dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Dedeye bak Annenizi gözetliyor,sizin bi taraflarınıza bakıyor,üstelik saçmasapan fanteziler...insan internette değil onu aramak,adını duyunca tiksinmesi lazım.Teyzeniz de aman bişey demeyeyim benim başıma kalır diye saçmalamış da saçmalamış..Böyle bi şahısla kendisi yaşasın bakalım ne oluyor.Ayrıca tedavi edilcek bişeyi yok,kafası senden benden iyi basıyor.Sapıklık resmen.Aynı ortamda bulunmanız doğru değil..

Ben olsam o olaydan sonra bakmam o dedeye de,babaya da.

Ayrıca dedeniz ..... izliyor siz de şahit olunca gülüyorsunuz annenizle bu duruma..

İlginçsiniz.

Son düzenleme:
anneni izlemesi..akıl alacak gibi değil..
konuşurken senin göğüslerine bakması..
internetten izledikleri..
sizin gülmeleriniz..
hepsi çok tehlikeli...artı mide bulandırıcı.
en iğrenci anneni izlemesi..
annen de kapı aralı olarak nasıl yapar böyle bir şey onu da anlamadım. yani evde babası varsa geçerken bile yanlışlıkla görebilir.

ben de size hayret ettim doğrusu...ben olsam cinnet geçirirdim siz maşallah gülüp dalga geçiyorsunuz..anlatım şeklinizde berbat, hiç rahatsızlık duyduğunuz anlaşılmıyor..ee tabi bu hikaye gerçekse

gece gece iyi fantezi tüm kk hatunlarına da yedirmişsin helal olsun...

…'lı yerlerde 'açık filmler' yazıyor.

tatlım yanlış anlama. Benim annem derdi yaşlılardan korkacaksın. Çünkü belli bir yaştan sonra genellikle akıl ona kayıyormuş ve onu istiyormuş yani akıl eksiliyormuş. Anneni izlemesi, senin öyle şeyler görmen çok kötü. Teyzen yanlış bir şey söylemiş her erkek de var diye hayır hepsinde yok. Allah imanını versin. Dedene Allah'ı hatırlatın canım. Yanlış anlama ama zamanla seni taciz etmeye de başlar yapmaz deme çünkü akıl yok artık. Bence dedenizi hastaneye götürün tatlım. Allah yardımcınız olsun.

evde baba varken kapi aralik temzlik yapan kiza boyle baba...
evde sadece esim varken bile kapiyi kilitlerim ben temizlik yaparken..
hayatimda tuvaleti kilitlemedigim tek donem (4-5 gun) sez. oldugum donemdi.
bayilirsam filan kapuyla ugrasmasinlar diye.
ayrica tuvalette epilasyon yapilmaz ki.banyoda yapilir
bence konu fake

Son düzenleme:

Ay töbe bismillah . Bence hiçde normal değil dedenizde yaptıklarıda normal değil. Devamlı tedirgin olarak nasıl durcaksınız o evde. Allahım esirgesin sizi

Hicte gülünecek gibi değil, ilk konuyu yazarkende güldük güldük normal misiniz acaba,resmen hikaye anlatır gibi gülmeye devam edin, gülmekten yerlere yatilacak bir konu madem geyik bölümüne açsaydiniz
Ayrıca tuvalette ne TRAŞI bir bayan traş etti diye mi yazar, sanki ensest hikaye anlatıyor gibisin inanamadım

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Son düzenleme:

allah allah ne saçma bi mantık bu
ben lavadoyaken yada banyodayken babam ayagını yere vura vura yürür ki ben buralardayım demek için
ne yani kız tahrik ederse baba bakar mı nasıl bir mide nasıl bir anlayış bu aşkolsun

bende ironi yaptim zaten.
evde baba varken kapiyi kilitlemeden epilasyon yapilir mi yuhhh turkcesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…