dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Ya Allah aşkına! Kendi öz kızını banyoda gözetleyen bi adamdan bahsediyoruz! Babanızın bur durumdan haberi var mı??? Bence babanız böyle bi şeyi duymuş olsa şu an o evde yaşamazdınız. Anlattıklarınıza bakılırsa dedeniz gayet sağlıklı. Bence bırakın kendi evinde kendi istediği gibi yaşasın! Siz de gidin kendi evinize gözünüzü seveyim... Dedeniz hiç de yalnız yaşayamayacak durumda değil belli ki! Bu ne iğrenç bişeydir ya! Anlattıklarınızın ergen bir kızın yalanları olmasını ümid ediyorum!

bende ironi yaptim zaten.
evde baba varken kapiyi kilitlemeden epilasyon yapilir mi yuhhh turkcesi...

unutmuş olabilir kasten yaptıgını sanmam
bence pek ciddiye almıyorlar bu dede efendiyi
ama alınmalı yani kendi kızına kardesine neler yapıyor insanlar..

bende onu soracaktım ama ana kız dedenin yanına tasındıklarına göre babası yok mu acaba :26:

bır an once kacın ordan dedenıde evlendırın saka bır yana valla yaparmı yapar olduktan sonrada anlamı olmaz

bende ironi yaptim zaten.
evde baba varken kapiyi kilitlemeden epilasyon yapilir mi yuhhh turkcesi...

konu gerçekse
huzur evi tek çözüm

Eve geliyorsunuz, deden p.orno izliyor, sen de annenle gulup geciyosun.
Tamam izlenmesine karsi degilim de annen hic mi uyarmiyor, bu evde genc kiz var diye. Banyoda gozetlendigi gunde mi bisey demedi.
Valla siz de bi tuhafsiniz
Ben olsam evi basina yikardim. Utandirmayalimmis, valla adam utanmadan fantazilerini yaziyor. Yarin bi gun eyleme gecerse hic sasma.
Biraz onlem alin ya, siz de rahatsiniz. Kork, ne demek korkmuyorum.

o tonton dedelerinizin kıymetini bilin…
Benimkilerin ikiside fos çıktı maalesef.
Buda benim sınavım evet, ailemde tek bir normal insan yok.
Toplu olarak tımarhaneye yatsak yeridir….

Ya vallahi birakin ordan kacin derken icim kotu oldu sonucta dedeniz ama yaptiklari gercekten sapkinca.. Allah hidayet versin dedenize..

Dedeniz bildiğiniz sapık
Kızıyla, torunuyla ilgili fantazileri var
İçim döndü sabah sabah ya
Bırakın ne hali varsa görsün
Taşının o evden, pisliğinde yaşasın dursun

Dedenizi tek bir kelime ifade edebilir "SAPIK!!!!"
Evden uzaklaştırılması lazım,yoksa size dedeniz tarafından taciz yakındır.

Tuvaletin kapisi acik ve anne o bolgesini tras ediyor???

Hicbir bayandan "tras etmek" lafini duymadim.

Biz kizlar "temizlik, agda" gibi kelimeler kullaniriz. Degil mi bayanlar???

Erkek agziyla yazilmis geldi sanki...

kusura bakmayın ama her erkek aynı değildir.
iğrenç erkekler bu dediklerinizi yapar.
dede demek bile utanç verici.
bence o evden kendinizi kurtarın ve Allah'a sığının.

Ben en cok teyzenizin lafina takildim her erkek yaparda ne oluyor yateyzeniz ya normal değil yada siz gidince dedenizle o ilhilenmek zotunda kalacak o yüzden sizi sakinlestirmek istiyor bu sapikliktanda öte birşey benim dedem böyle seyler yapsa dedemden tiksinir yüzüne bakmazdim biran önce o evden ayrilin madem akli hala oaralarda daha kendine bakabilir
Yaş 70 ama iş bitmemiş dedenizde..

siz bu azgın teke dedeyi ciddiye almıyorsunuz konu sahibi ama o gayet ciddi anlamda sapıtmış libidosu tavan yapmış..

hangi normal dede kızını tuvalette izler,torunuyla ilgili başka hayaller kurar.

teyzenizde ki rahatlığa da hayran kaldım eğer normal olduğunu düşünüyorsa alsın evine o baksın birazda.

hıc normal bırsey degıl cnm dedende kısılık bozuklugu var acılen pıskıyatra gıdın bu boyle olmaz teyzende sacmalamıs gercekten basına kalmasın dıye herhalde her erkek boyle yaparmıs vs olur mu oyle sey tıksınc bır durum

Şuan şok geçiriyorum.
Şaka mı bu ya?
Tedrgin olmakta çekinmekte çok haklısınız.
Böyle birşey arattığına inanamıyorum.
Ben de olsam rahat davranamazdım çok berbat birşey bu.
Allah yardımcınız olsun vala

Dementia ve Alzheimer kişilik değişimine sebep olur. Kimi yaşlılarda bu tip davranışlara rastlanıyor. Dedeniz sapık, kudurmus falan değil, hasta bir adam. Bu konuların uzmanı olan, işini bilen bir psikiyatristle kontrol altına alınır. O da sadece medikal yani ilaç tedavisi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…