sırf aynı kandansınız diye kimseyi çok sevmek ve arkasından perişen olmak zorunda değilsiniz. Çok sık görmediğiniz, sizin hayatınıza etki etmemiş, size sevgi göstermemiş... kendinizi üzülmek zorundayım diye zorlamayın. Duanızı edin, Allah'tan rahmet dileyin, annenizi yetiştirdiği için son kez ruhuna teşekkür edin vedalaşın. kendinizi de suçlamayın.Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba
Normal gibi ama ne bilim kendimi kötü hissetmedim değilÇok paylaşımınız yoksa normal değil mi?
Başınız sağolsun.
Haklısınız aslında duasını ediyorum tabiki başka yapacak biseyim yok zaten sanırım. teşekkürlersırf aynı kandansınız diye kimseyi çok sevmek ve arkasından perişen olmak zorunda değilsiniz. Çok sık görmediğiniz, sizin hayatınıza etki etmemiş, size sevgi göstermemiş... kendinizi üzülmek zorundayım diye zorlamayın. Duanızı edin, Allah'tan rahmet dileyin, annenizi yetiştirdiği için son kez ruhuna teşekkür edin vedalaşın. kendinizi de suçlamayın.
Belkide dediğinz gibi içten içe öfke duyuyorum sanırım. Ama uzulmeyince kendimi suçlu gibi hissettim ister istemezBaşınız sağ olsun
Çok paylaşım yok sevgide yok ayrım yapılmış demekki içten içe bi öfke birikimi varmış
Bunun gaddarlikla ilgisi yok
Olabilir
evet ya bendede var onlardanÖlünce tek gözyaşı dökmeyeceğim akrabalarım var. O yüzden normal bence.
Benimde çok yakınım biri vefat etti ne üzülmek nede ağlamak aklıma gelmediBelkide dediğinz gibi içten içe öfke duyuyorum sanırım. Ama uzulmeyince kendimi suçlu gibi hissettim ister istemez
İnsanın, diğer insanlarda böyle hisler uyandirabilmesi için, iz bırakması gerekir. Siz de böyle bir iz yok ki, his olsun.Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba
Hatta ölse evine gitmeyeceğim akrabalarım varÖlünce tek gözyaşı dökmeyeceğim akrabalarım var. O yüzden normal bence.
Duygusal bir bağınız yoksa çok üzülmemeniz vs normal. Hele ki bu birey hastaysa ve ölümü bekleniyorsa daha da normal.Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?