10 gibi falan veririm galiba canim kanıAmin canım bugün ki göz yaşlarımız sevinç göz yaşları olsun inşallahsaat kaçta gideceksiniz kliniğe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gibi falan veririm galiba canim kanıAmin canım bugün ki göz yaşlarımız sevinç göz yaşları olsun inşallahsaat kaçta gideceksiniz kliniğe
Klinikte misiniz10 gibi falan veririm galiba canim kanı
Hayir canim gitmedim henüz burdaki optimedde vericemKlinikte misiniz
Ben klıniğe gidiceksiniz sandım canımHayir canim gitmedim henüz burdaki optimedde vericem
Yok canim ya okadar yolu gidemem kan icin telefondan haber veririm kan sonucunu onlaraBen klıniğe gidiceksiniz sandım canım
Anladım canım senin sonucun kaç saate çıkarmışYok canim ya okadar yolu gidemem kan icin telefondan haber veririm kan sonucunu onlara
Az önce verdim 2 saatte cikar dedi canim sonuc insallah öğleden sonraya kalmaz.senin neden okadar gec cikiyormuski sonucAnladım canım senin sonucun kaç saate çıkarmış
Tıp merkezi küçük bir hastane dış laboratuvara götürüyorlarmışAz önce verdim 2 saatte cikar dedi canim sonuc insallah öğleden sonraya kalmaz.senin neden okadar gec cikiyormuski sonuc
Canim cikti hamileyim inanamıyorum okadar yıl bekledik kiTıp merkezi küçük bir hastane dış laboratuvara götürüyorlarmış
Yaaa pozitif mii gerçektennnCanim cikti hamileyim inanamıyorum okadar yıl bekledik ki![]()
Çok sevindim canım benim inşallah ikiside tutunmuştur sanaYaaa pozitif mii gerçektennn
Canım ikinci yumurta toplamada döllemeyi pıcsı ile mi yapmışlardı. Bizim ilkte ıcsı yapılmış bu kez pıcsı yapılacak onun içinde 100euro ekstra istedilerSanırım 5 ya da 6 olması lazım ilki
eşim azospermi ikinci toplamada takviyeler felan kullanılmıştı çok farklı bir şeyler yapmamıştık sanırım
Amin canim inşallah ikiside tutunmustur. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahÇok sevindim canım benim inşallah ikiside tutunmuştur sanaİki gündür pozitif haberler almak ne kadar güzelmiş yaa
Yaaa maşallah çook sevindim canım bak o kadar rahattım ki pozitif olacağınaCanim cikti hamileyim inanamıyorum okadar yıl bekledik ki![]()
Değerin kaç canımCanim cikti hamileyim inanamıyorum okadar yıl bekledik ki![]()
Insallah sağlıkla ilerler canim gebeliklerimiz 1417 deger çıktıDeğerin kaç canım![]()
Maşallah canım çok güzel bir değer ikiside tutunmuştur inşallahInsallah sağlıkla ilerler canim gebeliklerimiz 1417 deger çıktı![]()
Insallah canım ikimizinde ikisi tutmuştur inşallahMaşallah canım çok güzel bir değer ikiside tutunmuştur inşallah![]()
Hiç sormadım bilmiyorum ki canım onu sorarak mı öğreniyorsunuzCanım ikinci yumurta toplamada döllemeyi pıcsı ile mi yapmışlardı. Bizim ilkte ıcsı yapılmış bu kez pıcsı yapılacak onun içinde 100euro ekstra istediler