dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Teyzeni normal diyorsa alsın teyzemiz baksın bi zahmet. Cunku oldukça anormal bir durum

Dedenin durum böyle olmasa bile annen özel bölgesini kapı aralık mı temizliyo?
İkincisi bunu hiç bi'insan normal yeaa her erkek böyle diye geçiştirmez.
Buram buram abartı kokuyo da hadi hayırlısı.

kapı hqakkındaki detayı yukarda verdim.
Hiç kimse 70 yaşındaki babasından gelirde gözetler diye kaçacak değil.
Bir erkeğin açık film izlemesi iğrenç birşey olabilir ama her erkek izliyor internet ortamı yaygınlaştığından beri maalesef. Hani açık iflm izlemek etik midir değil midir başka bir konu başlığnda tartışılabilir.
Ama teşekkür ederim konunun abartı olduğunu düşünmen işin ne kadar iğrenç olduğunu bir kez daha hatırlattı ve bir ekz daha soğudum

İnsan yaşlandıkça beyni kafasını terkedip aşağılara doğtu inmeye başlıyor galiba..
Ama erkeklerde var bu maalesef.
Allah korusun yani annem ve ben kaçcaz zaten olmaz artık beraber yaşayamayız.
Hibçirşey olmasa bile benim sürekli aklımda our bu. Yani bir daha dedemin yüzüne nasıl bakarm bikmyirom

Ablacım ilk fırsatta doktora götürün gerçekten.. zaten anlatır deden doktoru görünce sıkıntısını kendince, doktor o yaşta durumun ne olduğunu anlar.. siz de birden değiştiğini söylerseniz, anlatırsınız yaptıklarını bir çaresini bulurlar..
şap işe yarayabilir... hormonlar üzerinde de etkisi olabilir.. hiç yoktan bir deneyin iyi düşünmüşsünüz...
evlendirin evlendirmeye de bir doktor da görsün...
bayrama da pek birşey kalmadı, inşallah bu süreci şapla falan kolay atlatırsınız... korkmayın iyice karalar bağlamayın tabi ama mukayyet olun kendinize kuzum, kapınız kilitli uyuyun, tuvalete banyoya da dikkat edin bundan sonra da.. Allah kolaylık versin...

yaşları kaç olursa olsun erkeklerin ..... izlemesinin önüne geçilemiyor maalesef anlattıklarınız içinde en kötü olanı dede torun yazarak birşeyler aratmış olması belliki dedeniz sizii düşünerek fantazi yapıyor asla ileri gitmez demeyin mübarek ayda üstelik oruçluyken bunları izleyecek kadar ileri gidiyorsa ben daha fazlasınıda beklerim Allah ıslah etsin

Teyzeni normal diyorsa alsın teyzemiz baksın bi zahmet. Cunku oldukça anormal bir durum

Aynı şeyi düşünüyorm.
Ama teyzem öyle cindir ki hayatta almaz evine.
'tamam alırım' der, bir oyunlar yapar almaz hayatta.
Anca böyle normal der.
Dedem evlencek, evlendiği kadın mallara ortak olucak diye ödü kopuyo. Evden gitmeyelim de kadın getirmesin dedem diye uğraşıyo
Hayatımda gördüğüm en bencil kadın.
Bide göya dedemin sevgilisi gelip bzim evve, bize oyun oynamak için internete yazmış öyle biz görelim dyie. Biz kaçalım evden de o yerleşebilsin diye…
Tamamen oyuncunun teki.

Adam farkında değil oruçlu olduüunun yada yaptğı şeyin iğrençliğinin. Tam doktorluk maalesef.

Dedeniz nasıl internet kullanıyor yahu benim gördüğüm yaşlılar teli anca açıp kapatmasını bilir.
Açıkçası midem bulandı konudan , belliki hasta direk tedavi ettirin , çocuğunu izlemek ne zaman beri azgınlık oldu.
Size yapmaz da başkasının çocuğuna yapar geçen bir haber de yetmiş yaşın da bir adamın çocuğu taciz etmeye çalıştığını okumuştum .
Bir hal çaresine bakın geçiştirmeyin .

Evlendirsek kadın kaçar dedemden diye korkuyoruz. Düşünsenize dedem sürekli böyle şeyler yapsa kim ister dedemi koca olarak.
Kapıyı kilitliyoruz zaten artık. Tuvalwt konusunda da dersimizi aldık. Dedem evdeyken duşa bile girmem artık. Bayramda zaten arkadşmın yazlığına gidicem evden uzaktayım allahtan.

Forumda böyle şeyler oluyor... her norm dışı konuda bir şüphe oluyor insanlarda sahte mi diye..? oysa memlekette neler neler yaşanıyor...
Hem güldünüz diyelim ki, siz mi teşvik etmiş oluyorsunuz ki dedeyi? Ben ona da katılmıyorum.. insan sinirden de gülebilir, asap bozukluğundan da...
Neyse sen çözüme odaklan, inşallah bir an önce düzelir durum.. doktoru ihmal etmeyin ne olur, daha fazla iş açmasın başınıza dede..

Doğru diyorsunuz, ben fazla öyle fake bir duruma rastgelmedğim için yabancı olabilirim o yüzden anlayamadım pek. Gereksiz sinirlendim o zaman…
Çok teşekkür ederim inan desteğin için çok sağol.
Doğru diiyorusun, yaırn ilk iş bir doktora götürmek, sonrada evleri ayrmak olucak.
İnşallah Allah daha kötüsünü vermez.
Dedemin aklı bir an önce başına gelir.

Amin inşallah...

burada anormal diye bahsedilen şey izlediği filmler değil. evet onu çoğu erkek izliyordur.

ama kızını gözetlemek, torunuyla ilgili başka düşüncelere sahip olmak bunlar normal değil.

hastalıklı düşünceler.

böyle şeyler düşünen insan normal değildir. bu olaylar da normal değil tabi ki.

Kesinlikle normal değil ığrenç bisey Allah yardımcınız olsun atsan atılmaz sarsan satılmaz zor gerçekten.
O normal diyen teyzeniz normalse kendi baksın ilgilensin başından atmak için öyle demiş olabilir.

Ruh hastası bu dede. Derhal tedavi ettirin ayıp yahu.

Ayıba ayıp demek bile lüks oldu.

Baba yada Dede "bu yaptığın ayıp ya ayıp hemde cok günah kac yasında adamsın,kızını mı göZetliyorsun bu internetteki videolar ne? "Ben bile utanıyorum söylerken diyin varsın utansın ya,keşke utansa utanmak edeptendir. Keşke azıcık yüzü kızarsa..
Utan diyin son olarak çıkın yanından. Kimse bişey demedikce dede almış basını gitmiş bu ne ya bu ne....

Allah gecinden versin ama dedenizi artık teneşir paklar
ay çok sinirlendim o ne yahu "dede-torun ilişki", kendi kızını çıplakken izlemeler
dedeniz resmen sapıtmış ve enseste sarmış.siz sustukça da normal gördüğünü filan düşünüyor herhalde.
bence kendisine annenizle beraber bir güzel çıkışın,evi terkedeceğinizi söyleyin. ben olsam terketmiştim bile..
hatta ve hatta münasip bir bayanlar evlendirin bence

O evden kaçarak uzaklaşın adam sapıtmis mazallah bir gün şu mavi haplardan alır gerisini düşünmek bile istemiyorum. Bir ayağı çukurda allah ıslah etsin. P...nun Zararları ışte oradaki ensestleri okuya okuya kafayı yemiş :18:

Katılıyorum sizee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…