şanslı taraftarız en azından yumurta sayımız iyi. Ama iste benim aklımda surekli genetik yaptirmamanin verdiği pişmanlık var. Bakalım bu sefer ne olacak. Yarin gidicem transfer günüm belli olur bakalim ne diyecekler.Haklısın canım negatif görmek çok zor gerçekten insan yıkılıyor ama her yeni tedavi yeni bir umut sakın umudunu kaybetme bol bol dua et biz vazgeçmedikçe umut hep var ve olucak ben inanıyorum defalarca negatif görenler var yumurta bile toplanamayanlar embriyo oluşmayanlar biz şanslı gruptayız en azından bu konuda öyle düşün ve inancını kaybetme canım
Yarın kafana takılan her şeyi sor canım doktora genetiğide sor seni rahatlatıcak cevaplar vericektir benceTabi şanslı taraftarız en azından yumurta sayımız iyi. Ama iste benim aklımda surekli genetik yaptirmamanin verdiği pişmanlık var. Bakalım bu sefer ne olacak. Yarin gidicem transfer günüm belli olur bakalim ne diyecekler.
Canım ilaçlar yan etki yapiyormus ondan bulantısı vs oluyormuş. Rahim kalinligima bakti 10.6 mm olmuş. Gayet güzel dedi embriyoyu koyacağı yeri gösterdi. Kan sonucumu bekliyorum ona göre transfer netlesicek. O da normal olursa çarşamba günü transferimi yapacaklar. Allahın izniyle guzel olcak. Sen ne yaptın aradilarmi kaçtane dollendi falan diye ne zaman arayacaklarmisYarın kafana takılan her şeyi sor canım doktora genetiğide sor seni rahatlatıcak cevaplar vericektir bence
Ay çok sevindim canım gözün aydın inşallah kan sonucunda güzel çıkıcak. Çok yakın transfer tarihide ne güzelCanım ilaçlar yan etki yapiyormus ondan bulantısı vs oluyormuş. Rahim kalinligima bakti 10.6 mm olmuş. Gayet güzel dedi embriyoyu koyacağı yeri gösterdi. Kan sonucumu bekliyorum ona göre transfer netlesicek. O da normal olursa çarşamba günü transferimi yapacaklar. Allahın izniyle guzel olcak. Sen ne yaptın aradilarmi kaçtane dollendi falan diye ne zaman arayacaklarmis
Sonuclarimda iyi çıkmış canım.Ekstra ilac ekledi igne verdi. Bakalım hayırlısıyla bebisimi alirim inşallah.Ay çok sevindim canım gözün aydın inşallah kan sonucunda güzel çıkıcak. Çok yakın transfer tarihide ne güzelBenide aradılar 13tane döllenmiş 10 tanesi devam ediyormuş takip ediyolarmış. Pazar günü yine bilgilendirme için arıycaklarmış
Evet canım güzel inşallah gelirler bakalım bekleyip görücez. Sende bu ay kavuşucaksın inşallah bebeğine bak her şey de yolundaSonuclarimda iyi çıkmış canım.Ekstra ilac ekledi igne verdi. Bakalım hayırlısıyla bebisimi alirim inşallah.
10 tane cok iyi canım hayırlısıyla 5. Güne gelsinler inşallah.
Bu yazı gerçekten bir nebze olsa içime su serpti. Çok teşekkür ederim.Arkadaşlar merhabalar. Allah Özkan hocamdan binlerce kez razı olsun. Sayesinde ilk denemede pozitifi gördük ve şu an 25 haftalık hamileyim. Soğuk olduğunu vs yazan arkadaşlarımız olmuş inanın ki öyle değil belki yorgun bir gününe vs denk gelinmiştir çok gülen ya da çok fazla konuşan bir doktor değil evet ama sizin kafanızda hiçbir soru işareti bırakmayan ve gerçekten gereksiz hiçbir işlem uygulamayan bir doktor. Parasına bakmayın ne derse harfiyen uygulayın ben dediği her şeyi yaptım ve ilk denemede pozitif sonuç aldık. İyi ki Özkan hocamla kesişmiş yolumuz
Merhaba benim de büyük ihtimal pazartesi transfer olacak. Genetik tarama diye bir şeyi opu dan sonra öğrendim kimse bilgi vermedi. Onu bizim talep etmemiz mi gerekiyor acaba. Doktor söylemeyince gerek yok heralde diye düşündüm. Bana ekstra vitamin fln da vermedi benim mi sormam gerekiyordu. Bana çok tuhaf geliyor özel klinikte böyle olması. Normalde özel hastahaneye gittiğimde kadın doğum doktoru hemen asistanının numarasını veriyor. Acil bir durum olduğunda gece de olsa cevap veriyor. Burada bir tek elif hanım koordinatör numarası var oda mesai saatleri içerisinde sadece cevap veriyor. Ben gittiğimde özkan hocanın asistanına ulaşabileceğim bir numara sorayım diyorum. Size verildi mi? transferden sonra korkuyorum çünkü. Sanki mesai saatleri dışında bir şey olsa yardımcı olmayacaklar gibi geliyo.Sonuclarimda iyi çıkmış canım.Ekstra ilac ekledi igne verdi. Bakalım hayırlısıyla bebisimi alirim inşallah.
10 tane cok iyi canım hayırlısıyla 5. Güne gelsinler inşallah.
Ne kadar güzel yazmışsınız gerçekten ben de sizin gibi düşünüyorum Özkan hoca insanın içini çok iyi rahatlatıyor bence de verdiği cevaplarla bilgisini de belli ediyor zaten öncelikle doktorumuza güvenmemiz gerekiyor bu süreçte inşallah biz de güzel haberleri alacağız yakın zamandaArkadaşlar merhabalar. Allah Özkan hocamdan binlerce kez razı olsun. Sayesinde ilk denemede pozitifi gördük ve şu an 25 haftalık hamileyim. Soğuk olduğunu vs yazan arkadaşlarımız olmuş inanın ki öyle değil belki yorgun bir gününe vs denk gelinmiştir çok gülen ya da çok fazla konuşan bir doktor değil evet ama sizin kafanızda hiçbir soru işareti bırakmayan ve gerçekten gereksiz hiçbir işlem uygulamayan bir doktor. Parasına bakmayın ne derse harfiyen uygulayın ben dediği her şeyi yaptım ve ilk denemede pozitif sonuç aldık. İyi ki Özkan hocamla kesişmiş yolumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?